Share

Borna Coric vs Andrey Rublev - Ponturi Pariuri ATP Sankt Petersburg, 18.10.2020

ATP

Cota: 1.90

Adaugat de: Tudor Cosma

18 Oct 2020 01:39 844 0
Logo Borna Coric
Logo Andrey Rublev
Borna Coric
Andrey Rublev
VS
16:30 18 Octombrie 2020
ATP Saint Petersburg

Analiză și informații pentru Borna Coric v Andrey Rublev

Turneul Saint Petersburg Open are loc în Rusia, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Borna Coric și Andrey Rublev, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Sankt Petersburg este o localitate de 5.3 milioane de locuitori, aici fiind sediul principal al Marinei rusești. 
Turneul acesta este mare, ATP 500, având un fond de premiere de 1.243.790 dolari. 
Gazda este complexul Sibur Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
În această finală îi avem pe Borna Coric și pe Andrey Rublev. 

Borna Coric: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Borna Coric este un croat de 23 de ani, clasat pe locul 27 ATP. 
Iar Coric este un sportiv foarte talentat, care a fost la Next Gen Finals și care are un potențial ridicat. Iar Borna a demonstrat în multe rânduri că merită să fie lăudat și văzut ca un jucător de viitor, până la urmă în trecut fiind locul 12 mondial, având titlu la Marrakech sau titlu important de 500 de puncte la Halle. Iar aici poate să-și treacă în palmares al doilea turneu de acest calibru, deși evident pornește cu șansa secundă. 
Borna este foarte tânăr, având mari probleme în a închide meciurile, foarte des jucând set decisiv chiar și când controla clar partidele. Însă acest lucru probabil se va schimba odată cu maturizarea pe plan sportiv. 
În 2019 are semifinale la Dubai, sferturi de finală la Miami, sferturi de finală la Monte Carlo, sferturi de finală la Budapesta, semifinale la s'Hertogenbosch, sferturi de finală la Halle, finală la Sankt Petersburg și sferturi de finală la Zhuhai. 
Iar în 2020 are semifinale la Rio de Janeiro și sferturi de finală la US Open. 
Evident, cel mai bun turneu al său de la revenire a fost US Open, acolo trecând de Tsitsipas după un meci incredibil de 5 seturi în care a salvat 6 mingi de meci. Apoi a pierdut cu Zverev după o partidă echilibrată. 
Apoi, la Roland Garros a pierdut chiar în primul tur, cu Gombos. Acum însă este iarăși în formă bună. 
Aici:

- 6-3 7-6 cu Lopez (locul 60 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 86% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-3 7-5 cu Safiullin (locul 199 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (6 salvate)
- 7-6 6-3 cu Opelka (locul 36 ATP), câștigând 86% mingi cu primul serviciu, 83% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 1-6 6-1 6-4 cu Raonic (locul 21 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (6 salvate)

Andrey Rublev: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Andrey Rublev este un rus de 22 de ani, clasat pe locul 10 ATP. 
Iar Rublev se conturează a fi un viitor mare campion, cum chiar Federer a pronosticat mai devreme în acest an. Andrey este un mare talent, un sportiv tânăr care deja este în top 10 ATP și care are un joc foarte spectaculos. Rublev are o intensitate foarte eficientă în joc, are multe arme putând să lovească variat, greșind neforțat destul de puțin. În plus Rublev este inventiv, nu genul de tenismen one sided. 
Iar anul său este foarte bun, având deja trei trofee, unul chiar de 500 de puncte, la Hamburg. Iar aici poate să și-l treacă în palmares pe cel secund, fiind mare favorit mai ales în contextul în care evoluează acasă și va avea publicul de partea sa. 
În 2019 are sferturi de finală la Marseille, finală la challengerul din Indian Wells, finală la Hamburg, sferturi de finală la Cincinnati, sferturi de finală la Winston Salem, sferturi de finală la Sankt Petersburg, titlu la Moscova și sferturi de finală la Viena. 
Iar în 2020 are titlu la Doha, titlu la Adelaide, sferturi de finală la Rotterdam, sferturi de finală la Dubai, sferturi de finală la US Ope, titlu la Hamburg și sferturi de finală la Roland Garros. 
Rublev a fost foarte solid de la revenire, având sferturi de finală la ambele grand slamuri, pierzând cu Tsitsipas și Medvedev, sportivi de top. În plus accentul se pune pe acel titlu obținut la Hamburg după o finală spectaculoasă cu același Tsitsipas. 
Aici:

- 6-2 6-4 cu Pospisil (locul 79 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 4-6 6-4 7-5 cu Humbert (locul 38 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 6-2 6-1 cu Norrie (locul 75 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 4-6 6-3 6-4 cu Shapovalov (locul 12 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)

Statistica meciurilor directe Borna Coric v Andrey Rublev

În întâlnirile directe scorul este 2-0 pentru Rublev, ultima având loc în 2019 la Shanghai când Andrey s-a impus 6-4 7-6. 

Cote pentru Borna Coric v Andrey Rublev

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și Rublev -2.5 handicap gameuri la o cotă de 1.37.

Borna Coric vs Andrey Rublev Pont: Andrey Rublev sub 8.5 asi si duble greseli

Borna Coric a evoluat bine aici, însă a întâlnit în principal jucători buni pe serviciu însă limitați pe retur, precum Opelka, Lopez și chiar Raonic. Acum va avea în față un oponent total diferit, mult mai inventiv, în fața căruia nu a luat set până acum în 2 partide + meciul Next Gen. Andrey Rublev este mare favorit, ieri trecând de un Shapovalov în mare formă la rândul său. Are un joc foarte intens, cu puține greșeli, având și publicul în spate. Rublev ca ași are aici 2 cu Pospisil, 9 cu Humbert, 3 cu Norrie și 8 cu Shapovalov, meciul de ieri fiind lung. Iar ca duble greșeli stă în general foarte bine, având 2 cu Pospisil, 2 cu Humbert, 0 cu Norrie și 2 cu Shapovalov. Consider astfel că Rublev va avea sub 8.5 ași și duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Andrey Rublev sub 8.5 asi si duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Borna Coric vs Andrey Rublev Pont: Andrey Rublev H-2,5 game-uri

Andrey Rublev a fost într-o formă extraordinară la Sankt Petersburg, reușind să se califice în ultimul act după meciuri foarte bune. Iar adversarii întâlniți au fost buni, Humbert sau Shapovalov fiind și ei la rândul lor în mare formă. Borna Coric a trecut de Raonic, surprinzător și și-a apărat performanța reușită anul trecut. Rămâne de văzut dacă va reuși surpriza astăzi, în condițiile în care Rublev e peste toți adversarii întâlniți până acum de croat. Merg pe victoria la minimum 3 gameuri diferență a rusului, la o cotă mică oferită de Betano, dar cu șanse bune de reușită

Pont pariuri: Andrey Rublev H-2,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

55

Castigate:

33

Pierdute:

18

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici