1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Jacopo Berrettini / Matteo Berrettini - Simone Bolelli / Andres Molteni: ponturi pariuri ATP Cagliari. 09.04.2021

Jacopo Berrettini / Matteo Berrettini - Simone Bolelli / Andres Molteni: ponturi pariuri ATP Cagliari. 09.04.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-04-08 22:25:00

ATP Cagliari

09 Aprilie 2021, 13:00

Berrettini/Berrettini

Berrettini/Berrettini

versus
Bolelli/Molteni

Bolelli/Molteni

1.62

Cele mai bune cote:

Las Vegas
L1213853W001291
Pariază acum la Las Vegas

Analiză și informații pentru Berrettini/Berrettini v Bolelli/Molteni

În prima semifinală a turneului de dublu de la ATP Cagliari, față în față se vor afla perechile Jacopo Berrettini / Matteo Berrettini și Simone Bolelli / Andres Molteni. Partida este programată vineri, cu începere de la ora 13:00, pe terenul numărul 14 din complexul italian. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul oferit.

 

Berrettini/Berrettini : Forma echipei, știri și statistici

Frații Jacopo Berrettini și Matteo Berrettini joacă extrem de rar împreună. Asta și pentru că diferența în clasamentul mondial este una de la cer la pământ. Dacă Matteo ocupă în prezent locul 10 ATP la simplu, fratele său mai mic nu este prezent nici măcar între primii 500 din lume. Participarea celor doi frați Berrettini în competiția de la Cagliari a venit în urma unui concurs de împrejurări. Matteo s-a accidentat în zona abdominală la Australian Open, înaintea confruntării cu Stefanos Tsitsipas. Nevoit să abandoneze, Matteo nu a mai evoluat de aproape două luni în circuit. Revenirea sa nu putea să aibă loc într-o competiție de anvergură, astfel a ales să joace la Cagliari. Ocupantul locului 10 ATP nu a vrut să forțeze, astfel că nici nu s-a înscris la simplu, a intrat doar la dublu, făcându-i un mare favor fratelui său, care poate evolua la un nivel la care poziția din clasament nu îi permite în mod normal. Pentru a ajunge în semifinalele întrecerii de dublu de la Cagliari, frații Berrettini au trecut mai întâi de Guillermo Duran/Guido Pella (5-7, 6-4, 10-8), iar apoi i-au eliminat surprinzător și pe Treat Conrad Huey/Frederik Nielsen (7-6, 6-3).

Bolelli/Molteni : Forma echipei, știri și statistici

Simone Bolelli și Andres Molteni reprezintă o pereche experimentată în proba de dublu. Italianul de 35 de ani a cucerit în carieră titlul de la Australian Open în această probă, alături de conaționalul Fabio Fognini. Bolelli a ocupat la un moment dat locul 8 în ierarhia ATP de dublu, iar în carieră a jucat 14 finale în circuitul mondial. Cea mai recentă a venit chiar în 2021, tot pe zgură, aceeași suprafață pe care se joacă și la ATP Cagliari. Succesul a fost bifat luna trecută, în competiția de la Santiago de Chile, alături de argentinianul Maximo Gonzalez. Pentru a ajunge în semifinalele întrecerii de la Cagliari, Bolelli și Molteni au obținut două victorii cu 2-0 la seturi: în fața lui Nathaniel Lammons și Jack Withrow (7-5, 6-4), respectiv cu perechea din Statele Unite Taylor Harry Fritz / Tommy Paul (6-0, 6-2). Simone Bolelli și Andres Molteni au rezultate bune împreună: la ATP Moscova au jucat o finală în 2019, iar în același an s-au oprit în semifinalele de la Manerbio.

Statistica meciurilor directe Berrettini/Berrettini v Bolelli/Molteni

Este primul meci oficial între cele două perechi în circuitul ATP.

Cote pentru Berrettini/Berrettini v Bolelli/Molteni

Simone Bolelli și Andres Molteni reprezintă o echipă valoroasă la dublu, omogenă și cu rezultate excelente în trecut. În această idee eu voi merge pe mâna lor, recomandarea mea merge spre victoria acestora. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes al perechii Simone Bolelli / Andres Molteni cu 2-0 la seturi. În cazul în care echipa italiano - argentiniană se va impune fără set pierdut, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 2,40.

Berrettini/Berrettini vs Bolelli/Molteni Pont: Victorie Bolelli/Molteni

Diferența de valoare în circuitul ATP de dublu este una clară în favoarea echipei Simone Bolelli și Andres Molteni. Cei doi au avut performanțe importante în această probă atât împreună, cât și în echipă alături de alți parteneri. Victoriile clare obținute în această săptămână la Cagliari reprezintă o indicație a formei de moment, una dătătoare de speranțe pentru cucerirea titlului. De cealaltă parte, frații Berrettini nu au performanțe la acest nivel, prezența lor în penultimul act reprezintă o surpriză. Mă îndoiesc că ulciorul va mai merge de multe ori la apă, iar experimentații jucători de dublu îl vor ataca în mod repetat pe tânărul Jacopo Berrettini. Recomand victoria perechii Simone Bolelli / Andres Molteni, la o cotă excelentă oferită de Superbet. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici