1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alexander Zverev vs Tomas Martin Etcheverry

Alexander Zverev vs Tomas Martin Etcheverry - Ponturi Pariuri Roland Garros, 07.06.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-06-06 16:45:00

Roland Garros

07 Iunie 2023, 16:00

Alexander Zverev

Alexander Zverev

versus
Tomas Martin Etcheverry

Tomas Martin Etcheverry

3.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Alexander Zverev v Tomas Martin Etcheverry

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Alexander Zverev și Tomas Martin Etcheverry, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, numele său venind de la tribul Parisii. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 49.6 milioane de euro. 
Gazda este complexul Roland Garros Stadium, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Alcaraz, Djokovic, Etcheverry sau Rune. 

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

Alexander Zverev este un german de 26 de ani, clasat pe locul 27 ATP. 
Iar Zverev este unul dintre cei mai buni jucători din lume, acest clasament fiind unul care nu îl caracterizează, venit pe fondul accidentării sale. Înainte de aceasta, Alexander era o forță a circuitului masculin, un sportiv care era la câțiva pași distanță de poziția de lider mondial. 
Anul 2021 a fost unul incredibil pentru el, cu titluri de Masters, cu medalie de aur la Olimpiada din Tokyo, plus titlu la ATP Finals. Pe fondul acestor rezultate, anul trecut pe această vreme era aproape de locul 1 ATP. 
Din păcate, în semifinala cu Nadal disputată chiar la acest grand slam, a alunecat și a suferit o accidentare groaznică. A necesitat operație, lipsind în jur de 8 luni din circuit. 
A revenit în startul acestui sezon, însă a părut un alt jucător. Zverev nu mai avea încredere în sine, nu mai simțea loviturile, așadar a început să piardă recurent în primele tururi. 
De exemplu, pe zgură s-a mișcat rău, având înfrângeri cu O'Connell, în turul secund la Munchen, cu Alcaraz la Madrid sau cu Medvedev în turul 4 la Roma. Inclusiv la Geneva a fost slab, pierzând în două seturi cu Jarry. 
Aici pare că și-a revenit, trecând de Tiafoe sau Dimitrov. Însă, sunt de făcut unele mențiuni. Cu Tiafoe nu a fost jucătorul mai bun, excepție făcând setul trei. În rest, Alexander mai mult s-a chinuit, având noroc la unele puncte importante. 
Cu Dimitrov, meciul a fost dezechilibrat, însă Zverev a profitat de cele 50 de greșeli neforțate ale cu Grigor. În plus, a reușit să salveze 14 din cele 16 mingi de break oferite. 
În 2023 are semifinale la Dubai și semifinale la Geneva. 
Aici:

- 7-6 7-6 6-1 cu Harris (locul 294 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (7 salvate)
- 6-4 6-2 6-1 cu Molcan (locul 86 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 66% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (toate salvate)
- 3-6 7-6 6-1 7-6 cu Tiafoe (locul 12 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (5 salvate)
- 6-1 6-4 6-3 cu Dimitrov (locul 28 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 34% cu cel secund, oferind 16 mingi de break (14 salvate)

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Tomas Martin Etcheverry: Forma echipei, știri și statistici

Tomas Martin Etcheverry este un argentinian de 23 de ani, clasat pe locul 49 ATP. 
Iar Etcheverry este un sportiv care își merită locul în topul 50 mondial și care probabil va sta aici o lungă perioadă de timp. Nu mă aștept că Tomas să ajungă sportiv de top 10, un star al circuitului, însă el are foarte multe calități care îl pot face foarte periculos, în special pe zgură, suprafața sa preferată. 
El nu are deloc un corp de zgurist, ținând cont că este unul dintre cei mai înalți sportivi din circuit, având 1.96m. Însă, în același timp, el nici nu este un big server. Acesta este un capitol la care trebuie să lucreze, deoarece, la această înălțime, ar trebui să trimită un număr mult mai mare de ași, mult mai multe servicii greu de returnat. 
Totuși, chiar dacă nu este prea eficient, își câștigă majoritatea gameurilor cu ușurință. 
Fiind un zgurist, principalele sale performanțe au venit pe acest gen de teren. Anul trecut l-a petrecut în circuitul challenger, cu destul de mult succes, trei finale plus titlu la challengerul din Concepcion. 
Însă, adevărata sa ascensiune a venit în acest sezon. 
Tomas are deja două finale pe zgură, una la Santiago, unde a câștigat primul set și a fost la două puncte de victorie, fiind învins greu de Jarry. Apoi, Tomas a ajuns în finala de la Houston, pierdută la fel de dramatic, 6-7 6-7 cu Tiafoe. 
Mai are o finală recentă, la challengerul din Bordeaux, unde a fost învins de Humbert. Însă, acel turneu este unul mic. 
Aici, Tomas nu a pierdut nici măcar un set. A trecut ușor de Alex de Minaur, Coric și Nishioka, profitând și de starea fizică proastă a lui Yoshihito. Oricum, aceste victorii scurte, în trei seturi, i-au dat o mare încredere în sine. 
El este un tip emotiv, a plâns după victoria din optimi, însă astăzi cred că o să fie foarte concentrat, fiind meciul vieții pentru el.
În 2023 are sferturi de finală la Buenos Aires, finală la Santiago, finală la Houston și finală la challengerul din Bordeaux. 
Aici:

- 6-4 1-0 cu Draper (locul 55 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 6-3 7-6 6-3 cu Alex de Minaur (locul 19 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (7 salvate)
- 6-3 7-6 6-2 cu Bornă Coric (locul 16 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 51% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)
- 7-6 6-0 6-1 cu Nishioka (locul 33 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Alexander Zverev v Tomas Martin Etcheverry

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Alexander Zverev v Tomas Martin Etcheverry

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 3-1 Etcheverry, la o cotă de 8.00.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Alexander Zverev vs Tomas Martin Etcheverry Pont: Tomas Martin Etcheverry castiga

Alexander Zverev este, pe hârtie, favoritul acestui meci, iar din unele puncte de vedere acest lucru este normal. El a ajuns în dese rânduri în această fază a grand slamurilor, așadar știe să gestioneze asemenea partide. În plus, victoriile de aici i-au adus o mai mare încredere în sine. Zverev și-o pierduse după accidentarea gravă și lunga pauză, iar lipsa încrederii a dus la rezultate proaste. Acum, crede iarăși în el și în loviturile sale, iar pe acest fond au venit rezultate pozitive. Totuși, Alexander nu a jucat chiar strălucit. Cu Tiafoe s-a chinuit mult, câștigând cu noroc setul 4, iar cu Dimitrov a oferit nu mai puțin de 16 mingi de break, număr uriaș pentru 3 seturi scurte. A avut noroc că a salvat 14 dintre ele și că Grigor a comis 50 greșeli neforțate. În plus, Zverev mai are două dezavantaje: a jucat ultimele trei meciuri în sesiunea de seară, iar acum evoluează ziua, în condiții mai rapide. Apoi, este scandalul legat de faptul că nu este lăsat să-și injecteze insulină pe teren, el având diabet de tip 1. Are nevoie de pauze de vestiar, care îl scot din ritm. Tomas Martin Etcheverry este la cel mai bun sezon din cariera sa, având deja două finale pe zgură, la Santiago și la Houston. Aici nu a pierdut niciun set, trecând ușor de Alex de Minaur, Coric și Nishioka. A servit bine, pierzând doar 6 breakuri tot turneul, iar încrederea lui în sine este crescută. Evident, fiind la cel mai important meci din viața sa, probabil o să aibă emoții. Însă, el pare motivat, spunând că joacă cu vocea surorii sale in minte, cea care a murit de cancer anul trecut. Acest factor este posibil să-i dea puteri suplimentare. Consider astfel că Etcheverry este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Alexander Zverev vs Tomas Martin Etcheverry Pont: Tomas Martin Etcheverry +6.5 handicap gameuri

Alexander Zverev își regăsește ritmul din sezonul trecut, deși mai are până să ajungă la acea eficiență și la acel joc. Rezultate de aici par impresionante, însă cu Tiafoe s-a chinuit mult, având noroc în setul 4 cu unele ratări ușoare ale lui Frances. Iar cu Dimitrov, Alexander a servit modest, însă a salvat majoritatea mingilor de break. Tomas Martin Etcheverry nu a pierdut niciun set la acest turneu, deși a întâlnit niște oponenți destul de periculoși. Serviciul l-a ajutat, a cedat doar 6 breakuri toată săptămâna, așadar cred că are multă încredere în sine. Aceste condiții pe timpul zilei sunt mai rapide decât cele din sesiunea de seară, iar acest lucru poate să-l ajute. Consider astfel că Etcheverry nu va pierde la mai mult de 6 gameuri diferență, pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Alexander Zverev vs Tomas Martin Etcheverry Pont: Peste 35.5 game-uri

După accidentarea horror suferită la gleznă în penultimul act de la French Open din 2022, una care l-a ținut pe Zverev departe de terenul de tenis timp de mai bine de jumătate de an, germanul are ocazia să-și salveze poziția în clasament printr-o victorie astăzi. Deși este favorit la accederea în semifinale, având de partea sa experiență net superioară la cel mai înalt nivel, misiunea sa nu va fi una deloc ușoară în fața unui adversar aflat în cel mai bun moment al carierei. Zverev a profitat de un tablou facilitat de eliminările surprinzătoare ale lui Jannik Sinner și Daniil Medvedev, ambele pe sfertul său de tablou. Chiar dacă a arătat bine în partida anterioară contra lui Grigor Dimitrov, fluctuațiile au existat în jocul lui Zverev, însă bulgarul nu a putut profita de multitudinea de șanse ivite în seturile doi și trei. Etcheverry nu a pierdut niciun set la această ediție de Roland Garros și, chiar dacă se află la primul sfert de finală într-un turneu major, mă aștept să evolueze fără mare presiune. Dacă argentinianul își va pune în valoare jocul ofensiv, îi va pune mari probleme germanului. Mă aștept la o partidă echilibrată, de durată, dar și intens disputată, astfel că pronosticul meu merge pe over 35.5 game-uri în meci, pentru o cotă de 1.75. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Superbet.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici