1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alexander Zverev vs Holger Rune

Alexander Zverev vs Holger Rune - Ponturi Pariuri ATP Roland Garros, 03.06.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-06-02 14:35:00

Tenis ATP Roland Garros

03 Iunie 2024, 16:00

Alexander Zverev

Alexander Zverev

versus
Holger Rune

Holger Rune

1.98

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Alexander Zverev v Holger Rune

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din turul 4 dintre Alexander Zverev și Holger Rune, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, numele venind de la tribul Parisii. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 53.478.000 euro. 
Gazda este complexul Stade Roland Garros, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Alcaraz, Rune, Zverev sau Tsitsipas. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

Alexander Zverev este un german de 27 de ani, clasat pe locul 4 ATP. 
Iar Zverev este unul dintre cei mai buni jucători din lume, unul dintre marii favoriți la titlul de aici. Deși traseul lui a fost unul foarte greu, jucând cu Nadal încă din primul tur, urmând partida de astăzi, apoi o semifinală posibilă cu Djokovic, Alexander ne-a arătat că este capabil să ajungă departe în astfel de turnee majore. 
Nu are vreun titlu de grand slam, o dezamăgire, însă a ajuns în finală la US Open, unde a pierdut dramatic cu Thiem, deși a servit pentru meci. Aici are 3 semifinale consecutive, iar acum dorește să facă un pas suplimentar. 
Până acolo, drumul este lung, însă Zverev a arătat multe lucruri pozitive în ultima vreme. Există și unele probleme, fiind controversat, chiar în aceste momente judecându-se un proces în care este acuzat de violență domestică. Astăzi se va judeca dacă procesul va rămâne public sau va fi cu ușile închise, acest lucru putând să îl afecteze puțin, deși el spune că este total nevinovat deci nu este distras. 
Cumva, Alexander este mai matur, în special declarația de acum câteva zile fiind una profund pozitivă, în care spune că a învățat cum să se comporte pe teren și din respect pentru public nu mai are ieșiri violente și nu mai rupe rachete. 
Revenind la tenis, sezonul trecut a fost greu în prima sa parte, deoarece doar ce venise după acea accidentare horror la gleznă, suferită chiar aici, în semifinala cu Nadal. A avut nevoie de timp lung de acomodare, însă a revenit treptat unde îi este locul, în top 10. 
Are semifinale aici, titlu la Hamburg, apoi pe final de an un titlu mai mic la Chengdu. 
Noul sezon a început bine, cu semifinală la Australian Open, unde l-a condus 2-0 scor seturi pe Medvedev, însă nu a știut să gestioneze bine finalul. Are semifinale la Miami, unde a pierdut suprinzător cu Dimitrov, apoi venind pe zgură. 
În primă fază, a părut ieșit din ritm, atipic pentru el, deoarece îi place această suprafață. Victoria de la Roma i-a adus liniște și multă încredere în sine, acolo jucând un tenis aproape de ideal, în special pe propriul serviciu. 
Aici, Zverev a tras o sperietură zdravănă în turul 3, când a fost condus 1-4 în setul decisiv de Griekspoor, având 2 breakuri de recuperat. Faptul că a revenit și s-a impus 7-6 ne arată că el a devenit foarte puternic pe plan psihic și este pregătit să câștige primul său grand slam. 
În 2024 are semifinale la Australian Open, semifinale la Los Cabos, sferturi de finală la Indian Wells, semifinale la Miami, sferturi de finală la Munchen și titlu la Roma. 
Aici:

- 6-3 7-6 6-3 cu Nadal (locul 275 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (9 salvate)
- 7-6 6-2 6-2 cu Goffin (locul 115 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 3-6 6-4 6-2 4-6 7-6 cu Griekspoor (locul 25 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (6 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Holger Rune: Forma echipei, știri și statistici

Holger Rune este un danez de 21 de ani, clasat pe locul 13 ATP. 
Iar Rune este deja unul dintre sportivii buni ai circuitului masculin, un jucător care în viitor aproape sigur se va lupta pentru trofee de grand slam, poate și pentru poziția de lider mondial. Momentan, el încă pare haotic, însă are niște meciuri memorabile și perioade de joc remarcabile. 
A ajuns până pe locul 4 ATP, lucru impresionant dacă ne uitamla vârstă, având o mentalitate sănătoasă, spunând că vrea să întreacă recordul lui Nadal de aici. Acest lucru este aproape imposibil, însă pentru Holger este bine să țintească atât de sus. 
Rune este destul de haotic în joc, deoarece are momente în care nu găsește cele mai bune soluții, ia decizii neinspirate și greșește mult neforțat. În plus, a existat o inconstanță și în echipa sa tehnică, lucand pentru o scurtă perioadă cu Luthi, fostul antrenor al lui Federer, cu Becker, acum întorcându-se la Mouratoglou, spunând că acesta îl înțelege mai bine. 
Sezonul trecut a fost destul de bun, cu finală la Monte Carlo, pierdută puțin surprinzător cu Rublev, titlu la Munchen sau finală la Roma, unde a înregistrat un nou eșec ciudat, cu Medvedev. Toate pe zgură, suprafața sa preferată. 
Aici a ajuns până în sferturile de finală, unde nu a avut soluții cu Ruud. Are sferturi de finală și la Wimbledon, unde a cedat cu Alcaraz, pe final de an fiind destul de modest. 
Noul sezon este mediu, cu o finală la Brisbane, unde a pierdut cu Dimitrov, sau sferturi de finală la Indian Wells. 
Pe zgură s-a mișcat destul de bine, deși a părut în scădere de formă. De exemplu, la Roma a fost învins timpuriu de Baez, o surpriză. 
Aici, Rune a fost la un pas de eliminare, câștigând dramatic împotriva lui Cobolli, 7-6 în decisiv, revenind de la 0-5 în acel super tie-break. S-a văzut iarăși faptul că are probleme fizice în meciurile lungi, lucru care poate să fie decisiv astăzi. 
În 2024 are finală la Brisbane, semifinale la Montpellier, semifinale la Acapulco, sferturi de finală la Indian Wells, sferturi de finală la Monte Carlo și semifinale la Munchen. 
Aici:

- 6-4 6-4 6-4 cu Evans (locul 62 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-4 6-3 3-6 3-6 7-6 cu Flavio Cobolli (locul 53 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (6 salvate)
- 7-5 6-1 7-6 cu Jozef Kovalik (locul 145 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)

Statistica meciurilor directe Alexander Zverev v Holger Rune

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Rune, aceasta având loc în 2022 la Munchen, când Holger s-a impus 6-3 6-2. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Alexander Zverev v Holger Rune

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 3-1 Zverev, la o cotă de 3.85.


YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

 

Alexander Zverev vs Holger Rune Pont: Holger Rune comite mai multe duble greșeli

Alexander Zverev este în formă bună, câștigând titlul de la Roma într-o manieră dominantă, fiind foarte solid pe serviciu. Aici a fost la un pas de eliminare cu Griekspoor, însă faptul că a revenit de la 1-4 în decisiv ne arată forța sa psihică. Zverev și-a îmbunătățit mult serviciul secund în ultimii ani, iar acum comite puține duble greșeli. Aici a avut 3 în meci cu o mare încărcătură, cu Nadal, 3 cu Goffin și 5 într-o partidă dramatică, de 5 seturi, cu Griekspoor. Holger Rune este specialist pe zgură, iar aici nu trebuie desconsiderat. Însă, el este mai haotic și suferă în partidele lungi, de 5 seturi. Asta s-a văzut împotriva lui Cobolli, când a suferit mult în ultimele 3 seturi, impunându-se dramatic, 7-6 în decisiv. Holger este predispus la duble greșeli, aici având 2 cu Evans, 7 cu Flavio Cobolli și 8 cu Jozef Kovalik. Consider astfel că Rune va comite mai multe duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.98
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici