1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Andrey Rublev vs Stefanos Tsitsipas, Ponturi Pariuri ATP Rotterdam, 06.03.2021

Andrey Rublev vs Stefanos Tsitsipas, Ponturi Pariuri ATP Rotterdam, 06.03.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-03-06 01:44:00

ATP Rotterdam

06 Martie 2021, 16:00

Andrey Rublev

Andrey Rublev

versus
Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas

1.57

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Andrey Rublev v Stefanos Tsitsipas

Primul turneu din seria 500 al sezonului în circuitul ATP, cel de la Rotterdam, a ajuns în penultima zi de competiție, iar prima semifinală a zilei va și cea care reprezintă, din punctul meu de vedere, duelul vedetă al turneului de până acum, se va disputa între rusul Andrey Rublev și grecul Stefanos Tsitsipas. Pronosticul acestei partide îl veți afla la finalul analizei.

Andrey Rublev: Forma echipei, știri și statistici

Chiar dacă am putea spune că Rublev s-a anunțat un pic mai târziu la cel mai înalt nivel în circuitul ATP comparativ cu adversarul său de astăzi și colegul său de generație, rusul a reușit să producă un mare impact în 2020, fiind tenismenul cu cele mai multe titluri adjudecate în sezonul trecut, cu nu mai puțin de 5 (Doha, Adelaide, Hamburg, St.Petersburg și Viena). Sigur, unii s-ar putea declara mai puțin impresionați având în vedere că cel mai important succes din cele enumerate este cel de 500 de pct. de la St.Petersburg, dar Rublev a dat dovadă de o constanță extraordinară în evoluții chiar și în turneele de Grand Slam, cu sferturi de finală la US Open și Roland Garros.

În acest an Rublev pare să continue pe aceeași pantă descendentă, bilanțul său la acest moment fiind de 11 victorii și o singură înfrângere, cea suferită în fața compatriotului Daniil Medvedev în sferturile de finală de la Australian Open, un jucător în fața căruia încet, dar sigur, Rublev pare să-și dezvolte un oarecare complex.

Cel de-al 8-lea tenismen al lumii se află la a treia prezență pe tabloul principal de la Rotterdam, în precedentele două (2018 și 2020) pierzând în faza sferturilor de finală. Iată-l, așadar, pe Rublev la un personal best la ABN Amro World Tennis Tournament, iar pentru a ajunge în această fază i-a învins pe:

- Marcos Giron, scor 7-6(1) 6-3

- Andy Murray, scor 7-5 6-2

- Jeremy Chardy, scor 7-6(2) 6-7(2) 6-4

Stefanos Tsitsipas: Forma echipei, știri și statistici

Stefanos Tsitsipas, cel de-al șaselea jucător al lumii, a devenit deja un tenismen a cărui prezență în fazele avansate ale marilor competiții nu mai reprezintă o surpriză, ci o constantă. Grecul în vârstă de 22 de ani a triumfat într-un singur turneu ATP într-un an 2020 umbrit, parcă, de pandemie până și în lumea tenisului, dar overall sezonul său a fost unul de succes, el mai bifând finale la Dubai și Hamburg, dar și semifinale la Roland Garros și Dubai. Chiar dacă finalul anului nu a fost pe măsura așteptărilor, Tsitsipas fiind învins prematur în turneele indoor de la Viena și Paris, în timp ce la Turneul Campionilor nu a trecut de grupe, 2021 se anunță a fi, din nou, un an promițător pentru Tsitsipas dacă privim la evoluțiile sale din aceste prime săptămâni.

La primul mare turneu al sezonului, Australian Open, Stefanos s-a calificat în semifinale după ce a întors absolut spectaculos și oarecum neașteptat partida din sferturi contra lui Rafael Nadal după un dezavantaj de 2-0 la seturi. Următorul test s-a dovedit, însă, a fi unul mult prea puternic pentru el în persoana lui Daniil Medvedev, rusul reușind să domine atât pe plan fizic cât și mental.

Aflat pentru a patra oară pe tabloul principal de la Rotterdam, Tsitsipas a trecut în această săptămână de:

- Egor Gerasimov, scor 7-6(4) 7-5

- Hubert Hurkacz, scor 6-4 4-6 7-5

- Karen Khachanov, scor 4-6 6-3 7-5

Statistica meciurilor directe Andrey Rublev v Stefanos Tsitsipas

Cei doi s-au întâlnit de 7 ori în carieră la profesioniști, iar bilanțul îi este favorabil lui Tsitsipas, 4-3. Cel mai recent duel direct s-a consumat la Turneul Campionilor de anul trecut, când Tsitsipas s-a impus în trei seturi, scor 6-1 4-6 7-6(6)

Cote pentru Andrey Rublev v Stefanos Tsitsipas

Ca o alternativă, pentru cei mai curajoși dintre dumneavoastră, vă propun o cotă bonus oferită de casa de pariuri Superbet: Peste 2.5 seturi @2,15.



Andrey Rublev vs Stefanos Tsitsipas Pont: Peste 21.5 game-uri în meci

Cu toate că încă sunt doi jucători tineri, între Andrey Rublev și Stefanos Tsitsipas am putea spune că deja s-a creat o mică rivalitate. Cei doi s-au întâlnit de patru ori doar sezonul precedent, grecul fiind cel care s-a impus în trei rânduri. Cu siguranță acest matchup este unul cu care va trebui să ne obișnuim pentru că, fără doar și poate, îi vom vedea de multe ori înfruntându-se pe cele mai mari scene ale tenisului mondial. Cred că nu greșesc dacă spun că nici Rublev și nici Tsitsipas nu au impresionat neapărat până acum, ambii dând dovadă de suișuri și coborâșuri în ceea ce privește nivelul de joc, dar mentalul a fost cel care i-a propulsat pe amândoi până în această fază. Tsitsipas a avut un traseu ceva mai dificil, a stat mai mult pe teren și a înfruntat o opoziție mai aprigă comparativ cu cea a rusului, însă nu cred că se va pune problema de un disconfort pe plan fizic, mai ales că și Rublev a avut parte de un meci foarte lung ieri contra lui Jeremy Chardy. Cei doi se cunosc foarte bine, meciurile dintre ei tind să fie adesea extrem de spectaculoase, iar cel mai interesant aspect este acela că din 7 dueluri directe, doar în două rânduri partidele s-au încheiat în minimum de seturi. Mă aștept ca și astăzi să avem parte de o partidă echilibrată, fără un favorit clar, astfel că voi miza pe un over 21.5 game-uri, o linie ce ar putea fi câștigătoare și în cazul unui meci de două seturi ceva mai echilibrate

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Andrey Rublev vs Stefanos Tsitsipas Pont: Sub 5,5 duble greșeli

Față în față se vor afla doi jucatori în formă, care au demonstrat că serviciul reprezintă o adevărată armă. În cele 3 meciuri directe disputate de Tsitsipas și Rublev în toamna lui 2020 au apărut foarte puține duble greșeli: 4 la Hamburg, 2 la Roland Garros și 1 la Turneul Campionilor. Ambii jucători au avut serviciul constant în această săptămână la Rotterdam: Rublev a comis 0 duble cu Murray și Chardy, iar Tsitsipas a avut 0 cu Hurkacz și 3 cu Khachanov. Consider că nu vom vedea prea multe duble în semifinala de la Rotterdam, astfel că recomand baremul de sub 5,5 duble greșeli din oferta Betfair. Succes!

Miza: 10/10
Cota: 1.66
Status: Castigat

Andrey Rublev vs Stefanos Tsitsipas Pont: Andrey Rublev comite sub 2.5 duble greseli

Andrey Rublev este unul dintre cei mai buni jucători din lume, iar aici este unul dintre favoriții la titlu, mai ales că a câștigat ultimele 3 turnee de 500 de puncte. Serviciul său este bun, atent, iar aici ca duble greșeli a comis 4 cu Giron, 0 cu Murray și 0 ieri cu Chardy, într-o partidă foarte lungă și tensionată. Stefanos Tsitsipas visează și el la trofeu, venind după meciuri foarte grele, nivelul său fiind sub cel arătat la Australian Open. Pe retur se descurcă bine, însă nu va influența acest pariu. Consider astfel că Rublev va comite sub 2.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici