Share

Alexei Popyrin vs Jannik Sinner - Ponturi Pariuri ATP Madrid, 05.05.2021

ATP

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

04 Mai 2021 22:15 501 0
Logo Alexei Popyrin
Logo Jannik Sinner
Alexei Popyrin
Jannik Sinner
VS
14:40 05 Mai 2021
ATP Madrid

Analiză și informații pentru Alexei Popyrin v Jannik Sinner

Turneul Mutua Madrid Open are loc în Spania, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Alexei Popyrin și Jannik Sinner, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Madrid este o localitate de 3.2 milioane de locuitori, devenind capitala Spaniei în secolul 16. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 2.614.465 euro. 
Gazda este complexul Park Manzanares, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Thiem, Medvedev sau Rublev. 

Alexei Popyrin: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

Alexei Popyrin este un australian de 21 de ani, clasat pe locul 77 ATP. 
Iar Popyrin este momentan pe cea mai bună poziție din cariera sa, fiind un sportiv care până acum nu a impresionat. Chiar și așa este probabil ca el să rămână în prima sută mondială mult timp, în special dacă este ferit de accidentări. 
Fiindcă Alexei este foarte tânăr, unul dintre cei mai tineri sportivi din top 100 ATP, putând să crească mult în viitor. 
Popyrin are câteva arme interesante, inclusiv serviciul ajutându-l mult, la 1.96m înălțime putând să servească de la un unghi eficient. 
Sezonul lui poate fi considerat bun, în special deoarece are titlu la Singapore, acolo trecând în finală de Bublik. De atunci nu a mai ajuns în fazele finale însă are câteva partide reușite, înfrângeri la limită, în 3 seturi, cu Medvedev sau Khachanov. 
Zgura nu este suprafața sa preferată, dimpotrivă, însă aici s-a descurcat, în calificări trecând de Coria și Cazaux după meciuri echilibrate. Iar în primul tur a reușit să-l învingă pe Struff. 
În 2020 are semifinale la challengerul din Parma și sferturi de finală la challengerul din Eckental. 
Iar în 2021 are titlu la Singapore. 
Aici:

- 6-3 7-6 cu Struff (locul 40 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)

Jannik Sinner: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Jannik Sinner este un italian de 19 ani, clasat pe locul 18 ATP. 
Iar Sinner, ca și oponentul său, este pe cea mai bună poziție din cariera sa și probabil va urca mult mai mult în viitorul apropiat. 
Fiindcă Jannik este considerat cel mai talentat jucător din noua generație, un sportiv care de pe acum este văzut ca o mare stea a acestui sport, viitor număr 1 mondial și câștigător de multiple grand slamuri. 
Deși este extrem de tânăr Jannik este foarte matur atât în gândire cât și în joc, semănând mult cu Djokovic, acoperind la fel de bine terenul, având aceeași mobilitate și aceeași filosofie, lovind cu marjă ridicată de risc. 
În plus Sinner este foarte puternic, la Miami având cea mai rapidă lovitură medie de forehand și cea mai rapidă lovitură medie de backhand. 
Cu atâtea arme și cu atât de puține slăbiciuni, Jannik are toate șansele să domine tenisul mondial începând din sezoanele viitoare. 
Evident, fiind atât de tânăr mai are și căderi, ajungând în prima aă finală de turneu Masters la Miami însă acolo fiind prea apăsat de miza partidei. 
Pe zgură a jucat bine, la Monte Carlo fiind învins de Djokovic, aici venind după Barcelona unde a ajuns până în semifinale unde însă a pierdut cu Tsitsipas. 
Iar aici în primul tur nu a avut probleme cu Pella, profitând de retragerea acestuia. 
În 2020 are sferturi de finală la Rotterdam, sferturi de finală la Roland Garros, semifinale la Koln și titlu la Sofia. 
Iar în 2021 are titlu la Melbourne 1, sferturi de finală la Marseille, sferturi de finală la Dubai, finală la Miami și semifinale la Barcelona. 
Aici:

- 6-2 4-4 cu Pella (locul 55 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Statistica meciurilor directe Alexei Popyrin v Jannik Sinner

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Alexei Popyrin v Jannik Sinner

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 scor seturi Sinner la o cotă de 1.62.

Alexei Popyrin vs Jannik Sinner Pont: Peste 6.5 asi in meci

Alexei Popyrin este un jucător în creștere, care aici s-a calificat cu mari emoții după meciuri grele împotriva lui Coria și Cazaux. În primul meci de pe tabloul principal însă s-a descurcat bine, trecând în două seturi de Struff, fiind ajutat și de serviciu. Fiindcă Alexei este foarte înalt și poate trimite mulți ași, în meciul cu Jan trimițând 13 ași. Jannik Sinner este noua stea a tenisului mondial, un potențial viitor număr 1 ATP. În general joacă foarte solid, are puține slăbiciuni, iar aici în mod normal se va impune în două seturi. Serviciul său este bun, în primul tur cu Pella, în meci scurt, trimițând 6 ași. Consider astfel că vom avea peste 6.5 ași în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Peste 6.5 asi in meci

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Tudor Cosma

Ponturi:

33

Castigate:

20

Pierdute:

11

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici