Share

Aslan Karatsev vs Jannik Sinner - Ponturi Pariuri ATP Lyon, 19.05.2021

ATP

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Mai 2021 19:17 840 0
Logo Aslan Karatsev Aslan Karatsev
Logo Jannik Sinner Jannik Sinner
VS
13:00 19 Mai 2021
ATP Lyon

Analiză și informații pentru Aslan Karatsev v Jannik Sinner

Turneul Open Parc Auvergne Rhone Alpes Lyon are loc în Franța, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Aslan Karatsev și Jannik Sinner, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Lyon este o localitate de 518.000 de locuitori, fiind al treilea oraș ca mărime din Franța. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 419.470 euro. 
Gazda este complexul Velodrome Georges Preveral, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Thiem, Tsitsipas, Sinner sau Simon. 

Aslan Karatsev: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Aslan Karatsev este un rus de 27 de ani, clasat pe locul 25 ATP. 
Iar Karatsev este pe cea mai bună poziție din cariera sa, având un an excelent. De fapt este foarte greu de caracterizat anul lui Aslan, ținând cont că până acum câteva luni el nu era cunoscut de marea masă a fanilor de tenis, jucând în turnee mici ITF și challenger și nereușind să intre în prima sută mondială. 
Însă a urmat acel Australian Open din start de an, el ajungând acolo până în semifinale, trecând de Dimitrov sau Schwartzman însă pierzând cu Djokovic. 
Iar acel turneu nu a fost un simplu foc de paie, Aslan având ulterior un titlu foarte important, la Dubai, ajungând în finală de la Belgrad unde a pierdut dramatic cu Berrettini. 
Însă acolo este de menționat că l-a învins pe Djokovic într-unul dintre cele mai bune meciuri ale anului. 
Așadar valoarea lui Aslan nu mai poate să fie pusă sub discuție, el fiind evident talentat încă de când era un junior însă având o carieră fragmentată de accidentări. 
Pe zgură, în afară de turneul de la Belgrad, mi s-a părut însă destul de inconstant, mai nesigur decât pe hard. 
Astfel, la Monte Carlo a pierdut clar cu Tsitsipas, la Madrid a fost învins în două seturi de Bublik iar la Roma tot în două seturi de Opelka. 
În 2020 are finală la challengerul din Bangkok, sferturi de finală la challengerul din Nur Sultan, finală la challengerul din Praga, titlu la challengerul din Praga 2, titlu la challengerul din Ostrava și semifinale la challengerul din Ortisei. 
Iar în 2021 are semifinale la Australian Open, titlu la Dubai și finală la Belgrad. 

Jannik Sinner: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Jannik Sinner este un italian de 19 ani, clasat pe locul 18 ATP. 
Iar Sinner este momentan pe cea mai bună poziție din cariera sa, el fiind unul dintre cei mai talentați tineri jucători din circuit, mulți specialiști considerând că el va domina acest sport în următorul deceniu. 
Jannik deja impresionează deși este atât de tânăr, având deja două titluri de 250 de puncte, finală la Miami, ajungând și în topul 20 mondial. Iar în anii următori este probabil să-l vedem constant în top 10. 
Sinner este asemănat cu Djokovic, cumva normal deoarece este extrem de elastic, mobil, deplasându-se foarte bine pe teren și lovind fără să-și asume multe riscuri. În plus ambii au background în schi, Sinner fiind chiar campion național la juniori. 
În plus Sinner are și o personalitate potrivită pentru performanță, spunând că el nu se uită la filme, seriale, ci în timpul liber privește întotdeauna alte meciuri de tenis sau citește despre acest sport.
Jannik are acea finală la Mastersul din Miami, pierzând cu Hurkacz, însă apoi pe zgură au urmat niște trageri la sorți foarte complicate, la Monte Carlo jucând în turul secund cu Djokovic iar la Roma săptămâna trecută întâlnindu-l iarăși în turul secund pe Nadal. Însă în ambele partide s-a descurcat bine. 
În 2020 are sferturi de finală la Rotterdam, sferturi de finală la Roland Garros, semifinale la Koln și titlu la Sofia. 
Iar în 2021 are titlu la Melbourne 1, sferturi de finală la Marseille, sferturi de finală la Dubai, finală la Miami și semifinale la Barcelona. 

Statistica meciurilor directe Aslan Karatsev v Jannik Sinner

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Karatsev, aceasta având loc în acest an la Dubai când Aslan s-a impus 6-7 6-3 6-2. 

Cote pentru Aslan Karatsev v Jannik Sinner

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 scor corect Sinner la o cotă de 3.80. 

Aslan Karatsev vs Jannik Sinner Pont: Jannik Sinner castiga

Aslan Karatsev este unul dintre cei mai impresionanți tenismeni ai anului, având semifinală la Australian Open, titlu la Dubai, apoi la Belgrad având finală și trecând de Djokovic în semifinale. Însă în rest pe zgură nu a fost la un nivel atât de ridicat, pierzând în două seturi cu Tsitsipas, Bublik și Opelka, cu acesta săptămâna trecută la Roma. Jannik Sinner este unul dintre marile talente din circuitul masculin, în ultima vreme având ghinion la tragerea la sorți, pierzând cu Djokovic la Monte Carlo și cu Nadal la Roma. Are o semifinală, la Barcelona, acolo întâlnind un alt jucător de top, pe Tsitsipas. Însă jocul lui a fost constant bun, iar aici poate ajunge departe în turneu. Consider astfel că Sinner este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Jannik Sinner castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Tudor Cosma

Ponturi:

33

Castigate:

15

Pierdute:

15

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici