1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alexander Zverev vs Dominik Koepfer - Ponturi Pariuri Tenis ATP Halle, 15.06.2021. Duel 100% german în primul tur

Alexander Zverev vs Dominik Koepfer - Ponturi Pariuri Tenis ATP Halle, 15.06.2021. Duel 100% german în primul tur

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-06-15 03:26:00

ATP Halle

15 Iunie 2021, 18:00

Alexander Zverev

Alexander Zverev

versus
Dominik Koepfer

Dominik Koepfer

1.55

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Alexander Zverev v Dominik Koepfer

Marți, 15 iunie 2021, nu înainte de orele 18.00, este programată partida din runda inaugurală a turneului ATP Halle, între nemții Alexander Zverev (6 ATP) și Dominik Koepfer (53 ATP). Pronosticul ales este unul special, preluat din ofera Unibet pariuri sportive și vizează numărul tiebreakurilor din meci.

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

Alexander (24 ani) este unul dintre cei mai compleți tenismeni din circuitul mondial, fiind combativ pe absolut toate suprafețele de joc. Pe gazon are 27 victorii din 42 meciuri disputate, disputând aici la Halle 2 finale, în 2016 și 2017. De fiecare dată a cedat în fața mult mai experimentaților Florian Mayer și Roger Federer. La ultima participare, din 2019, era eliminat în sferturile de finală de către belgianul Goffin, în tiebreakul setului decisiv.

Forma lui Zverev a fost excelentă în ultimele luni, cu un titlu cucerit pe hard la Acapulco și altul pe zgură, la Madrid. La Roland Garros a pierdut dramatic, după 5 seturi semifinala cu Stefanos Tsitsipas. 23 victorii din 32 partide a adunat el în 2021. 

Jucătorul de 1,98 metri înălțime și aproximativ 90 kilograme posedă un serviciu de mare calitate, dar și un joc în câmp foarte consistent, fiind foarte mobil pentru gabaritul său. Reverul dublat al lui Sascha este probabil cel mai constant din circuit, uneori chiar depășindu-l la cadența loviturilor de pe acea parte și pe liderul ATP, Novak Djokovic.

Sfertul de finală al capului de serie numărul 3 este unul accesibil, mai ales că spaniolul Bautista Agut a fost deja eliminat. Cel mai probabil va avea o semifinală de foc cu Medvedev sau Federer (cel mai titrat tenismen din istoria competiției de la Halle).

Dominik Koepfer: Forma echipei, știri și statistici

Dominik (27 ani) este într-o vădită scădere de formă, după ce a atins un nivel de vârf în această primăvară, stabilizându-se în jurul locului 50 mondial. Stângaciul de 1,80 metri înălțime nu a mai legat mai mult de 2 victorii  după parcursul de la ATP Acapulco, din luna martie. 

Pe zgură, el a disputat un sfert de finală la Geneva și un tur 3 la Roland Garros, acolo unde a pierdut după 4 seturi foarte lungi în fața legendarului Roger Federer. 

Apoi, săptămâna trecută a revenit pe gazon, la Stuttgart, dar a pierdut în mod neașteptat în fața austriacului Rodionov, scor 6-2 3-6 2-6. Recordul stângaciului pe iarbă este unul pozitiv, de 17 victorii și 10 înfrângeri. În 2019 a cucerit un titlu ATP Challenger pe acest tip de terenuri, la Ilkley, în Marea Britanie.

Ținând cond de faptul că nu a avut o poziție avansată în clasamentul mondial, Koepfer nu a mai luat niciodată startul la turneul de la Halle, nici măcar în calificări.

Statistica meciurilor directe Alexander Zverev v Dominik Koepfer

Va fi cel de-al doilea meci direct dintre cei doi sportivi germani, în 2021. La ATP Acapulco, Zverev se impunea în semifinalele turneului mexican cu scorul de 6-4 7-6. Ulterior, Sascha avea să cucerească titlul în fața lui Stefanos Tsitsipas.

Cote pentru Alexander Zverev v Dominik Koepfer

Pentru victoria lui Alexander Zverev la handicap de -1,5 seturi, cei de la Unibet pariuri sportive oferă o cotă de 1,55, în acest moment.

Alexander Zverev vs Dominik Koepfer Pont: Sub 0,5 Tiebreakuri în meci

Mizez pe un meci relativ dezechilibrat, între Zverev și Koepfer, în care să nu se dispute niciun tiebreak. Consider că Alexander are de partea sa calitatea superioară la retur și se poate distanța în fiecare manșă. Dominik are un serviciu interesat, fiind jucător de mână stângă, dar nu este foarte constant pe parcursul unui meci, având deseori momente de scădere de nivel în evoluție, în care scade procentajul de frecvență la prima minge și comite un număr ridicat de eror neforțate din câmp. Din punct de vedere psihologic, mezinul confruntării are deja un avantaj, impunându-se în singurul duel direct anterior, atunci când Koepfer se afla într-o formă mult mai bună.

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici