1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Arthur Fils - Francisco Cerundolo.

Arthur Fils - Francisco Cerundolo. Ponturi pariuri tenis ATP Lyon. 27.05.2023

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2023-05-27 00:39:00

ATP - Lyon

27 Mai 2023, 15:30

Arthur Fils

Arthur Fils

versus
Francisco Cerundolo

Francisco Cerundolo

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Arthur Fils v Francisco Cerundolo

În finala turneului ATP de la Lyon, Arthur Fils îl întâlnește pe Francisco Cerundolo, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci

Arthur Fils ocupă locul 112 în clasamentul ATP, în timp ce Francisco Cerundolo se află pe poziția 28.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Arthur Fils: Forma echipei, știri și statistici

Arthur Fils are 18 ani și ocupă locul 112 în clasamentul ATP, dar de săptămâna viitoare va intra în top 100 grație parcursului de la Lyon. Fils a înregistrat un porgres remarcabil în ultimul an fiind clasat în afara top 300 la începutul lui 2022. Cu un joc energic, curajos, adolescentul francez a arătat și forță mentală, astfel a ajuns în prima finală la nivel ATP. El ar putea deveni al treilea jucător francez care se impune la Lyon, după Benoit Paire în 2019 și Tsonga în 2017. Fuls a avut puțin noroc, deoarece a profitat de descalificarea lui Mickael Ymer în turul al doilea și de neprezentarea lui Aliassime în sferturi. Astfel a ajuns cu forțele intacte în semifinale, unde a trecut după trei ore de Nakashima. A fost un meci cu răsturnări de situație, în care Fils a arătat că este rezistent la presiune. A pierdut avantajul unui break în decisiv și a fost pus să repete un punct la minge de meci, după ce sărbătorise victoria. Și-a păstrat concentrarea și a  câștigat în tiebreak-ul setului al treilea. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Francisco Cerundolo: Forma echipei, știri și statistici

Francisco Cerundolo are 24 de ani și ocupă locul 28 în clasamentul ATP. Argentinianul a reușit să adune victorii importante, care l-au adus în top 30. Anul trecut a câștigat primul titlu ATP, la Bastad, pe zgură, într-o finală cu Sebastian Baez. Anul acesta, a jucat slab în circuitul sud american pe zgură, dar a recuperat în cel european. A făcut sfert de finală la Barcelona și la Roma și a reușit să învingă jucători ca Ruud sau Sinner. După un meci incomplet cu Varillas, care s-a retras după ce a pierdut primul set, Cerundolo a fost la un pas de eliminare în sferturi, unde a fost condus cu set și break în al doilea de Draper. De acolo, Cerundolo a recuperat și nu și-a mai pierdut serviciul până la final. În semifinale a jucat perfect și i-a lăsat doar trei game-uri deținătorului trofeului Cameron Norrie. A fost un 6-0, 6-3, în care a oferit doar o minge de break și aceea salvată. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Arthur Fils v Francisco Cerundolo

Este prima întâlnire directă. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Arthur Fils v Francisco Cerundolo

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,9 pentru a Fils să nu ia vreun set și o cotă de 1,65 pentru ca Cerundolo să câștige primul set la cel puțin două game-uri diferență.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Arthur Fils vs Francisco Cerundolo Pont: Francisco Cerundolo câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Francisco Cerundolo se află la a treia finală ATP din carieră, în timp ce Fils este la prima. Tânărul francez a făcut un meci mare în semifinale, dar consumul mental a fost imens și cred că nu va mai găsi resurse pentru acest meci. Cerundolo a fost perfect în semifinala cu Norrie și a jucat un tenis de mare nivel. Merg pe o victorie a lui Cerundolo la cel puțin patru game-uri, deoarece Fils a consumat enorm împotriva lui Nakashima. Cota oferită de Superbet pariuri merită încercată.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici