1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Andrey Kuznetsov vs Diego Schwartzman

Andrey Kuznetsov vs Diego Schwartzman, Ponturi Pariuri ATP Roland Garros, 22.05.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-05-22 02:31:00

Ponturi tenis ATP - Roland Garros

22 Mai 2022, 13:30

Andrey Kuznetsov

Andrey Kuznetsov

versus
Diego Schwartzman

Diego Schwartzman

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Andrey Kuznetsov v Diego Schwartzman

Am ajuns la momentul culminant al sezonului de zgură în tenisul profesionist, și anume startul turneului de la Roland Garros. Conform tradiției, primele meciuri vor debuta într-o zi de duminică, fiind singura competiție de Grand Slam unde se aplică această regulă. În această zi de debut vom urmări la lucru câțiva dintre capii de serie atât în turneul masculin, cât și în cel feminin, tabloul băieților oferindu-ne câteva partide spectaculoase, dar și sportivi cu renume la lucru, printre care unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului, Carlos Alcaraz, fostul finalist de la Roland Garros, Dominic Thiem, dar și câțiva dintre principalii favoriți: Alexander Zverev sau Diego Schwartzman.

În continuare ne vom opri asupra duelului ce-i va pune față în față pe rusul Andrey Kuznetsov și argentinianul Diego Schwartzman. Această partidă este programată în jurul orei 13:30, ora României, pe terenul nr.6, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Andrey Kuznetsov: Forma echipei, știri și statistici

Andrey Kuznetsov este un tenismen rus în vârstă de 31 de ani, ocupantul poziției a 227-a în clasamentul mondial. Rusul este un jucător de calitate, chiar dacă nu a câștigat vreun titlu ATP în carieră, el devenise la un momentdat un nume constant în fazele avansate ale competițiilor important, cea mai bună clasare din carieră fiind poziția a 39-a în lume. Din păcate pentru el, în urmă cu patru ani a suferit o accidentare ce a solicitat mai multe intervenții chirurgicale, la un momentdat el luând în considerare chiar retragerea definitivă din tenis.

După aproape doi ani, Andrey a revenit în circuit, însă primul sezon full de la accidentare a fost cel anterior, pe parcursul căruia a cochetat mai mult cu turnee din cadrul circuitului Challenger, dar și ITF, pentru a încerca să-și regăsească ritmul de joc și să revină, treptat, la un nivel înalt. Și în 2022, Kuznetsov a evoluat în exclusivitate în turnee de nivel Challenger, astfel că prezența sa pe tabloul principal de la Roland Garros reprezintă o surpriză în acest context.

De la jumătatea lunii februarie și până în prezent, Kuznetsov pierduse șapte din ultimele opt partide disputate în toate competițiile, astfel că în calificările de la Roland Garros a fost considerat un adevărat underdog. Rusul a răsturnat calculele hârtiei și s-a calificat pe tablou în urma victoriilor la: Ryan Peniston (scor 6-2 6-2), Tennys Sandgren (scor 6-1 7-6(4)) și Marco Trungelliti (scor 6-4 4-6 6-2). Grație victoriilor din calificări, Kuznetsov și-a asigurat prezența pe tabloul principal pentru prima dată în ultimii cinci ani.

Cel mai bun rezultat al carierei la Roland Garros l-a reprezentat calificarea în turul al treilea din 2015.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Diego Schwartzman: Forma echipei, știri și statistici

Diego Schwartzman este al 16-lea jucător al lumii și capul de serie nr.15 a ediției din acest an de la Roland Garros. Micuțul argentinian este un jucător ce a demonstrat multe pe zgură pe parcursul ultimelor sezoane, el fiind capabil, într-o zi bună, să se bată de la egal la egal cu cei mai buni jucători din circuit pe această suprafață. Ceea ce impresionează la Schwartzman este constanța sa atunci când vine vorba de turneul de la Roland Garros. Chiar și atunci când nu se afla într-o formă nemaipomenită, așa cum s-a întâmplat în 2021, sud-americanul a reușit să etaleze cel mai bun tenis al său aici, arătând că zgura pariziană este un teren de joacă pe care se simte cu adevărat în largul său. În trei din ultimele patru prezențe la Roland Garros, Schwartzman s-a calificat de fiecare dată cel puțin în sferturile de finală, iar de fiecare dată a fost învins de către marele Rafael Nadal (în sferturi în 2018 și 2021, respectiv semifinale în 2020).

În 2022, Schwartzman nu și-a trecut încă vreun titlu în palmares, însă a înregistrat rezultate bune pe zgură, calificându-se în finală la Buenos Aires și Rio de Janeiro, semifinale la Barcelona și Cordoba, respectiv sferturi de finală la Monte Carlo.

La cel mai recent turneu disputat, cel de la Roma, Diego a trecut în trei seturi de Miomir Kecmanovic în runda inaugurală, după care a suferit un eșec mai puțin așteptat în fața lui Marcos Giron, americanul intrat pe tablou din postura de Lucky Loser.

Statistica meciurilor directe Andrey Kuznetsov v Diego Schwartzman

Bilanțul întâlnirilor directe dintre cei doi este egal, 1-1. Schwartzman a câștigat în minimum de seturi în calificările de la Roma din 2015, scor 7-6(5) 6-2, pentru ca rusul să echilibreze balanța doi ani mai târziu, scor 6-3 6-3 în sferturile de finală de la Bastad.

Cote pentru Andrey Kuznetsov v Diego Schwartzman

Schwartzman este favoritul clar al acestei confruntări, însă constanța în evoluții nu prea l-a caracterizat în ultima perioadă, recent jocul său prezentând destul de multe fluctuații. Kuznetsov are suficientă calitate în joc pentru a pune probleme, chiar și doar pentru un set. Casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.75 pentru over 29.5 game-uri în meci.

Andrey Kuznetsov vs Diego Schwartzman Pont: Peste 8.5 breakuri în meci

Sorții nu au fost tocmai blânzi cu Schwartzman la tragerea la sorți, cel puțin din punctul meu de vedere. Sigur că argentinianul este favoritul clar al acestei partide și are toate argumentele de partea sa pentru calificarea în turul secund, însă Kuznetsov este unul dintre cei mai experimentați adversari pe care i-ar fi putut întâlni de pe tabloul din calificări. Rusul este un fost nr. 39 mondial, el aflându-se în acest moment în afara top 200 din cauza multiplelor intervenții chirurgicale suferite pe parcurusl ultimilor trei ani, însă iată că a demonstrat în calificări că încă este capabil de un tenis bun. Rusul a dominat primele două runde în fața lui Ryan Peniston și Tennys Sandgren, iar în ultima rundă a trecut de un alt jucător cu experiență la Roland Garros, Marco Trungelliti. Ofer aceste argumente întrucât cred că ideea unei partide mai echilibrate decât ne-ar indica-o cotele este o posibilitate de luat în calcul, caz în care pariul nostru are șanse mult mai mari de reușită. Partidele lui Schwartzman oferă, în general, un număr mare de breakuri, el fiind un jucător pentru care serviciul nu reprezintă o armă, ba chiar dimpotrivă. Argentinianul nu-și poate oferi prea mult avantaj cu serviciul, iar Kuznetsov este un jucător tipic școlii rusești, întâlnește mingea devreme și este agresiv la retur, el fiind destul de fidel acestei idei și acestui plan de joc, pe care are nevoie să-l pună cât mai bine în aplicare pentru a putea avea șanse aici. Cred că ne putem aștepta la un duel dominat mai degrabă de retur, cu multe oportunități de break de ambele părți, astfel că pronosticul meu merge pe over 8.5 breakuri în meci, pentru o cotă de 1.65. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici