1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Tomislav Brkic/Nikola Cacic - Alexander Erler/Lucas Miedler: ponturi pariuri ATP Kitzbuhel. 30.07.2021

Tomislav Brkic/Nikola Cacic - Alexander Erler/Lucas Miedler: ponturi pariuri ATP Kitzbuhel. 30.07.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-07-29 23:37:00

ATP Kitzbuhel

30 Iulie 2021, 11:30

Brkic/Cacic

Brkic/Cacic

versus
Miedler/Erler

Miedler/Erler

1.49

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Brkic/Cacic v Miedler/Erler

În faza semifinalelor în proba de dublu de la ATP Kitzbuhel, față în față se vor afla perechile Tomislav Brkic/Nikola Cacic și Alexander Erler/Lucas Miedler. Meciul dintre cele două echipe este programat vineri, pe arena centrală din complexul Tennis stadium Kitzbuhel, cu începere de la ora 11:30. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul meu. 

Brkic/Cacic: Forma echipei, știri și statistici

Tomislav Brkic și Nikola Cacic sunt principalii favoriți la cucerirea titlului din această săptămână de la Kitzbuhel. Perechea din Bosnia și Serbia a fost cotată cap de serie 1, iar în cele două meciuri disputate până acum pe zgura din Austria a trecut de David Pel și Arthur Rinderknech, cu 6-2, 6-3, respectiv de Rafael Matos și Andrei Vasilevski, în trei seturi, cu 7-6, 2-6, 10-8. La nivelul omogenității, Tomislav și Nikola stau foarte bine: ei au jucat împreună pe întreaga durată a sezonului 2021, iar până acum au câștigat 23 de meciuri. Forma de moment este una dătătoare de speranțe, în condițiile în care Brkic și Cacic vin după finala reușită săptămâna trecută de la Umag. În cadrul turneului din Croația, Nikola și Tomislav au învins echipe bune, printre ele Roman Jebavy/Jiri Vesely (6-2, 6-2) și Ivan Sabanov/Matej Sabanov (6-1, 6-2) Ultimul act a fost cedat de Brkic și Cacic în fața perechii Fernando Romboli/David Vega Hernandez (3-6, 5-7). Una dintre cele mai mari surprize realizată de echipa din Bosnia și Serbia a fost cea de la Roland Garros, când cei doi i-au eliminat pe Marcel Granollers și Horacio Zeballos. Titlul ATP de la Buenos Aires, semifinala de la ATP Belgrad și sfertul de finală de la Roland Garros reprezintă cele mai bune rezultate din 2021.

Miedler/Erler: Forma echipei, știri și statistici

Alexander Erler și Lucas Miedler reprezintă o echipă din Austria, care nu a avut clasamentul necesar prin care să își asigură prezența pe tabloul principal. Organizatorii de la Kitzbuhel le-au oferit un Wild Card, astfel că jucătorii gazdelor și-au consemnat debutul în circuitul ATP. Cei doi evoluează pentru prima dată împreună, astfel că nu se poate vorbi de omogenitate la nivelul echipei. În aceste condiții, cele două victorii pe care și le-au trecut în cont la Kitzbuhel pot fi considerate surprize. În primul tur, Alexander și Lucas i-au eliminat pe Pablo Cuevas și Thiago Seyboth Wild (7-6, 6-3), iar apoi i-au învins și pe Ariel Behar și Guillermo Duran, într-un meci dramatic, cu scorul de 6-7, 6-4, 11-9. Performanțele celor doi au lipsit la nivel ATP până în această săptămână. Lucas Miedler are 25 de ani și este clasat pe locul 315 în ierarhia de simplu, în timp ce conaționalul său Alexander Erler are 23 de ani și ocupă poziția 337 în același clasament. 

Statistica meciurilor directe Brkic/Cacic v Miedler/Erler

Acesta va fi primul meci oficial între cele două echipe în circuitul ATP. 

Cote pentru Brkic/Cacic v Miedler/Erler

Tomislav Brkic și Nikola Cacic reprezintă una dintre cele mai bune formații care au luat startul în întrecerea din Austria, iar eu mă aștept să facă pasul spre finală. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Publicwin, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes al favoriților cu 2-0 la seturi. În cazul în care Brkic și Cacic se vor impune fără să cedeze vreun set, veți prinde o cotă atractivă de 2,10.

Brkic/Cacic vs Miedler/Erler Pont: Victorie Brkic/Cacic

Tomislav Brkic și Nikola Cacic sunt favoriți în acest meci prin prisma valorii, una net superioară față de adversarii din Austria. De asemenea, perechea din Serbia și Bosnia are omogenitate la nivelul lotului, iar săptămâna trecută a disputat finala ATP Umag. După un an consistent în rezulatate, cu titlu de nivel ATP pe zgură și cu șanse bune de calificare la Turneul Campionilor, Brkic și Cacic nu ar trebui să scape printre degete posibilitatea de a juca o nouă finală și să lupte pentru un nou titlu. Austriecii au de partea lor entuziasmul, ulciorul a mers de două ori la apă, însă mă aștept să nu o facă și a treia oară. Să fie verde!

Miza: 7/10
Cota: 1.49
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici