1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Benoit Paire - Stefanos Tsitsipas

Benoit Paire - Stefanos Tsitsipas: ponturi pariuri Australian Open. 22.01.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-01-21 19:30:00

Tenis ATP - Australian Open

22 Ianuarie 2022, 05:00

Benoit Paire

Benoit Paire

versus
Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas

1.91

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Benoit Paire v Stefanos Tsitsipas

Într-un meci care contează pentru turul 3 de la Australian Open, Benoit Paire îl va înfrunta pe Stefanos Tsitsipas. Partida dintre cei doi este programată în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu începere de la ora 05:00. În cele ce urmează puteţi citi analiza acestei confruntări, iar la final de articol veţi găsi recomandarea mea de pariu.

Benoit Paire: Forma echipei, știri și statistici

Benoit Paire este un jucător talentat din Franţa, în vârstă de 32 de ani. El este clasat în prezent pe locul 56 ATP, însă dacă ar fi fost serios, ar fi ocupat o poziţie mult mai bună. Anul trecut, Benoit a declarat că şi-a pierdut interesul pentru tenis şi a ales să joace la anumite turnee doar pentru a încasa cecul pentru participare. Nu e de mirare că bilanţul lui în 2021 a fost unul dezastruos: 14 victorii şi 32 de înfrângeri. Cele două turnee disputate înainte de Australian Open 2022 au consemnat tot atâtea eliminări în primul tur: cu Henri Laaksonen la Melbourne Summer Set, respectiv cu Thanasi Kokkinakis la Adelaide. Tocmai de aceea rezultatul obţinut până acum la primul Grand Slam al anului este cu atât mai surprinzător. Paire a arătat că stă bine şi din punct de vedere fizic, a rezistat la meciuri lungi. În runda de debut din Victoria Park, Benoit l-a învins în 5 seturi pe Thiago Monteiro, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-5, 2-6, 7-5. Al doilea meci al francezului a adus surpriza majoră: victorie în patru seturi cu Grigor Dimitrov: 6-4, 6-4, 6-7, 7-6. În acea partidă cu bulgarul, Paire a servit 14 aşi. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Stefanos Tsitsipas: Forma echipei, știri și statistici

Stefanos Tsitsipas este unul dintre favoriţii turneului din Australia. În lipsa lui Novak Djokovic, grecul poate visa la primul titlu major din carieră. E drept că are de luptat cu Medvedev, Zverev şi Nadal, însă şansele sale nu sunt mici. Pentru a ajunge în runda a treia, elenul de 23 de ani i-a eliminat pe suedezul Mikael Ymer (6-2, 6-4, 6-3) şi Sebastian Baez (7-6, 6-7, 6-3, 6-4). Tsitsipas este un jucător care pune multă presiune pe retur, are reacţii rapide şi un spirit de anticipaţie dezvoltat. De aceea în general adversarii săi servesc mai puţini aşi în faţa grecului, în comparaţie cu alţi oponenţi. Stefanos se simte bine la Antipozi. La ediţia 2021 de la Australian Open, Tsitsipas a ajuns în semifinale, unde a fost învins de Daniil Medvedev. Printre jucătorii eliminaţi de grec în drumul spre penultimul act s-a numărat şi Rafael Nadal. Fostul lider mondial a condus cu 2-0 la seturi, însă Stefanos a întors soarta confruntării şi a învins cu 3-6, 2-6, 7-6, 6-4, 7-5.

Statistica meciurilor directe Benoit Paire v Stefanos Tsitsipas

Acesta va fi cel de-al cincilea meci direct între cei doi Jucători. Tsitsipas conduce până acum cu 3-1, iar ultimele 3 confruntări directe au fost câştigate de grec. Cea mai recentă dintre ele a avut loc anul trecut, la Madrid, iar victoria lui Stefanos a venit cu scorul de 6-1, 6-2. În acel meci, Paire a servit un singur as. 

Cote pentru Benoit Paire v Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas este considerat mare favorit în acest duel, iar eu cred că va obţine o victorie clară. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betfair, pentru o miză moderată puteţi încerca şi un succes cu 3-0 la seturi în favoarea jucătorului din Grecia. În cazul în care Stefanos Tsitsipas se va impune fără să cedeze vreun set, veţi prinde o cotă atractivă de 1,75. 

Benoit Paire vs Stefanos Tsitsipas Pont: Benoit Paire sub 15.5 asi in meci

Duelul dintre Paire şi Tsitsipas este unul dezechilibrat. Grecul este mare favorit, are o cotă infimă la victorie. În mod normal o va obţine în 3 seturi, cel mult 4. Pentru că mă aştept la un meci scurt, Benoit Paire nu va avea timp să servească prea mulţi aşi. Iar la nivelul returului, Stefanos Tsitsipas stă mai bine decât adversarul lui Benoit din turul 2, Grigor Dimitrov. Recomand cu încredere un sub 15,5 aşi pentru Paire, baremul setat de cei de la Betfair. Dacă plasaţi un pariu pe această selecţie, beneficiaţi şi de o SuperCotă. Să fie verde!

Miza: 10/10
Cota: 1.91
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici