Revenirea Anului - Ponturi Pariuri ATP Awards, 07.12.2021

ATP

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

06 Dec 2021 01:35 785 0
Logo ATP Awards ATP Awards
Logo ATP Awards 2021 ATP Awards 2021
VS
14:00 07 Decembrie 2021
ATP Awards

Analiză și informații pentru ATP Awards v ATP Awards 2021

Premiile ATP sunt destul de importante în această lume a tenisului masculin, chiar dacă toate sunt acordate subiectiv. Unele sunt votele de public, unele de jucători și unele de antrenori.  În această analiză voi detalia premiul "Revenirea anului", urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Chiar dacă premiile nu sunt unele sportive, tenismenii sunt onorați de asemenea distincțîi, până la urmă toți sportivii de top având cel puțin un premiu ATP acasă. 
"Revenirea anului" este acordat sportivului care s-a întors în circuit după o pauză și a impresionat prin rezultatele sale. 
În 2013 acest premiu a fost câștigat de Rafael Nadal, în 2017 de Roger Federer, în 2018 la Novak Djokovic iar în 2019 de Andy Murray. 
Anul trecut, distincția a mers către Vasek Pospisil. 

Nominalizații:

1. Andy Murray

Andy Murray este un britanic de 34 de ani, clasat pe locul 134 ATP. 
Iar Murray este unul dintre cei mai buni tenismeni din istorie și unul dintre cei mai apreciați. Pun accentul pe "apreciați", deoarece acest premiu este mai mult unul de popularitate, fiind votat de ceilalți jucători. 
Astfel, Andy pornește ca favorit, fiind foarte respectat de către colegii săi. 
Murray este dublu campion olimpic, triplu campion de grand slam, ajungând și numărul 1 mondial. 
Acum nu este în prima sută mondială, însă este de apreciat faptul că încă mai joacă. Până la urmă, Andy a suferit o accidentare extrem de gravă, acum evoluând cu un șold de metal, lucru care evident nu îi permite să mai fie atât de flexibil. 
În acest sezon are finală la challengerul din Biella, apoi o evoluție bună la Wimbledon, unde a ajuns până în turul 3. 
La US Open are un meci excepțional cu Tsitsipas, pierdut la limită în set decisiv, apoi tur 3 la Indian Wells unde a cedat cu Zverev. 
A terminat anul cu sferturi de finală la Stockholm, trecând de Sinner însă fiind învins de Tommy Paul.

2. Mackenzie McDonald

Mackenzie McDonald este un american de 26 de ani, clasat pe locul 55 ATP. 
Iar McDonald a ocupat în acest sezon cel mai bun loc din cariera sa, 54. Mackenzie are câteva turnee bune, finală la Washington, acolo trecând de Kudla și Nishikori însă fiind învins de Sinner după un meci foarte echilibrat. 
În plus, are tur 4 la Australian Open și titlu la challengerul din Nur Sultan. 
Pe hârtie, sezonul său este mai bun decât cel al lui Andy. Însă McDonald nu este o figură atât de strălucită în circuit, nu are atât de mulți fani iar rezultatele sale până la urmă au venit în general în turnee mici.

3. Thanasi Kokkinakis

Thanasi Kokkinakis este un australian de 25 de ani, clasat pe locul 172 ATP. 
Iar Kokkinakis este un talent enorm, unul dintre cei mai spectaculoși tenismeni din circuitul profesionist. Din păcate, Thanasi a avut atât de multe accidentări, încât practic și-a ratat cariera. 
Simpla sa revenire este un miracol, însă pentru el este foarte greu să mai revină în prima sută mondială. 
În acest an are finală la challengerul din Sibiu sau titlu la challengerul din Biella, însă în general a jucat în foarte puține turnee importante ATP. 
Meciul de referință pentru el a fost la Australian Open, când a pierdut cu Tsitsipas după 5 seturi. 

4. Jack Sock

Jack Sock este un american de 29 de ani, clasat pe locul 146 ATP. 
Iar Sock este unul dintre sportivii buni din circuit, chiar dacă nu mai este în prima sută mondială. Ca și ceilalți nominalizați, Sock a trecut printr-o serie de accidentări, el momentan chinuindu-se să revină la un nivel cât de cât bun. 
Nu trebuie uitat faptul că Jack a fost tenismen de top 10, ajungând până pe locul 8 mondial în 2017. 
În acest sezon are tur 3 la US Open, acolo fiind nevoit să se retragă în meciul cu Zverev. 
În plus, a jucat de la egal la egal cu Nadal la Washington, pierzând 6-7 în set decisiv. Însă Rafa atunci era accidentat, la un potențial redus. 

Cote pentru ATP Awards v ATP Awards 2021

ATP Awards vs ATP Awards 2021 Pont: Revenirea Anului - Andy Murray

Andy Murray este unul dintre cei mai populari și respectați tenismeni din circuit. Are trei titluri de grand slam, este dublu campion olimpic și fost număr 1 mondial. În acest an a revenit la un nivel cât de cât bun, deși nu a intrat în prima sută mondială. Însă are meci excelent cu Tsitsipas la US Open sau victorie cu Sinner la Stockholm. Acest premiu este votat de jucători, iar Andy este, de departe, cel mai cunoscut și respectat dintre nominalizați. Al doilea favorit în opinia caselor de pariuri este Mackenzie McDonald. El are un sezon mult mai bun decât Andy, însă în general a adunat puncte în turnee mici. Nu a fost atât de vizibil în circuit, nici în presă, așadar nu cred că o să fie votat masiv. Consider astfel că Andy Murray va câștiga premiul pentru "Revenirea Anului", pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Revenirea Anului - Andy Murray

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Tudor Cosma

Ponturi:

12

Castigate:

3

Pierdute:

6

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici