Alexander Zverev vs Hubert Hurkacz, Ponturi pariuri tenis ATP Turneul Campionilor, 18.11.2021. Șanse minime pentru polonez

ATP

Cota: 1.55

Adaugat de: Marian Cioată

18 Noi 2021 07:18 945 0
Logo Alexander Zverev Alexander Zverev
Logo Hubert Hurkacz Hubert Hurkacz
VS
15:00 18 Noiembrie 2021
ATP - Turneul Campionilor

Analiză și informații pentru Alexander Zverev v Hubert Hurkacz

Joi, 18 noiembrie 2021, nu înainte de orele 15.00, este programată partida din Grupa Roșie de la Turneul Campionilor de la Torino, între Alexander Zverev (3 ATP) din Germania și Hubert Hurkacz (9 ATP) din Polonia. Pronosticul ales este unul statistic, preluat din oferta Betano pariuri și vizează totalul breakurilor din meci.

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Alexander (24 ani) este mult mai experimentat decât adversarul din acest duel decisiv. Neamțul a triumfat la Turneul Campionilor, în 2018, pe vremea când acest concurs de prestigiu era găzduit de către O2 Arena din Londra. Condițiile de aici, de la Torino sunt destul de apropiate de cele din Marea Britanie, suprafața de joc fiind foarte rapidă și avantajează jucătorii de tipul lui Zverev. 

La 1,98 metri înălțime, Sascha este un big server modern, cu calitate mare și la jocul din câmp, acolo unde se mișcă foarte rapid și se coordonează perfect pentru lovitura de backhand. Mai poate îmbunătăți aspecte în ceea ce privește dinamica forehandului, însă per ansamblu este deja un jucător complet, capabil să învingă pe oricine într-o zi de grație. El a cucerit în 2021 5 titluri ATP, cel mai prestigios fiind cel Olimpic de la Tokyo, din luna august. De asemenea, și-a trecut în palmares 2 trofee de nivel Masters 1000, pe zgura de la Madrid și pe hardul de la Cincinnati. În sală a reușit să se impună în luna octombrie, la ATP 500 Viena.

Zverev a început acest turneu cu o victorie muncită în fața italianului Berrettini, care s-a retras la scorul de 6-7 0-1, după 1 oră și 37 minute de joc. Apoi, a avut parte de un maraton de 2 ore și 39 minute, în compania rusului Daniil Medvedev, fiind nevoit să se recunoască învins în tiebreakul setului decisiv. Nu a avut nicio minge de meci, fiind mereu nevoit să vină din spate, însă a avut o prestație mult mai bună decât cea de la Paris Bercy.

Hubert Hurkacz: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

Hubert (24 ani) vine după 3 înfrângeri consecutive în circuitul ATP, 1 la Paris și 2 aici la Torino, în compania unor rivali de top precum Novak Djokovic, Daniil Medvedev și Jannik Sinner. El atinsese borna semifinalelor de la Paris Bercy după un culoar foarte accesibil, cu victorii la Tommy Paul, Dominik Koepfer și James Duckworth. A câștigat prima manșă contra liderului mondial, dar a fost apoi pulverizat cu un 6-0 7-5 în următoarele 2 seturi.

Aparent foarte solid pe propriu serviciu, la cei 1,96 metri ai săi, polonezul are momente de scădere drastică a nivelului său, pe fond moral tenisul său prăbușindu-se abrupt. A reușit foarte mulți ași în ultimele apariții, dar contra lui Sinner a dezamăgit crunt atunci când a avut nevoie mai mare de primul serviciu. În mod surprinzător, Hurkacz nu a adunat nicio dublă greșeală la acest turneu din Piemont, în cele 5 seturi disputate. Pentru cel puțin o dublă greșeală comisă de către outsider, cei de la Betano pariuri sportive ne oferă o cotă de 1,50, perfect realizabilă în condițiile în care germanul va pune presiune mare la retur, mai ales pe mingea a doua.

Recordul lui Hubert pe hard indoor a ajuns la 47 victorii din 90 meciuri disputate, destul de modest pentru coordonatele sale actuale. Titlul de la ATP Metz, cucerit fără set cedat, la finalul lunii septembrie 2021 rămâne unicul din carieră, câștigat în astfel de condiții de joc foarte rapid. 

Presiunea va fi mare pe umerii lui Hurkacz, care practic are doar varianta victoriei, și chiar dacă o va obține tot nu va fi sigur de calificarea în semifinale, urmând să depindă și de rezultatul dintre rusul Medvedev și italianul Sinner.

Statistica meciurilor directe Alexander Zverev v Hubert Hurkacz

Neamțul s-a impus în unicul duel direct anterior, cu scorul de 3-6 6-4 6-4, în optimile de finală de la ATP Masters Madrid 2019. Pe zgura din Spania s-au reușit în total 9 breakuri, câte 3 în fiecare set.

Cote pentru Alexander Zverev v Hubert Hurkacz

Pentru cel puțin un break reușit de către favoritul din Germania în setul inaugural, cei de la Betano pariuri ne oferă în acest moment o cotă de 1,42.

Alexander Zverev vs Hubert Hurkacz Pont: Peste 2,5 breakuri în meci

Mizez pe un meci cu cel puțin 3 breakuri între acești doi tenismeni de top 10 mondial. Mă bazez pe faptul că ambii vin după rezultate dezamăgitoare, în care au fost învinși clar, în minimum de seturi de către Medvedev și respectiv Sinner. Șansele germanului la calificare sunt net superioare și mă aștept să le fructifice, beneficiind de regulile actuale de la Turneul Campionilor, Sascha Zverev depinde doar de prestația sa, având prioritate în fața lui Jannik Sinner, în cazul în care ambii vor termina cu câte 2 succese în faza grupelor. Polonezul are o șansă mică, dacă va câștiga acest meci și Medvedev (deja calificat) îl învinge pe tânărul italian, însă moralul lui Hubert este destul de scăzut, după eșecul 2-6 2-6 din urmă cu 2 zile. Mă aștept la un meci antrenant, cu oportunități la retur de ambele părți. Am ales acest pont din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Peste 2,5 breakuri în meci

Miza: 5/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici