Aslan Karatsev vs Lorenzo Sonego - Ponturi Pariuri ATP Sydney, 13.01.2022

ATP

Cota: 1.90

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Ian 2022 14:53 601 0
Logo Aslan Karatsev Aslan Karatsev
Logo Lorenzo Sonego Lorenzo Sonego
VS
04:00 13 Ianuarie 2022
ATP Sydney

Analiză și informații pentru Aslan Karatsev v Lorenzo Sonego

Turneul Sydney Tennis Classic are loc în Australia, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Aslan Karatsev și Lorenzo Sonego, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Sydney este o localitate de 5.3 milioane de locuitori, fondată în 1788. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 521.000 de dolari. 
Gazda este complexul NSW Tennis Centre, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Evans, Opelka, Goffin sau Lajovic.

 

Aslan Karatsev: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Aslan Karatsev este un rus de 28 de ani, clasat pe locul 20 ATP. 
Iar Karatsev vine după cel mai bun sezon din cariera sa, el de fapt în decembrie primind chiar premiul pentru jucătorul cu cea mai vizibilă îmbunătățire în anul trecut. Fiindcă, Aslan a început sezon în afara topului 100 mondial, apoi reușind acea semifinală de Australian Open, șocând lumea tenisului. 
Karatsev este un sportiv talentat oricum, cu mult potențial, care avusese o carieră fragmentată din cauza accidentărilor. Avusese rezultate bune în ITF și challenger, însă o semifinală de grand slam a fost ceva cu totul neașteptat. 
În plus, Aslan a confirmat cu titlu la Dubai, la Moscova, și finală la Belgrad, unde l-a învins în semifinale pe Djokovic. 
Astfel, așteptările acum sunt mari de la el, deși este greu de crezut că poate să mai ajungă în săptămâna a 2-a la Australian Open, în mod normal pierzând multe puncte. 
Anul l-a început totuși bine, trecând de Kecmanovic în două seturi. Aslan a servit bine, a jucat relativ eficient și pe retur, astfel poate să aibă o încredere ridicată în această partidă. 
În 2021 are semifinală la Australian Open, titlu la Dubai, finală la Belgrad, sferturi de finală la San Diego și titlu la Moscova. 
Aici:

- 7-5 6-4 cu Miomir Kecmanovic (locul 78 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

Lorenzo Sonego: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Lorenzo Sonego este un italian de 26 de ani, clasat pe locul 27 ATP. 
Iar Sonego este un sportiv interesant, care în ultimii doi ani a stat constant în topul 50 mondial, având rezultate pozitive. Însă, Lorenzo mi se pare foarte inconstant, un sportiv care arată diferit de la turneu la turneu, fiind foarte greu să-și găsească un ritm constant de joc. 
Are turnee foarte bune, precum cel de la Roma, însă și înfrângeri clare cu Basilashvili, Humbert sau Rune. 
Finalul de sezon a fost mediu în cazul său, având destul de multe înfrângeri însă după meciuri echilibrate, împotriva unor tenismeni de top precum Tsitsipas, Ruud sau Fritz. 
În acest turneu s-a chinuit destul de mult, în special în primul meci cu Gaston. Acolo a câștigat doar 7-5 în decisiv, cedând primul set însă treptat reușind să-și găsească o formă mai bună. 
Ieri a trecut de Baez, un tânăr foarte talentat însă specialist mai mult pe zgură. 
În 2021 are sferturi de finală la Montpellier, titlu la Cagliari, semifinale la Roma, finală la Eastbourne și sferturi de finală la San Diego. 
Aici:

- 3-6 6-3 7-5 cu Gaston (locul 67 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 29% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 6-2 6-3 cu Baez (locul 95 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, fără să ofere vreo minge de break

Statistica meciurilor directe Aslan Karatsev v Lorenzo Sonego

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Karatsev, aceasta având loc în 2021 la Dubai când Aslan s-a impus 3-6 6-3 6-4. 

Cote pentru Aslan Karatsev v Lorenzo Sonego

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Karatsev, la o cotă de 1.78.

Aslan Karatsev vs Lorenzo Sonego Pont: Sub 5.5 breakuri in meci

Aslan Karatsev vine după cel mai bun sezon din cariera sa, având două titluri și semifinale la Australian Open. Acum încearcă să-și intre în ritm, fiind la primul turneu din an. În primul meci a fost solid, trecând ușor de Miomir Kecmanovic într-o partidă în care și-a cedat o singură dată serviciul. Lorenzo Sonego este foarte talentat, însă la fel de inconstant. Sonego s-a chinuit mult cu Gaston în primul meci, câștigând doar 7-5 în decisiv. Totuși, primul serviciu i-a mers foarte bine, oferind doar 3 mingi de break tot meciul. Iar ieri, cu Baez, nu a oferit nici măcar o minge de break. Consider astfel că vom vedea sub 5.5 breakuri în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Sub 5.5 breakuri in meci

Miza: 8/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Tudor Cosma

Ponturi:

12

Castigate:

3

Pierdute:

6

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici