1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Premiile ATP

Jucatorul cu cea mai vizibila imbunatatire in 2021 - Ponturi Pariuri Premiile ATP, 07.12.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-12-06 01:07:00

ATP Awards

07 Decembrie 2021, 14:00

ATP Awards

ATP Awards

versus
ATP Awards 2021

ATP Awards 2021

2.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru ATP Awards v ATP Awards 2021

Premiile ATP sunt o tradiție în circuitul masculin, încă de la înființarea sa în anii 1970. De-a lungul timpului toți jucătorii de top au câștigat o astfel de distincție, cea mai importantă fiind evident "Jucătorul anului". 
Însă sunt multe alte premii foarte importante: Echipa de dublu a anului, Cea mai importantă revenire în circuit, Debutantul anului etc. 
Aici ne vom concentra pe premiul: "Jucătorul cu cea mai pronunțată îmbunătățire a anului" - Most improved player of 2021. 
În 2020, acest trofeu a fost câștigat de Andrey Rublev. 

Nominalizații:

1. Aslan Karatsev

Aslan Karatsev este un rus de 28 de ani, clasat pe locul 18 ATP. 
Aslan a luat cu asalt circuitul în acest sezon, deși el era cunoscut de multă vreme în turnee mai mici, ITF sau challenger. Karatsev este foarte talentat, a impresionat însă de tânăr însă a avut ghinion cu o serie de accidentări. 
Anul lui 2021 a fost senzațional, el meritând acest parcurs. 
A început sezonul pe locul 112 ATP, urcând 94 de poziții până în acest moment. 
Are două titluri în acest an, de 500 de puncte la Dubai și de 250 de puncte la Mosova, în plus ajungând în semifinale la Australian Open. Iar ieri, a câștigat Cupa Davis alături de echipa Rusiei. 
L-a învins pe Djokovic la Belgrad și a ajuns în finală Roland Garros la dublu mixt. 

2. Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz este un spaniol de 18 ani, clasat pe locul 32 mondial. 
Iar Alcaraz este noua minune a acestui sport. Probabil va ajunge multiplu campion de grand slam, numărul 1 mondial, putând să domine circuitul în următorul deceniu. 
Carlos a câștigat anul trecut un ATP Award, și anume Newcomer of the Year. 
În acest sezon are titlu de 250 de puncte la Umag, titlu la ATP Next Gen Finals și sferturi de finală la US Open. 
Are deja victorii cu tenismeni de top 10, trecând de Tsitsipas la US Open după unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale anului, învingându-i și pe Berrettini și Sinner în toamnă. 
A pornit anul pe locul 141 ATP, ajungând pe poziția 32, așadar crescând 109 locuri. Este cea mai importantă ascensiunea dintre cei nominalizați. 

3. Cameron Norrie

Cameron Norrie este un britanic de 26 de ani, clasat pe locul 12 ATP. 
Iar Norrie are la rândul lui un sezon impresionant, încununat cu titlu la Indian Wells, trofeu de Masters 1000. În plus, Cameron are titlu la Los Cabos, de 250 de puncte, plus foarte multe faze finale. 
A ajuns și la ATP Finals, ca rezervă, fiind învins de Ruud. 
A început anul pe locul 71 ATP, ajungând până pe 12, așadar o ascensiune de 59 de poziții. 
Are tur 3 la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. 

4. Casper Ruud

Casper Ruud este un norvegian de 22 de ani, clasat pe locul 8 ATP. 
Iar Ruud este singurul jucător nominalizat care este prezent în top 10. Are un sezon de vis, el fiind însă de mult apreciat, fiind unul dintre cei mai buni jucători din lume pe zgură, lovind cu foarte mult spin. 
În acest an are nu mai puțin de 5 trofee: Gstaad, Bastad, Kitzbuhel, Geneva și San Diego. S-a calificat la ATP Finals, acolo ajungând în semifinale după ce în grupe l-a învins pe Rublev. 
Mai are sferturi de finală la Cincinnati, Paris și semifinale la Monte Carlo și Madrid. 
A început anul pe locul 27 mondial, momentan fiind pe 8, o îmbunătățire de 19 poziții. 

Cote pentru ATP Awards v ATP Awards 2021

ATP Awards vs ATP Awards 2021 Pont: Aslan Karatsev - Jucatorul cu cea mai mare imbunatatire in 2021

Aslan Karatsev a început anul pe locul 112 ATP, fiind oarecum necunoscut la nivelul publicului larg. Însă în februarie a ajuns în semifinale la Australian Open, apoi câștigând titlul de 500 de puncte de la Dubai și titlul de 250 de puncte de la Moscova. L-a învins pe Djokovic la Belgrad, câștigând și Cupa Davis alături de Rusia. Evident, toți nominalizații au avut un an senzațional. Casper Ruud are 5 trofee, însă el deja era un tenismen de top. Cameron Norrie este aproape de top 10, însă și el era cunoscut la nivel de ATP. Favorit în opinia caselor de pariuri este Carlos Alcaraz, noul puști minune din tenisul mondial. Evident, Alcaraz poate să câștige acest premiu: are titlu la Umag, la ATP Next Gen, sferturi de finală la US Open și a urcat cele mai multe locuri în clasament. Însă premiul este votat de jucătorii de tenis, iar Aslan Karatsev cred că o să fie mai popular, el fiind foarte apreciat în această lume. Consider astfel că Aslan va câștiga premiul pentru "Most improved player of the year", pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici