Share

Andrey Rublev vs Dominic Thiem - Ponturi Pariuri ATP Viena, 30.10.2020

ATP

Cota: 1.42

Adaugat de: Tudor Cosma

30 Oct 2020 00:01 668 0
Logo Andrey Rublev
Logo Dominic Thiem
Andrey Rublev
Dominic Thiem
VS
16:20 30 Octombrie 2020
ATP Viena

Analiză și informații pentru Andrey Rublev v Dominic Thiem

Turneul Erste Bank Open are loc în Viena, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Andrey Rublev și Dominic Thiem, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Viena este o localitate de 1.8 milioane de locuitori, fiind unul dintre orașele cu cel mai ridicat nivel de trai din Europa. 
Turneul acesta este mare, ATP 500, având un fond de premiere de 1.409.510 euro. 
Gazda este complexul Wiener Stadthalle, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Medvedev, Djokovic, Thiem sau Anderson. 

Andrey Rublev: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Andrey Rublev este un rus de 23 de ani, clasat pe locul 8 ATP. 
Iar Rublev este un tenismen de top care are un sezon de vis, până la urmă având deja 4 titluri, ultimele două fiind chiar importante, de 500 de puncte. Astfel Andrey îndeplinește previziunea lui Federer, cel care îl vedea ca pe un viitor mare campion și ca pe jucătorul cu cel mai mare potențial din Next Gen. Astfel Andrey probabil va ajunge numărul 1 mondial, va câștiga multiple turnee de grand slam, în special deoarece este cu 10 ani mai tânăr decât Nadal sau Djokovic deci va "scăpa" de aceștia exact când se va maturiza sportiv și va fi în vârful de formă. 
Andrey oricum deja joacă un tenis de mare calitate. 
În 2019 are sferturi de finală la Marseille, finală la challengerul din Indian Wells, finală la Hamburg, sferturi de finală la Cincinnati, sferturi de finală la Winston Salem, sferturi de finală la Sankt Petersburg, titlu la Moscova și sferturi de finală la Viena. 
Iar în 2020 are titlu la Doha, titlu la Adelaide, sferturi de finală la Rotterdam, sferturi de finală la Dubai, sferturi de finală la US Open, titlu la Hamburg, sferturi de finală la Roland Garros și titlu la Sankt Petersburg. 
Sezon fenomenal, titlurile la Sankt Petersburg și Hamburg fiind foarte importante, în plus având sferturi de finală la ultimele două turnee de grand slam. 
Aici:

- 6-3 6-2 cu Gombos (locul 104 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 2-1 cu Sinner (locul 43 ATP, scor la care acesta s-a retras)

Dominic Thiem: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Dominic Thiem este un austriac de 27 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Thiem este unul dintre cei mai buni jucători din lume, el de fapt într-un clasament real fiind pe locul 2. Însă din cauza faptului că ierarhia ATP este cvasi-înghețată, are o poziție în minus, fiind oricum un tenismen în vârf de formă și în vârful carierei sale sportive. Dominic are vârsta potrivită pentru performanță, atingând maturitatea sportivă, asta văzându-se în rezultate, recent Thiem câștigând primul său turneu de grand slam, la US Open. 
Iar aceste rezultate bune vin pe fondul unui joc foarte solid, Thiem fiind considerat mai eficient pe zgură însă jucând echivalent de bine și pe hard. 
În 2019 are semifinale la Buenos Aires, titlu la Indian Wells, titlu la Barcelona, semifinale la Madrid, finală la Roland Garros, sferturi de finală la Hamburg, titlu la Kitzbuhel, sferturi de finală la Montreal, titlu la Beijing, sferturi de finală la Shanghai, titlu la Viena și finală la ATP Finals. 
Iar în 2020 are finală la Australian Open, sferturi de finală la Rio de Janeiro, titlu la US Open și sferturi de finală la Roland Garros. 
Thiem a fost foarte bun inclusiv la Roland Garros, pierzând cu Schwartzman în sferturi însă după o partidă excelentă de 5 seturi, fiind de fapt cel mai bun meci al turneului. 
Aici:

- 6-4 7-5 cu Sachko (locul 527 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (2 salvate)
- 6-3 6-2 cu Garin (locul 22 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 80% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Statistica meciurilor directe Andrey Rublev v Dominic Thiem

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Thiem, ultima având loc în 2019 la Hamburg când Rublev s-a impus 7-6 7-6. 

Cote pentru Andrey Rublev v Dominic Thiem

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și victorie Thiem la o cotă de 1.68.

Andrey Rublev vs Dominic Thiem Pont: Dominic Thiem +2.5 handicap gameuri

Andrey Rublev este unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon, având deja 4 titluri, două dintre ele la turnee importante de 500 de puncte. În plus Rublev vine aici după ce a câștigat turneul de la Sankt Petersburg, așadar după 7 victorii consecutive. Dominic Thiem este și el un jucător de top cu un sezon de vis, până la urmă câștigând US Open, apoi fiind foarte solid și la Roland Garros unde a ajuns până în sferturi. Aici a început mai greu, fiind modest cu Sachko, însă ieri cu Garin a jucat extrem de bine, regăsindu-și ritmul de la New York. Astfel aici este favorit, meciurile dintre ei fiind în general foarte echilibrate. Acum însă Thiem are avantajul că joacă și acasă, cu public în tribune. Consider astfel că Thiem nu va pierde la mai mult de 2 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Dominic Thiem +2.5 handicap gameuri

Miza: 8/10

Cota: 1.42

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Andrey Rublev vs Dominic Thiem Pont: Thiem - Jucătorul cu cei mai mulți ași

Merg pe mâna austriacului în ceea ce privește numărul de ași serviți în cel de-al doilea sfert de finală de la Viena. În această vară cei doi tenismeni s-au confruntat de 2 ori pe zgură, iar Dominic a terminat de fiecare dată cu câte 5 ași, iar rusul cu 1 și respectiv 3. În 2019 la Hamburg și în 2018 la Monte Carlo, tot Thiem a câștigat duelul așilor cu 4-2 și 5-2. În 2017 cei doi se confruntau chiar aici în sala vieneză și favoritul publicului termina partida victorios, servind cu 3 ași mai mult decât mai tânărul său adversar. Cota de 2,70 preluată de la casa de pariuri Betfair este un foarte atractivă și totodată realizabilă. În caz de egalitate la acest capitol statistic, miza va fi returnată.

Pont pariuri: Thiem - Jucătorul cu cei mai mulți ași

Miza: 10/10

Cota: 2.70

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

49

Castigate:

31

Pierdute:

16

Anulate:

2

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici