1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Andy Murray vs John Isner

Andy Murray – John Isner, Ponturi Pariuri Tenis Wimbledon, 29.06.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-06-28 14:10:00

Ponturi tenis ATP - Wimbledon

29 Iunie 2022, 13:00

Andy Murray

Andy Murray

versus
John Isner

John Isner

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Andy Murray v John Isner

Andy Murray – John Isner este unul dintre meciurile zilei a treia (miercuri) la Wimbledon, prin prisma amprentei pe care și-au lăsat-o cei doi sportivi pe iarba londoneză, de-a lungul istoriei. Am selectat și un pariu pentru acest eveniment care stârnește interes la Londra.

Andy Murray: Forma echipei, știri și statistici

Andy Murray, în vârstă de 35 de ani, este încă foarte motivat să performeze la cel mai înalt nivel, iar Wimbledon este unul dintre turneele preferate. Aflat azi pe locul 52 în ATP, scoțianul are două titluri în palmares, în 2013 și 2016, având încă o finală în 2012.

Anul trecut, favoritul gazdelor s-a oprit în turul 3. În precedentele 10 participări, el a jucat cel puțin sfert de finală și nu a plecat acasă niciodată de la All England Club mai devreme de turul 3.

În primul tur, Andy Murray l-a învins pe australianul James Duckworth, cu 4-6, 6-3, 6-2, 6-4. El a servit 16 ași și a câștigat 85 la sută din punctele sale de primul serviciu. Pe parcurs și-a creat 11 șase de break și a fructificat cinci.

După a doua operație chirurgicală la șold în 2019, scoțianul a avut o revenire lentă în circuit. El a ajuns însă într-o formă bună la Wimbledon. A jucat finală la Stuttgart, tot pe iarbă, unde i-a învins pe Stefanos Tsitsipas și Nick Kyrgios cu 2-0 la seturi. În ultimul act a fost întrecut de Matteo Berrettini, scor 1-2 la seturi.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

John Isner: Forma echipei, știri și statistici

John Isner a ajuns la 37 de ani și participă la Wimbledon pentru a 13-a oară în carieră. Performanța de vârf a atins-o în 2018, când a acces până în semifinale. Deși este un „zeu” al punctelor câștigate direct cu serviciul, americanul a trecut doar în 4 ocazii de turul 2, adică în procent de 33,3% din istoria participărilor.

Uriașul Isner este deja autorul unui record celebru la Wimbledon. În 2010, într-un joc cu Nicolas Mahut, el s-a impus într-o partidă maraton, care a durat 11 ore și 5 minute. Acea partidă s-a întins pe durata a trei zile, iar americanul a servit 113 ași în total. După acea victorie, John a fost istovit și a fost eliminat în turul secund.

Înaintea partidei de miercuri, americanul de 2.08 metri vine după un joc de peste 3 ore cu francezul Enzo Couacaud. Deși a avut în față un jucător clasat pe locul 206 mondial, Isner a avut nevoie de 5 seturi pentru o calificare: 6-7(6), 7-6(3), 4-6, 6-3, 7-5. Serviciul nu l-a trădat însă cu această ocazie, pentru că a trimis în total nu mai puțin de 54 de ași. Așa cum a remarcat și ATP, sportivul clasat pe locul 24 mondial mai are nevoie doar de 40 de ași pentru a egala recordul mondial de ași al lui Ivo Karlovic, de 13.728.

Primul serviciu a fost, așa cum era de așteptat, arma de bază. A fructificat 84% din puncte jucate, iar la final a adunat 97 de lovituri câțtigătoare.

Partida cu Enzo Couacaud a fost și singura disputată de John Isner pe iarbă în acest an. El nu mai jucase de la Roland Garros, unde s-a oprit în turul 3. În ultimele 11 apariții în Grand Slam-uri, reprezentantul Statelor Unite nu a depășit turul 3. Iar mai mult de două jocuri a disputat doar la patru competiții în toată această perioadă.

Statistica meciurilor directe Andy Murray v John Isner

Andy Murray are 8-0 în partidele cu John Isner în circuitul ATP. Ultima întâlnire directă a avut însă în urmă cu 6 ani, la Mastersul de la Paris, unde scoțianul s-a impus în trei seturi, cu 6-3, 6-7, 6-4. Cei doi au fost adversari până acum și în trei turnee de Grand Slam, la Australian Open, Roland Garros și US Open. Exceptând disputa de la Flushing Meadows, încheiată cu 3-1, Andy s-a impus în celelalte în minimum de seturi.

Cote pentru Andy Murray v John Isner

Andy Murray nu a pierdut niciodată cu Isner și este jucătorul mai bine acomodat pe iarbă și cu această ocazie. Pentru un succes simplu, scoțianul are o cotă de 1.42 la Superbet pariuri sportive, care ar putea fi combinată pentru formarea unei cote 2.00.

Andy Murray vs John Isner Pont: Handicap Andy Murray – 2,5 game-uri

John Isner este un jucător bun la serviciu, dar va avea acum o provocare foarte grea în față, mai ales că Andy Murray se simte OK în această perioadă. Scoțianul se mișcă bine, a alergat peste 7 kilometri în partida cu James Duckworth, iar returul îi funcționează. Isner are serviciul și cam atât, astfel că meciul lui din turul precedent cu un jucător aflat în afara Top 200 s-a prelungit în 5 seturi. Cu două-trei break-uri, absolut posibile, Murray poate face o diferență de 3-4 game-uri în acest joc, pe care îl poate câștiga cu 3-0, 3-1 la seturi.

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Andy Murray vs John Isner Pont: Victorie Murray

Andy Murray a crescut mult în ultima vreme, semn că revenirea sa după accidentare a decurs bine. Victoriile fostului lider mondial au început să se adune, inclusiv în fața unor adversari de top, precum Tsitsipas, Kyrgios, Shapovalov și chiar Nadal. Britanicul va avea de înfruntat serviciul năprasnic al lui Isner, dar va profita și de rigiditatea americanului, a cărui deplasare este uneori deficitară.

Ponturi tenis ATP - Wimbledon

Victorie Murray

1.40
Andy Murray vs John Isner

29 Jun 22, 13:00

Miza: 10/10
Cota: 1.40
Status: Pierdut

Andy Murray vs John Isner Pont: John Isner peste 33,5 ași

John Isner este jucătorul cu cel mai de temut serviciu din circuit, însă care foarte rar e dublat si de un joc solid de pe linia de fund. Americanul a avut nevoie de un set decisiv pentru a-l învinge pe Enzo Couacaud, deși francezul e mult mai jos in ierarhia mondială. În acel duel, Isner a avut 54 de ași. Prima dată din toamna lui 2020 încoace când un jucător reușește 50+ ași. Cu acea ocazie a fost vorba tot de Big John, la US Open. Pentru că e de anticipat un meci lung cu Murray, de cel puțin 4 seturi, cred că Isner va avea timpul necesar pentru a reuși cel puțin 34 de ași. Cota este aleasă din oferta Speciala Superbet. Să fie verde!

Miza: 8/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici