1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pont Andreas Seppi - Stan Wawrinka, Elvețianul și-a intrat în mână

Pont Andreas Seppi - Stan Wawrinka, Elvețianul și-a intrat în mână

Guest
Guest

2020-01-22 19:01:00

Tenis ATP - Australian Open

23 Ianuarie 2020, 10:00

Andreas Seppi

Andreas Seppi

versus
Stan Wawrinka

Stan Wawrinka

2.32

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Andreas Seppi v Stan Wawrinka

Mai venim cu un pont din tenis, de la partida dintre italianul Andreas Seppi și elvețianul Stan Wawrinka, meci programat al 4-lea al zilei pe Margaret Court Arena și care va începe după ora 10 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul găsit, în cele ce urmează.

Pariază pe Australian Open și câștigă unul dintre premiile de 250.000RON CASH

Andreas Seppi: Forma echipei, știri și statistici

Andreas Seppi a debutat cu dreptul la ediția din acest an de la Australian Open. Italianul chiar a realizat o surpriză, dacă ținem cont că a eliminat un jucător mai bine cotat decât acesta în momentul de față. Andreas s-a impus în minimum de seturi în fața sârbului Miomir Kecmanovic și a avut un joc foarte solid. Sigur, victoria a fost facilitată și într-o oarecare măsură și de unele erori ale sârbului, dar nu pot fi luate din meritele italianului.

Debutul noului sezon nu a fost prea ok pentru italian, care nu a jucat un tenis la un nivel bun în meciurile jucate. Italianul e unul din veteranii circuitului și la vârsta pe care o are, încă etalează un joc mulțumitor și cu care poate să obțină rezultate apreciate. Evoluția din primul tur de la Melbourne a fost mult peste așteptări, mai ales pe propriul serviciu, când nu i-a dat deloc șanse sârbului mult mai tânăr.

Acum va avea de înfruntat un adversar net mai dificil. Și mult mai experimentat. Wawrinka e unul din foștii campioni la Antipozi și îl va pune la încercare pe italian. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, cred că Seppi nu va ceda fără să lupte. Însă că să aibă cu real vreo șansă în fața elvețianului, Andreas trebuie să joace cel puțin la nivelul etalat în meciul anterior.

Stan Wawrinka: Forma echipei, știri și statistici

Stan Wawrinka e unul din cei mai importanți jucători din circuit. Elvețianul poate că nu mai e la nivelul de altădată, când reușea să se impună aici, la French Open sau US Open, dar cu siguranță rămâne un jucător de top. Ajuns la 34 de ani, Wawa încă e un jucător de temut pentru mulți tenismeni din circuit. Aflat doar pe locul 15, Stan poate urca după turneul din Australia și să se apropie de ceea ce și-a propus. Intrat în top 10! 

Debutul noului de sezon nu a fost cel mai bun pentru elvețian, care a fost eliminat surprinzător în semifinalele turneului de la Doha de către Corentin Moutet, un jucător foarte talentat ce-i drept, dar care nu e la nivelul lui Wawrinka. A fost un eșec mai puțin scontat Wawa, care însă a debutat cu dreptul la ediția din acest an de la Antipozi. Stan s-a impus în 4 seturi în fața lui Damir Dzumhur, însă jocul bosniacului a fost mult peste nivelul așteptărilor, Damir etalând cel puțin un tenis de top 30. De altfel, singurul set cedat de elvețian a fost în tie-break. 

Următorul adversar pentru Wawa se anunță a fi la îndemână. Sigur, la cum a jucat în primul tur, Seppi îi poate face față, cel puțin până la un anumit punct elvețianului, însă nu văd să reușească să-l încurce pe Wawa. Iar dacă va evolua la fel ca în meciul cu Dzumhur, atunci văd o victorie fără emoții pentru Stan the man.

Statistica meciurilor directe Andreas Seppi v Stan Wawrinka

Cei doi jucători s-au mai întâlnit de 12 ori, iar raportul este clar în favoarea elvețianului, care conduce cu un categoric 9-3!! Ultima confruntare a avut loc tot la Melbourne, acum 3 ani de zile, iar Wawa s-a impus în minimum de seturi.

Cote pentru Andreas Seppi v Stan Wawrinka

Pe lângă pronosticul oferit, se mai poate merge și pe victoria elvețianului la H de 4,5 gameuri, la o cotă de 1,60 under 36,5 gameuri, la o cotă de 1.90.

Andreas Seppi vs Stan Wawrinka Pont: Scor corect: 3-0 Wawrinka

Se anunță un meci la îndemâna elvețianului. Wawrinka a arătat un joc bun în primul tur și cred că nivelul tenisului prestat de Stan va crește de la meci la meci. Seppi a evoluat și el bine în prima partidă jucată în Australia, dar adversarul nu a fost la un nivel nici măcar apropiat de cel pe care îl poate etala Stan The Man. Elvețianul l-a învins de multe ori pe italian și cred că se va impune din nou în fața jucătorului din peninsulă. Factorul fizic va fi decisiv în deznodământul acestei confruntări, iar la acest capitol Wawa stă mai bine. Merg pe o victorie clară și fără emoții pentru elvețian și vă recomand succesul acestuia fără set pierdut. Cota este excelentă!

Miza: 10/10
Cota: 2.32
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici