1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Andrey Rublev - Alexander Zverev

Andrey Rublev - Alexander Zverev. Ponturi pariuri tenis Turneul Campionilor. 17.11.2023

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2023-11-17 01:56:00

ATP - Turneul Campionilor

17 Noiembrie 2023, 22:00

Andrey Rublev

Andrey Rublev

versus
Alexander Zverev

Alexander Zverev

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Andrey Rublev v Alexander Zverev

În ultimul meci din faza grupelor la Turneul Campionilor, Andrey Rublev îl întâlnește pe Alexander Zverev, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Rublev este pe ultimul loc în grupă, cu două înfrângeri, în timp ce Zverev este pe locul al doilea. 

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Andrey Rublev: Forma echipei, știri și statistici

Andrey Rublev are 26 de ani și ocupă locul cinci în clasamentul ATP, cea mai înaltă poziție din carieră. El ia parte pentru a patra oară la Turneul Campionilor, unde a făcut semifinală anul trecut.

Andrey Rublev este deja eliminat, după ce nu a câștigat vreun set cu Medvedev și Alcaraz. El nu a fost capabil să pună probleme și a arătat că vechiul Andrey nu a dispărut, cu momente de frustrare exprimate și cu foarte mulți nervi. 

Rublev a jucat excelent în acest an, a ajuns pe cea mai înaltă poziție din carieră, dar are probleme vizibile când joacă împotriva unor adversari din top zece și în turnee importante, de anvergură. Rusul a venit la Torino cu două semifinale pierdute la Viena și Paris, cu Sinner și Djokovic. În ambele a jucat foarte bine și a pierdut greu, dar aici a dezamăgit.

Acum are șansa împotriva lui Zverev de a obține prima lui victorie, mai ales că a câștigat ultimele trei dispute cu jucătorul german. A pierdut un singur set, și acela la tiebreak.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

Alexander Zverev are 26 de ani, ocupă locul șapte în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe locul al doilea. El ia parte pentru a șasea oară la Turneul Campionilor, pe care l-a câștigat în 2018 și 2021. Anul trecut nu a participat, deoarece a fost accidentat.

Calificarea lui Zverev în semifinale stă în mâinile lui Daniil Medvedev. Germanul a declarat că va fi cel mai mare fan al lui Medvedev în partida cu Alcaraz, pentru a avea șansa să se califice. Zverev plătește prețul pentrușansele ratate cu Alcaraz și Medvedev, de fiecare dată în primul set. Cu Alcaraz putea câștiga cu 2-0, iar cu Medvedev putea să ia măcar un set, primul.

Germanul și-a revenit mai greu după acea accidentare teribilă la gleznă suferită la Roland Garros în 2022. A obținut, totuși, 55 de victorii anul acesta, cu două titluri. S-a impus la Chengdu, pe hard și la Hamburg, pe zgură. În sală, are șase victorii și patru înfrângeri înaintea acestei partide. 

Statistica meciurilor directe Andrey Rublev v Alexander Zverev

Este 5-4 pentru Alexander Zverev, dar Andrey Rublev s-a impus în toate cele trei meciuri jucate anul acesta. Ultimul meci a avut loc la Viena, în sală, unde Rublev a câștigat în trei seturi. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Andrey Rublev v Alexander Zverev

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,9 pentru ca Rublev să nu ia mai mult de 12 game-uri și o cotă de 2,3 pentru o victorie a lui Rublev.Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Andrey Rublev vs Alexander Zverev Pont: Sub 24,5 game-uri

Acest meci depinde foarte mult mult de ce se va întâmpla în disputa Alcaraz - Medvedev. Dar, indiferent de circumstanțe, nu cred că vom vedea un meci lung. Dacă Zverev nu mai are șanse de calificare, concentrarea lui va avea de suferit și nu cred că va opune o rezistență prea mare. Dacă va trebi să câștige, cred că o poate face în minim de seturi împotriva unui Rublev care a jucat destul de modest. Merg pe o partidă de două seturi și cu cel mult 24 de game-uri, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Andrey Rublev vs Alexander Zverev Pont: Andrey Rublev castiga

Andrey Rublev a pierdut ambele partide de aici în minimum de seturi, așadar știe de 2 zile că este eliminat. Însă, el este un sportiv muncitor, serios, care cred că va încerca să termine sezonul într-o notă pozitivă. Alexander Zverev doar a ce aflat că este eliminat, după ce Alcaraz l-a învins pe Medvedev. Așadar, el nu cred că o să aibă timp să digere această dezamăgire, iar motivația sa va fi una scăzută. Mai mult, Alexander pare genul de tenismen mai distras, care nu este atât de concentrat când nu există miză. Consider astfel că Rublev este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 2.25
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici