1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Andreas Seppi vs Kyle Edmund, Ponturi Parirui ATP New York, 16.02.2020, Britanicul a fost foarte solid în America

Andreas Seppi vs Kyle Edmund, Ponturi Parirui ATP New York, 16.02.2020, Britanicul a fost foarte solid în America

Guest
Guest

2020-02-16 12:40:00

ATP New York

16 Februarie 2020, 23:00

Andreas Seppi

Andreas Seppi

versus
Kyle Edmund

Kyle Edmund

1.43

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Andreas Seppi v Kyle Edmund

Un ultim pont de astăzi din tenis vine de la partida dintre italianul Andreas Seppi și britanicul Kyle Edmund, din cadrul finalei de la New York, meci ce va începe după ora 23 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul găsit, în cele de mai jos.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Andreas Seppi: Forma echipei, știri și statistici

Andreas Seppi a avut o săptămână foarte bună la New York, iar italianul a bifat astfel prima finală din 2020. Veteranul din peninsulă a avut de altfel un debut bun de sezon, în ciuda vârstei, 36 de ani, pe care îi va împlini peste câteva zile. Hardul este una din suprafețele pe care Seppi se simte bine, iar armele sale se pliază foarte bine în condiții de sală.

Aici, la New York, italianul a prins o formă foarte bună și s-a calificat pe merit în finala turneului, după ce a trecut pe rând de Dzumhur, Johnson, Thompson și Jung. Nu a fost cel mai greu traseu posibil pentru Seppi, care însă și-a pus în practică jocul său cursiv, fără prea multe greșeli. Serviciul l-a ajutat pe italian în multe momente delicate, iar experiența a avut și ea un rol important.

În ultimul meci, cel cu Jason Jung, italianul nu a avut deloc probleme, oferind doar 3 șanse de break, dintre care 2 salvate. E clar însă că partida din finală va fi total diferită, pentru că Edmund e cu totul la alt nivel față de adversarii întâlniți până acum de jucătorul din peninsulă. Se anunță un meci de luptă și cred că Seppi nu va ceda deloc ușor în fața britanicului.

Kyle Edmund: Forma echipei, știri și statistici

Kyle Edmund a fost și el în mare formă în această săptămână. Britanicul, care nu venea după un debut bun de sezon, a reușit la New York să își regăsească ritmul și a etalat un tenis de mare calitate. Kyle a cedat doar un singur set pe durata acestei săpătmâni și s-a calificat în finală după un meci aproape perfect făcut în fața sârbului Miomir Kecmanovic.

Edmund a excelat la toate capitolele, începând de la serviciu, retur, forehand sau lovituri de rever. Plus și deplasarea în teren a fost foarte bună pentru britanic, care a reușit să stea foarte bine în duelurile prelungite. Kyle a coborât până pe locul 62 în acest moment, dar jucătorul din Anglia poate urca din nou, cel puțin în top 30, în perioada imediat următoare. 

Cum ziceam, un singur set cedat de britanic la New York, în meciul cu Kwon Soon-woo, când a făcut cel mai slab meci de la acest turneu. Edmund a revenit de la 0-1 la seturi și a avut nevoie de tie-break în decisiv pentru a se impune în fața sud-coreeanului. Cu siguranță Edmund a învățat din greșelile făcute în acea partidă, iar prestația din partida cu Kecmanovic a fost dovada.

Partida din finala contra lui Seppi va fi una disputată. Veteranul italian are un joc solid și va încerca să-i dea o replică pe măsură britanicului, însă cred că Edmund are forța, dar și calitatea necesară pentru a se impune din nou în fața tenismenului din peninsulă.

Statistica meciurilor directe Andreas Seppi v Kyle Edmund

De 5 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este net în favoarea britanicului, care conduce cu 4-1! Ultima întâlnire directă a avut loc chiar în acest an, la Auckland, iar Kyle s-a impus în minimum de seturi.

Cote pentru Andreas Seppi v Kyle Edmund

Pe lângă pontul propus, se mai poate merge și pe victoria la H de 2,5 gameuri a britanicului, la o cotă de 1,65 sau over 20,5 gameuri, la o cotă de 1,54.

Andreas Seppi vs Kyle Edmund Pont: Victorie Kyle Edmund

Se anunță un meci de luptă între doi jucători ce au evoluat bine și foarte bine în acest turneu. Seppi nu a început deloc rău anul, iar finala de la New York e o confirmare al startului bun de sezon. Edmund în schimb nu s-a mișcat prea bine în ianuarie, dar britanicul și-a regăsit cadența în această săptămână și a arătat din nou ca jucătorul care era în top 20 cu ceva timp în urmă. Nu e exclus să avem parte de un meci cu set decisiv, dar eu am să merg pe mâna britanicului, care la ora actuală e mai valoros decât italianul, dar are și mai multe arme. Cota oferită de Unibet nu este rea!

Miza: 10/10
Cota: 1.43
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici