1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Attila Balazs vs Roberto Bautista-Agut

Attila Balazs vs Roberto Bautista-Agut, Ponturi Pariuri ATP Wimbledon, 28.06.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-06-28 09:06:00

ATP Wimbledon

28 Iunie 2022, 18:00

Attila Balazs

Attila Balazs

versus
Roberto Bautista-Agut

Roberto Bautista-Agut

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Attila Balazs v Roberto Bautista-Agut

Luăm startul în cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului și in cel mai prestigios turneu pe iarbă dintr-un sezon calendaristic, cel de la Wimbledon. Conform tradiției, întrecerea masculină va debuta cu jumătatea de tablou a campionului en-titre, în speță cea a lui Novak Djokovic, aflat pe partea superioară. În concursul feminin, meciurile de pe jumătatea inferioară de tablou vor fi cele care vor deschide balul.

În continuare ne vom îndrepta atenția asupra duelului ce-i va avea ca protagoniști pe ungurul Attila Balazs și pe spaniolul Roberto Bautista-Agut. Această partidă este programată în jurul orei 18:00, ora României, pe terenul nr.9, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Attila Balazs: Forma echipei, știri și statistici

Attila Balazs este un tenismen ungur în vârstă de 33 de ani, ocupantul poziției a 331-a în clasamentul mondial. Jucător cu experiență în circuit, Balazs este fost număr 76 mondial, dar care a avut ghinionul să se lovească de o serie de accidentări ce l-au ținut o bună bucată de vreme departe de terenurile de tenis. De altfel, în ultimele două sezoane, incluzându-l și pe acesta, Balazs a participat la doar șase turnee oficiale în circuit, cel de aici fiind abia al șaptelea din ianuarie 2021 și până în prezent.

Prezența sa pe tabloul principal de la Wimbledon se datorează clasamentului protejat pe care-l deține (Protected Ranking), el luând parte la linia de start și la Roland Garros tot cu același statut. Ungurul este departe de tenisul său cel mai bun și în acest moment nu pare capabil să evolueze la cel mai înalt nivel, lucru pe care l-am văzut și la French Open. Pe zgura de la Paris, Balazs l-a înfruntat în runda inaugurală pe croatul Marin Cilic, fiind absolut surclasat și câștigând doar trei game-uri în fața mult mai titratului său adversar (0-6 1-6 2-6).

De la acel eșec usturător, Balazs a mai disputat un singur meci oficial, în Challengerul de la Poznan, acolo unde a fost învins încă din primul tur de rusul Alexander Shevchenko, scor 3-6 3-6.

Pregătirea sa pe iarbă înaintea Wimbledonului este inexistentă, ultima partidă oficială disputată pe gazon pentru Balazs fiind cea din ultima rundă a calificărilor de la Wimbledon din urmă cu trei ani.

Această partidă contra lui Bautista-Agut va reprezenta debutul ungurului pe tabloul principal de la All England Club.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Roberto Bautista-Agut: Forma echipei, știri și statistici

Roberto Bautista-Agut este al 19-lea jucător al lumii și capul de serie nr.17 al ediției din acest an de la Wimbledon. Ibericul traversează o formă bună, chiar dacă ultimele luni nu au fost tocmai faste pentru el, campania pe iarbă ce a precedat turneul de la All England Club s-a dovedit a fi una de bun augur. Agut a participat la două turnee înaintea Wimbledonului. Mai întâi în Germania, la Halle, acolo unde s-a oprit în fața lui Daniil Medvedev în sferturile de finală după ce-i învinsese pe Marton Fucsovics și Tallon Griekspoor. Imediat după, Bautista a luat parte în turneul "de casă" de la Mallorca, luându-și revanșa în fața lui Medvedev în aceeași fază a competițiie, printr-o victorie concludentă obținută în minimum de seturi, scor 6-3 6-2. Agut avea să ajungă până în finală, dar pierdea în trei seturi în fața grecului Stefanos Tsitsipas, scor 4-6 6-3 6-7(2).

Rezultatele bune ale spaniolului pe iarbă nu surprind, ba dimpotrivă, mai degrabă confirmă, el fiind un adept al suprafețelor rapide, pe iarbă reușind în trecut să-și treacă în palmares titlul de la Stuttgart, iar la Wimbledon are la activ o semifinală, în 2019, la penultima sa participare aici.

Anul trecut, Bautista avea să se oprească în faza optimilor de finală de la All England Club în fața canadianului Denis Shapovalov, cel ce avea să se califice în semifinalele competițiiei.

Statistica meciurilor directe Attila Balazs v Roberto Bautista-Agut

Cei doi jucători nu s-au mai întâlnit până acum în circuit.

Cote pentru Attila Balazs v Roberto Bautista-Agut

Pentru o victorie la cel puțin 9 game-uri diferență în favoarea lui Bautista-Agut, casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.62.

Attila Balazs vs Roberto Bautista-Agut Pont: Roberto Bautista-Agut sub 18.5 game-uri câștigate

Ultima partidă a zilei pe terenul nr.9 este, cel puțin din punctul meu de vedere, una dintre cele mai dezechilibrate întâlniri ale rundei inaugurale de la Wimbledon, dacă nu chiar cea mai dezechilibrată. Attila Balazs este un jucător chinuit de accidentări de-a lungul carierei, dar îndeosebi în ultimii ani, iar din ianuarie 2021 și până în prezent a jucat doar opt partide oficiale în toate competițiile. Ungurul pare total nepregătit să evolueze în turneele de cel mai înalt nivel, aspect pe care l-am văzut și pe zgura de la Roland Garros, acolo unde a fost surclasat de Marin Cilic, în fața căruia a câștigat doar trei game-uri (0-6 1-6 2-6). Bautista-Agut traversează o formă bună, el înregistrând sferturi de finală la Halle și finală la Mallorca, iar în general jocul său este construit pentru suprafețele rapide, forehandul său plat fiind foarte eficient în condiții de joc precum cele de pe gazon. Balazs este prezent aici cu ajutorul așa-zisului clasament protejat (Protected Ranking) și, în afara încasării unui cec consistent, el nu pare să aibă vreun obiectiv serios. În acest moment există o diferență clară de valoare în favoarea lui Bautista-Agut, una care mă aștept să fie transpusă pe teren. Cred că ibericul se va impune în trei seturi scurte, fără prelungiri, astfel că pronosticul meu merge pe sub 18.5 game-uri câștigate de Bautista-Agut, pentru o cotă de 1.93. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici