1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Carlos Alcaraz vs Daniil Medvedev

Carlos Alcaraz vs Daniil Medvedev - Ponturi Pariuri US Open, 09.09.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-09-08 12:34:00

US Open

09 Septembrie 2023

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz

versus
Daniil Medvedev

Daniil Medvedev

1.53

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Carlos Alcaraz v Daniil Medvedev

Turneul US Open are loc în New York City, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Carlos Alcaraz și Daniil Medvedev, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
New York City este o localitate de 8.8 milioane de locuitori, numită în onoarea Ducelui de York. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 65 de milioane de dolari. 
Gazda este complexul USTA Billie Jean King National Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
În această fază îi avem pe Shelton, Djokovic, Alcaraz și Medvedev. 

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Carlos Alcaraz : Forma echipei, știri și statistici

Carlos Alcaraz este un spaniol de 20 de ani, clasat pe locul 1 ATP. 
Iar Alcaraz este atracția tenisului masculin, un superstar lăudat de toți, care ține primele pagini ale ziarelor din toată lumea. Această atenție este bine meritată, ținând cont ce fel de jucător este Carlos, spectaculos pe teren, jucând întotdeauna cu zâmbetul pe buze și având o atitudine pozitivă și modestă la interviuri. 
Este un exemplu ideal pentru fiecare copil care se apucă de acest sport și este imaginea perfectă pentru tenis. 
Alcaraz poate să fie considerat cel mai bun jucător al sezonului, ținând cont că are deja 5 trofee, ultimul dintre ele venit la Wimbledon, după o finală incredibilă de 5 seturi cu Djokovic.
Este bun pe orice suprafață, are trofee atât pe hard, cât și pe zgură, recent declarând că hardul este suprafața sa preferată, lucru poate ciudat ținând cont de originea sa. 
Meciurile sale sunt întotdeauna presărate cu momente ieșite de comun, el fiind rapid pe teren, agresiv, atletic, reușind multe mingi direct câștigătoare. 
Dacă ne raportăm la această vară și la hardul nord american, vedem că nu are niciun titlu. La Toronto a pierdut în sferturile de finală la Paul, iar la Cincinnati în finală cu Djokovic, cel mai lung meci de 3 seturi al sezonului. 
Totuși, aici și-a ridicat mult ritmul. A cedat set, cu Evans, însă inclusiv acolo a părut în control total. Meciul cel mai relevant a fost în sferturi, cu un jucător în creștere, Alexander Zverev. Deși a avut niște momente mai slabe în setul 3, Carlos s-a impus 3-0, meci pe care l-a dominat categoric. 
Cel mai important aspect este următorul: nu și-a cedat deloc serviciul, deși în față era unul dintre cei mai buni sportivi pe retur din circuit. 
În 2023 are titlu la Buenos Aires, finală la Rio de Janeiro, titlu la Indian Wells, semifinale la Miami, titlu la Barcelona, titlu la Madrid, semifinale la Roland Garros, titlu la Queen's, titlu la Wimbledon, sferturi de finală la Toronto și finală la Cincinnati. 
Aici:

- 6-2 3-2 cu Dominik Koepfer (locul 75 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 6-3 6-1 7-6 cu Harris (locul 177 ATP), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (9 salvate)
- 6-2 6-3 4-6 6-3 cu Evans (locul 28 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 73% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)
- 6-3 6-3 6-4 cu Arnaldi (locul 61 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 1 minge de break 
- 6-3 6-2 6-4 cu Zverev (locul 12 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (toate salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

Daniil Medvedev este un jucător neafiliat unei țări, de 27 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Medvedev este indubitabil unul dintre cei mai buni jucători din lume, cel mai mare specialist pe hard din circuit. Dacă pe zgură are mari probleme, în ciuda titlului de la Roma, dacă pe iarbă nu se simte confortabil. pe hard este pe teren propriu, aici obținând cele mai mari performanțe din carieră. Are titluri de Masters, în plus impunându-se chiar la acest grand slam, în 2020, după o finală în care l-a dominat copios de Djokovic, 3-0 scor la seturi. 
Daniil a avut un sezon trecut mai modest, însă în primăvară ne-a arătat de ce este unul dintre marii campioni ai tenisului masculin, având 5 finale consecutive, pe hard, dintre care 4 au fost trofee. 
S-a impus la Dubai, la Doha, apoi în Sunshine Double având finală la Indian Wells, unde nu a avut soluții cu oponentul de astăzi, plus titlu la Miami, unde a trecut ușor de Sinner. 
La Wimbledon are semifinale, unde a cedat iarăși cu adversarul de acum, lucru îngrijorător pentru el, ținând cont că iarăși nu a putut să ia set. 
În ultima lună nu s-a descurcat chiar bine, ținând cont că la Toronto a pierdut în două seturi cu Alex de Minaur, iar la Cincinnati a fost eliminat de Zverev, după o partidă echilibrată. 
Totuși, aici arată un ritm superior, în ciuda multelor lacune. Faptul că i-a învins atât de ușor de Alex de Minaur și pe Rublev este un semnal pozitiv, dătător de încredere, însă în multe partide el a fluctuat și a avut momente în care a servit neașteptat de modest. 
În 2023 are semifinale la Adelaide, titlu la Rotterdam, titlu la Doha, titlu la Dubai, finală la Indian Wells, titlu la Miami, sferturi de finală la Monte Carlo, titlu la Roma, sferturi de finală la Halle, semifinale la Wimbledon și sferturi de finală la Toronto. 
Aici:

- 6-1 6-1 6-0 cu Balazs (tenismen fără clasament), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-2 6-2 6-7 6-2 cu O'Connell (locul 69 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 51% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)
- 6-2 6-2 7-6 cu Baez (locul 32 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (10 salvate)
- 2-6 6-4 6-1 6-2 cu Alex de Minaur (locul 13 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)
- 6-4 6-3 6-4 cu Rublev (locul 8 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 29% cu cel secund, oferind 13 mingi de break (8 salvate)

Las Vegas
L1213853W001291
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Statistica meciurilor directe Carlos Alcaraz v Daniil Medvedev

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Alcaraz, ultima având loc în acest sezon la Wimbledon, când Carlos s-a impus 6-3 6-3 6-3. 

MaxBet
L1160661W000651
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Carlos Alcaraz v Daniil Medvedev

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Superbet: Puteți încerca și 3-1 Alcaraz, la o cotă de 3.90.

Get's Bet
L1173107W000815
35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Carlos Alcaraz vs Daniil Medvedev Pont: Carlos Alcaraz -1.5 handicap seturi

Carlos Alcaraz arată un tenis din ce în ce mai bun, amintind de ritmul pe care îl avea la Wimbledon, când a cucerit trofeul. Cel mai relevant mi se pare meciul de acum două zile cu Alexander Zverev, jucător în formă, pe care l-a învins în 3 seturi scurte. Mai mult, în acea partidă nu și-a cedat deloc serviciul, deși Alexander este bun pe retur. Daniil Medvedev a impresionat pe alocuri în succesele clare cu Alex de Minaur și cu Rublev. Însă, în ambele a avut câteva probleme. Cu de Minaur a cedat clar primul set, iar cu Rublev și-a pierdut de 5 ori serviciul, deși s-a impus în minimum de seturi. Daniil se simte bine aici, a câștigat titlul în trecut, însă are probleme cu oponentul de astăzi, ținând cont că in cele două partide directe din acest sezon nu a câștigat nici măcar un set. Consider astfel că Alcaraz se va impune -1.5 handicap seturi, 3-0 sau 3-1, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Carlos Alcaraz vs Daniil Medvedev Pont: Carlos Alcaraz H-3,5 gameuri

arlos Alcaraz evoluează la cel mai înalt nivel în acest moment, lucru pe care l-a demonstrat și în partida din sferturile de finală contra lui Alexander Zverev. A fost o performanță entuziasmantă a lui Carlito, una pe care, dacă va reuși să o repete, îl va aduce într-o nouă finală majoră. Medvedev, fost campion la New York, se simte foarte bine pe Arthur Ashe, însă n-aș spune că a impresionat neapărat. Inclusiv contra lui Andrey Rublev, în ciuda victoriei obținute în minimum de seturi, Daniil a fost foarte vulnerabil pe propriul serviciu, a cedat multe gane-uri și a comis un număr mare de greșeli neforțate. De asemenea, planul tactic, deși a dat roade, a fost unul destul de simplist, stând mult în spate și bazându-se pe greșelile neforțate ale adversarului. Acest plan nu cred că va funcționa în acest matchup, spaniolul fiind un jucător capabil să varieze mai mult, să execute scurte prin care să-i expună poziționarea mult prea defensivă în teren, este mult mai mobil și este mai mult decât capabil să dicteze de pe ambele părți ale terenului. Ultimele două întâlniri directe s-au dovedit la discreția spaniolului, iar în această noapte mă aștept la un scenariu similar cu cele întâlnite la Indian Wells și Wimbledon. Pronosticuri meu merge pe o victorie la cel puțin 4 game-uri diferență a lui Carlos Alcaraz, pentru o cotă de 1.47. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Superbet.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+101.36
Câștigate
28
Pierdute
13
2
Ionuţ Angheluţă
+65.7
Câștigate
15
Pierdute
5
3
Gabriel Morariu
+29.38
Câștigate
17
Pierdute
10

ULTIMELE PONTURI SI AVANCRONICI