1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Aslan Karatsev – Frances Tiafoe

Aslan Karatsev – Frances Tiafoe – Ponturi Pariuri Tenis ATP Roland Garros – 01.06.2023

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2023-05-31 10:20:00

ATP Roland Garros

01 Iunie 2023, 15:00

Aslan Karatsev

Aslan Karatsev

versus
Frances Tiafoe

Frances Tiafoe

1.85

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Aslan Karatsev v Frances Tiafoe

Se așteaptă un meci intens și de mare luptă între Aslan Karatsev (62 ATP, 29 de ani) și Frances Tiafoe (12 ATP, 25 de ani), în turul al II-lea de pe zgura de la French Open. Deși a ajuns pe panoul principal din calificări, sportivul din Rusia un oponent complicat pentru proaspătul câștigător de pe zgura de la Houston. Meciul este programat joi, 1 iunie, de la ora 12. Pontul nostru vine la finalul analizei.

Pronosticul pe care vi-l propun se bazează pe o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Aslan Karatsev: Forma echipei, știri și statistici

Ajuns la 29 de ani, Aslan Karatsev se află pe poziția a 64-a în clasamentul ATP. În urmă cu un an, sportivul din Rusia era pe poziția a 14-a. A câștigat trei titluri importante în carieră, două în 2021, la Dubai și Moscova, apoi unul în 2022, la Sydney. De fiecare dată s-a impus pe hard. A fost un an 2022 agitat pentru Karatsev, acuzat de aranjarea unor partide.

Ceea ce se poate să fi contribuit la scăderea de formă a lui Aslan Karatsev, care acum pare că arată mult mai bine de la reluarea sezonului de zgură. La Madrid, din calificări, rusul a ajuns până în semifinalele competiției unde a fost învins cu 2-1 (6-4, 3-6, 4-6) de germanul J.L. Struff. Pe care, culmea îl învinsese cu 2-0 în calificări! Struff ajunsese pe panoul principal din postura de lucky loser.

Din pricina poziției pe care o ocupă în clasamentul mondial, Karatsev a trebuit să joace calificări și la French Open. A fost principalul favorit și s-a impus în toate cele trei meciuri fără să piardă vreu set.

În sfârșit, ajuns pe panoul principal, l-a avut ca oponent pe australianul Alexei Popyrin (85 ATP). După ce a pierdut setul al doilea în tie-break, Karatsev a preluat controlul partidei și a tranșat următoarele două seturi, care au fost fără istoric. A salvat patru din cinci mingi de break și a fost eficient pe propriul serviciu.

Mai trebuie să spunem că Aslan Karatsev nu a ajns reodată mai departe de turul al II-lea la French Open. Are o semifinală la Australian Open, în 2021, respectiv un tur III la US Open, în același an.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Frances Tiafoe: Forma echipei, știri și statistici

Deși este numărul 12 mondial, americanul Frances Tiafoe a câștigat de abia două titluri ATP. Cel din urmă recent, pe zgura de la Houston. Primul a fost în urmă cu aproximativ cinci ani, pe hard-ul de la Delray Beach. Deși nu și-a trecut în 2022 vreun titlu ATP în cont, a fost un sezon în care sportivul nord-american s-a remarcat la Wimbledon, unde a ajuns în turul IV, apoi la US Open, unde s-a calificat până în semifinale. Însă la French Open, ca viitorul său adversar, nu a ajuns vreodată mai departe de turul al II-lea.

Frances Tiafoe are un stil de joc agresiv, cu un forehand puternic și serviciu intens. Se folosește și de înălțimea de 1,88 de metri pentru a imprima viteză mingilor trimise în terenul adversarilor.

Victoria de la Houston rămâne, chiar dacă Tiafoe nu a avut adversari de top. Au urmat evoluții neconcludente. Înfrângere în prim tur la Ruusuvuori, la Barcelona, apoi eliminare în turul al II-lea la Madrid, în fața lui Pedro Cachin, în două seturi. Tot în turul secund a fost eliminat și pe zgura de la Roma, de Lornezo Musetti.

Iar în primul tur de la French Opne, Frances Tiafoe a avut parte de un meci de trei seturi cu Filip Krajinovic (93 ATP). Americanul a servit nu mai puțin de 15 ași și nu a pierdut niciodată pe propriul serviciu.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Aslan Karatsev v Frances Tiafoe

Va fi prima dispută directă dintre cei doi sportivi. Nu s-au mai întâlnit pe nicio suprafață.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Aslan Karatsev v Frances Tiafoe

Ca un pont alternativ, puteți miza pe faptul că vor fi peste 21 de ași în meci, la o cotă de 1,98 pe care o oferă Betano Pariuri Sportive.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Aslan Karatsev vs Frances Tiafoe Pont: Meciul va dura peste 180,5 minute

Ne așteptăm la un meci echilibrat între cei doi care au arătat bine la serviciu și care știu să își fructifice acest atu. Sunt asemănători ca fizic, dar și ca joc. Ambii au avut momente bune de la începutul sezonului de zgură și vor căuta să-și îmbunătățească performanța de la French Open, adică accederea în turul al III-lea. În condițiile unui meci de lupt, cu seturi lungi, ne așteptăm ca meciul să dureze peste 180,5 minute, la o cotă de 1,85 pe care o oferă Betano Pariuri Sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici