1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Cameron Norrie vs Emil Ruusuvuori, Ponturi Pariuri ATP Atlanta, 30.07.2021

Cameron Norrie vs Emil Ruusuvuori, Ponturi Pariuri ATP Atlanta, 30.07.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-07-30 11:42:00

ATP Atlanta

30 Iulie 2021, 22:00

Cameron Norrie

Cameron Norrie

versus
Emil Ruusuvuori

Emil Ruusuvuori

1.42

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Cameron Norrie v Emil Ruusuvuori

Turneul de 250 de puncte de la Atlanta este singurul al săptămânii disputat pe tărâm american în circuitul ATP și prima competiție din US Open Series. Patru dintre primii șase capi de serie sunt în continuare prezenți pe tablou, singurii favoriți eliminați până în această fază fiind chiar primii doi cotați cu șanse la câștigarea trofeului: Milos Raonic și Jannik Sinner.

Al treilea sfert de finală pe arena centrală îi va pune față în față pe englezul Cameron Norrie și finlandezul Emil Ruusuvuori, un meci programat în jurul orei 22:00, ora României. În continuare am pregătit o analiză pentru acest meci la finalul căreia veți afla pronosticul meu.

Cameron Norrie: Forma echipei, știri și statistici

Cameron Norrie este un britanic în vârstă de 25 de ani, ocupantul poziției a 29-a în ierarhia ATP. Norrie traversează în acest moment o perioadă excelentă în circuit, el bucurându-se de cel mai bun sezon al carierei la profesioniști. Jucătorul născut la Joahnnesburg dar care reprezintă Marea Britanie a refuzat să participe la Tokyo, acolo unde și-ar fi făcut debutul la Jocurile Olimpice sub culorile naționalei din postura de cel mai bine clasat tenismen britanic, preferând să evolueze în continuare în circuit pentru a acumula puncte și pentru a încerca să obțină un loc între capii de serie pentru US Open.

Decizia lui Norrie s-a dovedit a fi inspirată, săptămâna trecută înregistrând primul succes al carierei într-un turneu ATP, la Los Cabos, acolo unde a câștigat cinci meciuri consecutive fără să piardă vreun set.

Britanicul nu a acuzat efortul depus săptămâna trecută, profitând și de un prim tur liber ce i-a oferit două zile suplimentare de odihnă, l-a înfruntat în optimi pe Nick Kyrgios și a oferit o nouă evoluție entuziasmantă, învingându-l pe australian în două manșe confortabile, 6-1 6-4.

Norrie s-a dovedit un jucător versatil și capabil să evolueze la un nivel înalt pe toate suprafețele, înregistrând în 2021 finale pe toate suprafețele (la Lyon și Estoril pe zgură, pe gazon la Queens Club și titlul câștigat săptămâna trecută la Los Cabos)

Emil Ruusuvuori: Forma echipei, știri și statistici

Emil Ruusuvuori este un tenismen finlandez în vârstă de 22 de ani, ocupantul poziției a 78-a în ierarhia ATP. Junior de perspectivă, finlandezul și-a arătat potențialul în circuitul profesionist începând cu 2019, atunci când a dominat în cea de-a doua jumătate a sezonului în turneele de nivel Challenger, reușind să cucerească patru astfel de trofee, toate pe suprafață dură. În 2020 Ruusuvuori a făcut pasul spre turneele ATP, devenind o prezență constantă în top 100 și în competițiile de acest nivel, cel mai bun rezultat înregistrându-l la Nur Sultan, acolo unde a bifat prima și singura semifinală a carierei.

În 2021 așteptările au crescut în tabăra finlandezului, însă din păcate pentru el și suporterii săi, după un debut destul de bun de an cu victorii consecutive înregistrate la Dubai și în Mastersul de la Miami, a suferit o accidentare la umăr ce nu i-a permis să evolueze la cel mai înalt nivel, în special pe parcursul campaniei de zgură.

De la sfârșitul lui martie și până în prezent, Ruusuvuori nu legase două victorii consecutive pe tabloul principal al vreunei competiții oficiale, în această seară urmând să joace în premieră în 2021 într-un sfert de finală.

Pentru a ajunge până aici, finlandezul i-a învins pe Mackenzie Mcdonald, scor 7-6(3) 7-5 și pe Benoit Paire, francezul abandonând în decisiv la 3-0 în favoarea lui Ruusuvuori

Statistica meciurilor directe Cameron Norrie v Emil Ruusuvuori

Cei doi s-au întâlnit o singură dată în circuit, în prima rundă de la Antwerp de la finalul anului precedent, dispută tranșată de Norrie în minimum de seturi, scor 6-3 7-6(4)

Cote pentru Cameron Norrie v Emil Ruusuvuori

Pentru un succes la cel puțin patru game-uri diferență în favoarea lui Cameron Norrie, casa de pariuri Superbet vă oferă o cotă de 1.85

Cameron Norrie vs Emil Ruusuvuori Pont: Cameron Norrie câștigă meciul

Cameron Norrie este revelația acestui sezon în circuit, el fiind unul dintre principalii pretendenți la titlul de "Most Improved Player of the Year" de la finalul anului. Britanicul se bucură de cel mai bun sezon al carierei, înregistrând trei finale (pe zgură la Lyon și Estoril și pe iarbă la Londra), dar și un titlu câștigat pe hardul de la Los Cabos, primul al carierei în circuitul ATP. Britanicul nu a evoluat la Jocurile Olimpice, dar decizia sa, aparent controversată, s-a dovedit a fi una inspirată în ceea ce-l privește, obținând primul mare succes și asigurându-și pentru prima dată prezența între primii 30 de jucători ai lumii. Norrie nu a dat semne de oboseală după succesul din Mexic, având și avantajul statutului de cap de serie nr.3 a beneficiat de un prim tur liber și de zile suplimentare de odihnă, iar în optimi a dispus fără probleme de Nick Kyrgios. Emil Ruusuvuori este un jucător talentat al generației sale, dar care s-a confruntat cu probleme la umăr în acest sezon ce nu i-au mai permis să evolueze la același nivel bun și în continuare sunt de părere că nu se află în cea mai bună formă sportivă. Voi continua să urmăresc acest trend pozitiv pe care Norrie se află de o bună bucată de vreme încoace, astfel că pronosticul meu merge pe o victorie a sa pentru o cotă de 1.42 oferită de casa de pariuri Superbet

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici