Share

Alexander Zverev vs Stefanos Tsitsipas - Ponturi Pariuri Roland Garros, 11.06.2021

ATP

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

09 Iun 2021 19:55 831 0
Logo Alexander Zverev Alexander Zverev
Logo Stefanos Tsitsipas Stefanos Tsitsipas
VS
16:00 11 Iunie 2021
Roland Garros

Analiză și informații pentru Alexander Zverev v Stefanos Tsitsipas

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Alexander Zverev și Stefanos Tsitsipas, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, aeroportul de aici, Charles de Gaulle fiind al doilea cel mai aglomerat din Europa. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 34.367.215 euro. 
Gazda este complexul Roland Garros, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
În această fază îi avem pe Nadal, Djokovic, Tsitsipas și Zverev. 

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Alexander Zverev este un german de 24 de ani, clasat pe locul 6 ATP. 
Iar Zverev este unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, el menținându-se la un nivel extrem de ridicat de peste 4 ani. Astfel el pare cumva un veteran al circuitului, o prezență obișnuită în fazele finale ale turneelor importante deși este în continuare extrem de tânăr. 
Astfel Alexander poate avea o carieră excelentă, chiar și până acum având foarte multe trofee inclusiv în turnee Masters 1000, ultimul chiar în acest sezon la Madrid unde printre alții l-a învins și pe Nadal, în minimum de seturi. 
Astfel Zverev este în formă de top, inclusiv la Roma el fiind foarte bun, pierzând cu același Rafael însă dominând mare parte din setul secund, ratând însă prea multe mingi de break. 
Problema lui Alexander a fost însă în turneele de grand slam, deși are finală la US Open și semifinale la Australian Open. Însă în general a ajuns în fazele superioare datorită unui tablou ușor, lucru care s-a întâmplat și aici. 
Fiindcă Zverev niciodată nu a învins un oponent de top 10 într-un turneu de mare șlem, având destul de mari probleme pe parte de mental, cedând sub presiune și servind foarte prost în momentele cheie. Acest lucru mă aștept să se întâmple și aici. 
Până acum traseul lui a fost extrem de ușor, revenind însă de la 0-2 scor seturi cu Otte, apoi câștigând toate seturile însă într-un context favortabil lui. De exemplu meciul cu Fokina a fost foarte lejer, însă Alejandro a intrat în meci accidentat, cu mari dureri la spate. 
Aici va avea în față un alt tip de adversar, mult mai puternic pe plan fizic și mental. 
În 2020 are semifinale la Australian Open, finală la US Open, titlu la Koln1, titlu la Koln2 și finală la Paris. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Australian Open, titlu la Acapulco, sferturi de finală la Munchen, titlu la Madrid și sferturi de finală la Roma. 
Aici:

- 3-6 3-6 6-2 6-2 6-0 cu Otte (locul 152 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (2 salvate)
- 7-6 6-3 7-6 cu Safiullin (locul 182 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (1 salvată)
- 6-2 7-5 6-2 cu Djere (locul 55 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)
- 6-4 6-1 6-1 cu Nishikori (locul 49 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)
- 6-4 6-1 6-1 cu Fokina (locul 46 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (3 salvate)

Stefanos Tsitsipas: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Stefanos Tsitsipas este un grec de 22 de ani, clasat pe locul 5 ATP. 
Iar Tsitsipas este cel mai bun jucător din acest sezon, lider în clasamentul Race to Turin, cel care contorizează doar punctele obținute în 2021. În plus Stefanos mi s-a părut cel mai bun jucător pe zgură din ultima perioadă, deși are înfrângeri atât cu Nadal cât și cu Djokovic. 
Însă în ambele meciuri a fost extrem de aproape de victorie, în finala de la Barcelona cu Rafael cedând dramatic 5-7 în decisiv iar în sfertul de finală cu Djokovic de la Roma conducând permanent și servind la 5-4 în decisiv pentru meci. 
Așadar aici are șanse reale la victorie, fiind până în această fază cel mai constant jucător. 
Oricum sezonului lui cum spuneam a fost extrem de solid, cu semifinale la Australian Open și titlu la Monte Carlo, primul Masters din cariera sa. Toate acestea în condițiile în care Stefanos este extrem de tânăr, cu 12-13 ani sub potențialul oponent din finală. 
Aici a fost constant bun, deși a avut probleme cu Isner, pierzând primul set și salvând minge de break în cel secund. 
Însă în rest Stefanos a avut probleme minime, inclusiv în sfertul de finală cu marele său rival, Daniil Medvedev. Tsitsipas a câștigat acea partidă în minimum de seturi, fiind foarte bun atât pe serviciu cât și pe retur. 
Acum, cu un stadion plin, mă aștept să joace și mai bine, fiind marele favorit să ajungă în finală și având șanse reale și acolo, indiferent de oponent. 
În 2020 are titlu la Marseille, finală la Dubai, semifinale la ATP Cincinnati, finală la Hamburg și semifinale la Roland Garros. 
Iar în 2021 are semifinale la Australian Open, semifinale la Rotterdam, sferturi de finală la Marseille, finală la Acapulco, sferturi de finală la Miami, titlu la Monte Carlo, finală la Barcelona, sferturi de finală la Roma și titlu la Lyon. 
Aici:

- 7-6 6-3 6-1 cu Chardy (locul 60 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 6-3 6-4 6-3 cu Martinez (locul 103 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 15 mingi de break (11 salvate)
- 5-7 6-3 7-6 6-1 cu Isner (locul 34 ATP), câștigând 86% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-3 6-2 7-5 cu Busta (locul 12 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)
- 6-3 7-6 7-5 cu Medvedev (locul 2 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 75% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Alexander Zverev v Stefanos Tsitsipas

În întâlnirile directe scorul este 5-2 pentru Tsitsipas, ultima având loc în acest an la Acapulco când Zverev s-a impus 6-4 7-6.

Cote pentru Alexander Zverev v Stefanos Tsitsipas

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Superbet: Puteți încerca și Tsitsipas câștigă minim 2 seturi la o cotă de 1.28. 

Alexander Zverev vs Stefanos Tsitsipas Pont: Stefanos Tsitsipas castiga

Alexander Zverev este un jucător foarte solid și în formă bună, în ultima vreme având titlu la Madrid, unde l-a învins de Nadal în minimum de seturi. Iar aici, după un început slab cu Otte, când a fost condus 0-2, nu a mai pierdut set tot turneul. Însă în general oponenții săi au fost destul de modești, Zverev având multe momente în care a servit prost. Iar Zverev are o mare problemă și anume faptul că niciodată nu a învins un adversar de top 10 într-un turneu de grand slam, cedând întotdeauna sub presiune în momentele cheie. Stefanos Tsitsipas era văzut ca favorit să ajungă în finală de pe această jumătate de tablou iar până acum își confirmă acest statut. Tsitsipas a pierdut un singur set, cu Isner, în rest jocul său fiind extrem de bun atât pe serviciu cât și pe retur, având puține momente de cădere. În sferturi de a trecut ușor de Medvedev, arătând putere mentală și jucând foarte bine în momentele cheie. În plus jocul lui este foarte potrivit pentru această zgură lentă, lovind cu spin și cu o marjă ridicată de eroare. Consider astfel că Tsitsipas este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

Pont pariuri: Stefanos Tsitsipas castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Alexander Zverev vs Stefanos Tsitsipas Pont: Stefanos Tsitsipas peste 3,5 ași

Stefanos are nouă victorii la rând în circuitul mondial, partide jucate pe zgură, iar în opt dintre ele a reușit să servească cel puțin patru ași. Notă discordantă face chiar ultimul meci, cel din sferturile de finală de la Roland Garros, cu rusul Daniil Medvedev. Cu acea ocazie, Stefanos a reușit doar trei ași. În semifinale, misiunea sa va fi una dificilă, deoarece întâlnește un adversar în formă. În aceste condiții, mă aștept ca partida să nu fie una scurtă, iar grecul să aibă tot timpul din lume pentru a servi cel puțin 4 ași. Cota oferită de Betano este una excelentă. Succes!

Pont pariuri: Stefanos Tsitsipas peste 3,5 ași

Miza: 9/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

33

Castigate:

15

Pierdute:

15

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici