1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Cameron Norrie vs Pablo Andujar

Cameron Norrie vs Pablo Andujar - Ponturi Pariuri ATP Wimbledon, 27.06.2022

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2022-06-26 02:17:00

ATP Wimbledon

27 Iunie 2022, 13:00

Cameron Norrie

Cameron Norrie

versus
Pablo Andujar

Pablo Andujar

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Cameron Norrie v Pablo Andujar

Turneul Wimbledon are loc în Londra, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Cameron Norrie și Pablo Andujar, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Londra este o localitate de 9 milioane de locuitori, fondată în anul 47 d.H.
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 40.35 milioane de lire. 
Gazda este complexul All England Lawn Tennis and Croquet Club, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Djokovic, Tsitsipas sau Berrettini.

Cameron Norrie: Forma echipei, știri și statistici

Cameron Norrie este un britanic de 26 de ani, clasat pe locul 12 ATP. 
Iar Norrie este unul dintre favoriții la titlu, deși această afirmație poate părea ciudată. Însă, în lipsa unor nume precum Medvedev, Zverev și Rublev, având norocul să fie pe această jumătate de tablou facilă, Cameron poate să se gândească cel puțin la fazele finale. 
Până la urmă, singurul obstacol major de pe această jumătate este Djokovic. În rest, capii de serie importanți sunt Ruud și Alcaraz, sportivi care nu știu să joace pe iarbă și probabil vor pierde în primele tururi. 
Astfel, Cameron are o șansă importantă să impresioneze în fața propriilor fani. 
Sezonul lui este mixt, mai slab decât cel trecut, însă chiar și așa Norrie are două titluri, la Delray Beach și la Lyon, pe hard respectiv pe zgură. 
În grand slamuri nu s-a descurcat prea bine, având ca maxim un tur 3 la Roland Garros, unde nu a putut să-i facă față lui Khachanov, deși pornea ca favorit. 
Pe iarbă a pierdut în primul tur la Queen's, cu Dimitrov, și în sferturi la Eastbourne, cu Maxime Cressy. Totuși, jocul său nu a fost atât de rău, iar Norrie poate categoric să-și ridice ritmul. 
În acest meci nu are nevoie, fiind favorit cert. 
În 2022 are sferturi de finală la Rotterdam, titlu la Delray Beach, finală cu Acapulco, sferturi de finală la Indian Wells, sferturi de finală la Barcelona, titlu la Lyon și sferturi de finală la Eastbourne. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Pablo Andujar : Forma echipei, știri și statistici

Pablo Andujar este un spaniol de 36 de ani, clasat pe locul 100 ATP. 
Iar Andujar nu prea mai face față în circuitul profesionist, jucând din ce în ce mai rar și cu rezultate din ce în ce mai slabe. Acest lucru este cumva de înțeles, el fiind un veteran, un sportiv aflat pe final de carieră. 
A fost în trecut până pe locul 32 ATP, însă din păcate a suferit o accidentare destul de serioasă, care i-a stopat ascensiunea. 
Acum nu mai poate menține un ritm ridicat nici măcar pe zgură, suprafața sa preferată. 
În ultima vreme rezultate sale sunt modeste, inclusiv în circuitul challenger, unde opoziția este mult slăbită. 
Aici vine după 8 înfrângeri în ultimele 9 partide, pierzând 1-6 4-6 cu Sousa la Geneva, apoi cedând în 5 seturi cu Cecchinato la Roland Garros, în primul tur. 
La challengerul din Prostejov a pierdut în două seturi cu Vit Kopriva, apoi la challengerul din Lyon fiind învins 3-6 3-6 de Torres, chiar în primul tur. 
Toate aceste rezultate au venit pe zgură. Pe iarbă este la primul meci din sezon, așadar va avea nevoie de timp să se acomodeze. Probabil a venit aici doar ca să-și încaseze premiul pentru primul tur, deci nu va opune prea multă rezistență. 
În 2022 are sferturi de finală la Rio de Janeiro și semifinale la challengerul din Marbella. 

Statistica meciurilor directe Cameron Norrie v Pablo Andujar

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Cameron Norrie v Pablo Andujar

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 3-0 Norrie, la o cotă de 1.37.

Cameron Norrie vs Pablo Andujar Pont: Pablo Andujar comite peste 3.5 duble greseli

Cameron Norrie este unul dintre favoriții la finală aici, obstacolul major până la acea fază fiind Djokovic. În rest, pe această jumătate de tablou pare favorit, Ruud și Alcaraz fiind foarte modești pe iarbă. Doar Hurkacz și Tiafoe ar putea să emită la rândul lor pretenții. Norrie a câștigat doar un meci pe iarbă în acest sezon, însă poate să-și ridice mult nivelul, iar aici ar trebui să câștige în trei seturi scurte. Pablo Andujar nu mai face față în circuitul profesionist nici măcar pe zgură. Are 8 înfrângeri în ultimele 9 partide, unele dintre ele venite în circuitul challenger, cu oponenți slabi. Aici probabil a venit doar pentru cec, fără prea mari ambiții de a ajunge în turul secund. Andujar a început să servească din ce în ce mai modest, iar acest lucru se vede și în numărul de duble greșeli. Recent are 3 duble cu Evans, 12 cu Goffin, 5 cu Sousa, 12 cu Vit Kopriva și 10 cu Torres. Consider astfel că Andujar va comite peste 3.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici