1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Borna Coric - Tomas Martin Etcheverry

Borna Coric - Tomas Martin Etcheverry: ponturi pariuri ATP Roland Garros. 03.06.2023

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2023-06-02 19:56:00

ATP Roland Garros

03 Iunie 2023, 13:30

Borna Coric

Borna Coric

versus
Tomas Martin Etcheverry

Tomas Martin Etcheverry

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Borna Coric v Tomas Martin Etcheverry

Într-un meci care este programat în cursul zilei de sâmbătă, în turul 3 de la Roland Garros, Borna Coric îl va înfrunta pe Tomas Martin Etcheverry. Confruntarea dintre cei doi va avea loc în complexul pe zgura de la Paris. În cele ce urmează puteți citi analiza duelului, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit. 

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Borna Coric: Forma echipei, știri și statistici

Borna Coric este un jucător de 26 de ani din Croația, clasat pe locul 16 ATP. El a avut un final foarte bun de sezon precedent, cu titlul la ATP Masters Cincinnati, care l-a ajutat să salte mult în ierarhia mondială. Prima parte a anului 2023 nu a fost la fel de fructuoasă, iar în startul sezonului de zgură Coric avea un bilanț negativ. Ultimele 3 turnee au adus însă 9 victorii, iar bilanțul anului a ajuns la 16 meciuri câștigate din 26 jucate. Coric se poate lăuda cu semifinală la ATP Madrid și sfert de finală la ATP Roma, el fiind învins de jucători de prim rang: Carlos Alcaraz, respectiv Stefanos Tsitsipas. Startul turneului de la Paris a fost unul complicat. Pentru a ajunge în turul 3, Borna a eliminat doi jucători din Argentina. Mai întâi, croatul a trecut de Federico Coria (7-6, 6-7, 6-3, 6-3), iar apoi l-a eliminat și pe Pedro Cachin, în 5 seturi, cu 6-3, 4-6, 4-6, 6-3, 6-4. Serviciul reprezintă o armă pentru Coric, una de care nu s-a putut folosi pe deplin în jocul cu Cachin. Croatul a avut doar 50% prima minge în teren (79/157), iar Cachin a făcut rost de 13 mingi de break, din care a fructificat 4.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Tomas Martin Etcheverry: Forma echipei, știri și statistici

Tomas Martin Etcheverry este un talentat sportiv din Argentina, în vârstă de 23 de ani. El se simte excelent pe zgură, iar în acest an a câștigat deja 20 de meciuri pe această suprafață. Tomas a disputat și primele finale ATP - a cedat în ultimul act atât la Santiago de Chile (cu Nicolas Jarry), cât și la Houston (în fața lui Frances Tiafoe). Forma bună arătată de argentian i-a adus o finală la Bordeaux Challenger, unde a cedat în fața francezului Ugo Humbert. Printr-un joc defensiv excelent și o deplasare impresionantă în teren, Etcheverry a reușit să învingă în acest an jucători buni pe zgură: Francisco Cerundolo, Sebastian Baez, Cristian Garin, Albert Ramos-Vinolas sau Jan-Lennard Struff. Pentru a ajunge în turul 3 la Roland Garros, Tomas nu a cedat nici măcar un set. Mai întâi l-a condus pe Jack Draper cu 6-4, 1-0, moment în care britanicul a abandonat, iar apoi a dispus clar de un adversar puternic: 6-3, 7-6, 6-3, cu Alex De Minaur. În urma rezultatelor excelente pe această suprafață, Etcheverry este sigur că va urca pe locul 43 ATP, cea mai bună clasare din carieră.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Borna Coric v Tomas Martin Etcheverry

Acesta va fi cel de-al doilea meci direct între cei doi jucători în circuitul profesionist. Primul a avut loc anul trecut, la Perugia Challenger, în sferturile de finală, iar Tomas Martin Etcheverry s-a impus în două seturi, cu 6-4, 6-3. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Borna Coric v Tomas Martin Etcheverry

Tomas Martin Etcheverry traversează o formă excelentă în acest sezon, iar rezultatele sale pe zgură au fost peste așteptări. Borna Coric vine după meciuri lungi, iar prospețimea fizică ar putea să conteze enorm în duelul de sâmbătă. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu -1,5 seturi handicap pentru Etcheverry. În cazul în care argentinianul se va impune cu 3-0 sau 3-1 la seturi, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 2,50. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Borna Coric vs Tomas Martin Etcheverry Pont: Victorie Tomas Martin Etcheverry

Tomas Martin Etcheverry arată o formă excelentă, iar Borna Coric a avut un meci de aproape 4 ore în turul 2 cu un argentinian cotat mai slab, Pedro Cachin. Etcheverry are un joc solid de pe linia de fund, mai bun decât al conaționalului său, iar Coric a arătat nesiguranță la serviciu. Etcheverry l-a învins pe croat anul trecut, tot pe zgură, iar eu mă aștept ca sâmbătă să repete rezultatul. Superbet oferă și Superavantaj: dacă Etcheverry își trece în cont un set cu 6-0, pariul este câștigător indiferent de soarta partidei. Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici