1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Borna Coric - Pedro Cachin

Borna Coric - Pedro Cachin – Ponturi Pariuri Tenis ATP Roland Garros – 01.06.2023

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2023-05-30 16:22:00

ATP Roland Garros

01 Iunie 2023, 12:00

Borna Coric

Borna Coric

versus
Pedro Cachin

Pedro Cachin

1.40

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Borna Coric v Pedro Cachin

Croatul Borna Coric (16 ATP, 26 de ani) și argentinianul Pedro Cachin (64 ATP, 28 de ani) se vor întâlni pentru prima dată în carieră în turul al II-lea al turneului de la Roland Garros. În cazul sud-americanului, este cea mai bună performanță pe care a înregistrat-o pe zgura de la Paris. Meciul este programat joi, de la ora 12. Noi vă oferim un pont la finalul analizei.

Pronosticul pe care vi-l propun se bazează pe o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Borna Coric: Forma echipei, știri și statistici

Născut la Zagreb, în Croația, Borna Coric este un fost număr 1 mondial la juniori. În 2018, cu echipa Croației, a câștigat Cupa Davis. Acum, la 26 de ani, se află pe poziția a 16-a în clasamentul ATP. Are trei titluri importante în carieră, ultimul în 2022, când s-a impus pe hard-ul de la ATP Masters 1000 Cincinnati. În 2017 a câștigat pe zgura de la Marrakech, iar în 2018 s-a impus pe iarbă la Halle.

Pentru Borna Coric sezonul de zgură a fost reluat la Monte Carlo cu o înfrângere la Jarry. Apoi, a pierdut în primul tur la Banja Luka, în Bosnia & Herțegovina, în fața lui Djere. Însă pe zgura de la Madrid lucrurile au stat diferit, iar sportivul din Croația și-a reintrat în mână. Și a ajuns până în semifinalele competiției, unde a fost învins de Carlos Alcaraz, liderul 1 mondial din momentul de față.

La Roma s-a oprit în faza sferturilor de finală. A fost învins tot de un jucător mai bine clasat decât el, Stefanos Tsitsipas (5 ATP). A fost 3-6, 4-6, în două seturi. Un meci în care diferența a fost făcută la serviciu.

Debutul în 2023 de la French Open a fost făcut în fața argentinianului Coria (96 ATP). Un meci complicat, decis după 4 ore și 11 minute, respectiv patru seturi, scor 3-1. Primele două seturi au fost decise în tie-break.

Borna Coric este considerat un jucător mai degrabă defensiv, care să mult pe linia de fund a terenului. Un motiv pentru care preferă schimburile lungi de mingi, pe care le duce cu o mai mare ușurință decât mulți dintre adversari. Un lucru atipic, este născut ca un jucător de mână stângă, însă lovește mingea cu dreapta. Motiv pentru care backhand-ul cu două mâini este una dintre principalele arme.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Pedro Cachin : Forma echipei, știri și statistici

Pedro Cachin este un jucător argentinian în vârstă de 28 de ani care măsoară 1,85 metri înălțime. Cea mai bună clasare a sa a fost un loc 54 în clasamentul ATP. Până în momentul de față nu a câștigat niciun titlu important în carieră.

De la începutul sezonului de zgură, poate singura victorie care a făcut mai mult ecou este cea de la Madrid, unde l-a învins pe americanul Tiafoe (12 APT). A trecut de el în două seturi, scor 6-1, 7-6(2). S-a oprit în optimile de finală, învins fiind de neamțul J-L. Struff. Însă după mare luptă, pentru că meciul a durat 2 ore și jumătate.

Înainte de a veni la Paris, Pedro Cachin s-a aflat pe hard-ul de la Lyon, tot în Franța. A fost învins în turul al II-lea de Baez, conaționalul său, în trei seturi.

Pe zgura de la French Open, Pedro Cachin a avut parte de un joc de aproape patru ore și cinci seturi cu Thiem (92 ATP). Conducea inițial cu scorul de 2-0, însă a avut un picaj, iar meciul a ajuns până în decisiv, unde s-a imus cu 6-2. Argentinianul a avut mari dificultăți atunci când nu i-a intrat primul serviciu. A avut 37% de puncte câștigate pe al doilea serviciu.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Borna Coric v Pedro Cachin

Este primul meci direct din cariera celor doi jucători. Diferența de vârstă dintre cei doi este de doi ani.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Borna Coric v Pedro Cachin

Ca un pont alternativ, puteți miza pe faptul că Borna Coric va câștiga primul set și se va impune la finalul meciului, la o cotă de 1,80 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Borna Coric vs Pedro Cachin Pont: Victorie Borna Coric

Borna Coric este favorit să se impună și va avea în față un adversar de a cărui puncte slabe poate profita. Croatul va practica același joc bazat pe mingi lungi, mai ales pentru că va avea în față un adversar care a avut parte de un meci intens, în cinci seturi, în primul tur de la Roland Garros. În plus, prestațiile de pe zgură de până acum ale lui Borna Coric au fost mult peste cele ale lui Pedro Cachin. 1,40 este cota pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive la victoria lui Coric.

Miza: 10/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici