1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alexander Zverev vs Felix Auger-Aliassime - Ponturi Pariuri ATP Koln, 18.10.2020. Canadianul nu are niciun titlu ATP

Alexander Zverev vs Felix Auger-Aliassime - Ponturi Pariuri ATP Koln, 18.10.2020. Canadianul nu are niciun titlu ATP

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-10-17 22:59:00

ATP Koln

18 Octombrie 2020, 15:00

Alexander Zverev

Alexander Zverev

versus
Felix Auger Aliassime

Felix Auger Aliassime

2.00

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Alexander Zverev v Felix Auger Aliassime

Duminică, 18 octombrie 2020, de la orele 15.00, este programată finala turneului de simplu masculin de la Koln, între germanul Alexander Zverev (7 ATP) și Felix Auger Aliassime (22 ATP) din Canada. Pronosticul recomandat vizează capitolul statistic reprezentat de dublele greșeli, fiind preluat de la casa de pariuri Betfair.

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

Alexander (23 ani) este cel mai bun tenismen care a luat startul la acest turneu inedit din calendarul ATP. El a confirmat acest statut de cap de serie numărul 1 și s-a calificat în ultimul act al competiției de la Koln, după victorii relativ facile, în fața unor adversari din afara topului 60 mondial.

Grație parcursului excelent din 2020, germanul de 1,98 metri înălțime și aproximativ 90 kilograme a reușit să se califice deja pentru turneul Campionilor de la Londra. El a fost solid în turneele majore, cu semifinale la Australian Open, finală la US Open și optimi de finală la Roland Garros. În schimb nu a cucerit încă niciun titlu ATP, în concursurile mai mici, iar acum este motivat să spargă gheața, în fața propriilor suporteri.

Zverev a beneficiat inițial de un prim tur liber și a avut un culoar favorabil, cedând un singur set în drumul spre finală. Față de prestațiile din restul sezonului, s-a văzut o schimbare în bine pentru neamț la capitolul serviciu, cu un joc mult mai îngrijit pe mingea a doua. În fața lui Fernando Verdasco, chiar nu a comis nicio dublă greșeală, ceea ce reprezintă o performanță notabilă. Apoi a adunat câte 3 cu Harris, în sferturi și cu Davidovich Fokina, în semifinală.

Rezultatele complete ale lui Sascha la Koln au fost următoarele -

6-4 6-1 versus Fernando Verdasco (61 ATP, 36 ani)

6-4 3-6 6-0 versus Lloyd Harris (92 ATP, 23 ani)

7-5 7-6 versus Alejandro Davidovich Fokina (71 ATP, 21 ani)

Felix Auger Aliassime : Forma echipei, știri și statistici

Felix (20 ani) este în căutarea primului titlu din carieră, după 5 finale ATP pierdute. În 2020 are deja 2 trofee ratate la mustață, în finalele de pe hard indoor de la Marseille și Rotterdam. Din păcate pentru el, de fiecare dată a plecat cu șansa a doua, la fel ca și acum, în fața unor adversari mai bine clasați și mai experimentați.

Canadianul a avut un parcurs foarte solid în primele 2 apariții de la Koln. După un bye în runda inaugurală, din poziția de favorit numărul 3, au urmat 2 partide fără set cedat cu elvețianul Henri Laaksonen și moldoveanul Radu Albot. Testul important l-a susținut în semifinala de sâmbătă, contra ibericului Roberto Bautista Agut - cap de serie 2, pe care l-a învins în set decisiv. 

Auger Aliassime este la rândul său un jucător înalt, ce măsoară 1,93 metri în înălțime și are aproximativ 88 kilograme. Are un ușor deficit de masă musculară funcțională, în comparație cu adversarul din Germania.

Rezultatele complete ale lui Felix au fost următoarele -

6-4 6-1 versus Henri Laaksonen (139 ATP, 28 ani)

6-3 6-0 versus Radu Albot (82 ATP, 30 ani)

6-3 1-6 6-3 versus Roberto Bautista Agut (13 ATP, 32 ani)

Statistica meciurilor directe Alexander Zverev v Felix Auger Aliassime

Sascha conduce cu 2-0 la confruntările directe, cu victorii oficiale în 2019 - pe zgura de la Monte Carlo (6-1 6-4) și pe hardul de la Beijing. Neoficial, cei doi tineri tenismeni s-au mai confruntat și în această vară, după lockdown, la turneul cu reguli speciale organizat de Patrick Mouratoglu la Sophia Antipolis, în sudul Franței. Acolo s-a jucat pe o suprafață rapidă, în aer liber.

Cote pentru Alexander Zverev v Felix Auger Aliassime

Alternativ, putețti încerca și varianta de sub 9,5 ași expediați în finală de către outsider, la cota de 1,80 preluată din oferta casei de pariuri Betfair.

Alexander Zverev vs Felix Auger Aliassime Pont: Auger Aliassime +0,5 duble greșeli

Mizez cu încredere maximă pe acest pont special, conform căruia Felix Auger Aliassime va comite mai multe sau același număr de duble greșeli ca Alexander Zverev. Condițiile din sala de la Koln îi sunt prielnice lui Sascha, neamțul simțindu-se foarte bine, inclusiv cu serviciul secund, nu mai trimite atâtea mingi în afara careului de primire advers, comparativ cu prima parte a sezonului. Canadianul joacă de obicei mai timorat în finale, le-a pierdut pe toate 5 din cariera profesionistă iar la capitolul serviciu 2 nu stă grozav, comițând destul de multe duble. A totalizat în această săptămână 5 cu Bautista Agut, 3 cu Albot și 4 cu Laaksonen, mereu mai mult decât Zverev. Germanul va pune presiune constantă la retur pe mingea a doua și mă aștept să primească destule puncte gratuite din partea lui Felix.

Alexander Zverev vs Felix Auger Aliassime Pont: Sub 20,5 ași

Față în față se vor afla doi jucatori cu servicii puternice. Totuși, fiind vorba de o finală, mă aștept să intervină tensiune în joc și, automat, o scădere a nivelului de joc. Felix a servit 7 asi in meciul cu Bautista din semifinale, 4 cu Albot in sferturi și 7 in duelul de debut cu Laaksonen. Suprafața nu este atât de rapidă precum cea de la St. Petersburg, astfel că jucătorii nu pot ajunge la performanțe impresionante din punctul de vedere al așilor. Zverev a avut 10 asi cu Fokina, însă aceștia au fost cei mai mulți din turneu. Neamțul nu a impresionat cu serviciul, iar în Finală va înfrunta un adversar abil la retur. Consider că nu se vor servi mai mult de 20 de ași in finala de la Köln, iar Betfair acordă o cotă excelentă pentru această selecție. Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici