1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Benoit Paire - Stefanos Tsitsipas: ponturi pariuri ATP Madrid. 05.05.2021

Benoit Paire - Stefanos Tsitsipas: ponturi pariuri ATP Madrid. 05.05.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-05-05 00:58:00

Ponturi tenis - ATP Madrid Open

05 Mai 2021, 21:30

Benoit Paire

Benoit Paire

versus
Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Benoit Paire v Stefanos Tsitsipas

În turul 2 al competiției ATP Masters 1000 de la Madrid, Benoit Paire îl va înfrunta pe grecul Stefanos Tsitsipas. Partida este programată în încheierea zilei, ultima de pe arena centrală Manolo Santana, undeva în jurul orei 21:30. În cele ce urmează puteți vedea prezentarea celor doi jucători, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul meu. 

Benoit Paire: Forma echipei, știri și statistici

Ajutat de punctele acumulate în 2019, Benoit Paire este în continuare clasat foarte sus în ierarhia ATP. Francezul ocupă poziția a 35-a, chiar dacă atitudinea sa a fost una delăsătoare în 2021. Benoit a câștigat doar două meciuri din cele 12 jucate în acest sezon și a ieșit la rampă prin declarațiile incendiare de după eșecuri. Oarecum surprinzător, Paire a câștigat meciul din primul tur de la ATP Madrid. Francezul l-a învins pe Nikoloz Basilashvili, georgianul care câștigase turneul de săptămâna trecută turneul de la Munchen. Benoit avea 7 înfrângeri la rând în circuit, însă a profitat de oboseala adversarului său și s-a impus cu 6-4, 7-5. Chiar dacă succesul a venit în două seturi strânse, stilul de joc rapid al lui Paire s-a văzut și în această confruntare: ea a durat doar 72 de minute, chiar dacă un set a avut nevoie de prelungiri. 

Stefanos Tsitsipas: Forma echipei, știri și statistici

Stefanos Tsitsipas este cel mai constant jucător în circuitul ATP în 2021. El a câștigat deja 26 de partide. Grecul se simte foarte bine pe zgură: a câștigat 9 din cele 10 meciuri jucate. În această serie a intrat titlul de la Monte Carlo, iar apoi finala de la Barcelona. La turneul catalan, ultimul act a fost unul spectaculos: peste 3 ore de luptă cu Rafael Nadal. Ibericul s-a impus într-un final dramatic, cu scorul de 6-4, 6-7, 7-5. Grecul de pe locul 5 ATP se simte excelent la Madrid. Condițiile de joc îi sunt pe plac, iar la precedenta prezență a ajuns în finala de la Caja Magica. În urmă cu doi ani, Stefanos reușea să îi învingă la rând pe Adrian Mannarino, Fernando Verdasco, Alexander Zverev și Rafael Nadal. Ultimul act din urmă cu doi a fost pierdut în fața actualului lider mondial, Novak Djokovic. 

Statistica meciurilor directe Benoit Paire v Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas a câștigat două din cele trei meciuri directe jucate în compania lui Benoit Paire. Grecul s-a impus în cel mai recent duel direct, cel din luna martie a acestui an, în turul 1 de la Acapulco, cu scorul de 6-3, 6-1. Meciul a durat doar 68 de minute. 

Cote pentru Benoit Paire v Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas este considerat mare favorit și, în mod normal, nu ar trebui să întâmpine vreo problemă în adjudecarea victoriei. Benoit Paire este tipul de jucător care nu stă mult pe teren, nu își ia timp îndelungat între puncte. Recomandarea mea merge pe această idee. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de sub 12,5 game-uri pentru Stefanos Tsitsipas. Dacă grecul va acumula cel mult 12 game-uri, veți prinde o cotă bună de 1,57. 

Benoit Paire vs Stefanos Tsitsipas Pont: Sub 90,5 minute durata totală

Diferența dintre cei doi jucători este una imensă, atât din punctul de vedere al atitudinii, cât și în ceea ce privește forma arătată în 2021. Tsitsipas a reușit să se impună la pas în ultima confruntare directă, care a durat puțin peste o oră. Mă aștept ca în acest duel de miercuri, grecul să nu cedeze prea multe game-uri, dar chiar dacă o va face, stilul de joc al lui Paire este unul rapid. În aceste condiții, Betano oferă o cotă excelentă pentru selecția sub 90,5 minute de joc, astfel că eu o recomand cu încredere. Să fie verde!

Miza: 10/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici