1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alexander Zverev - Diego Sebastian Schwartzman: ponturi pariuri ATP Koln. 25.10.2020

Alexander Zverev - Diego Sebastian Schwartzman: ponturi pariuri ATP Koln. 25.10.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-10-25 09:48:00

ATP Koln II

25 Octombrie 2020, 20:30

Alexander Zverev

Alexander Zverev

versus
Diego Schwartzman

Diego Schwartzman

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Alexander Zverev v Diego Schwartzman

Am ajuns la finalul celor două săptămâni de întreceri ATP de la Koln. Prima competiție din Germania a fost câștigată de Alexander Zverev, care l-a învins în ultimul act pe Felix Auger-Aliassime. De această dată, favoritul gazdelor e din nou calificat în finală. Adversarul său de duminică nu va mai fi canadianul, ci Diego Sebastian Schwartzman. Partida este programată la ora 20:30. În cele ce urmează puteți citi prezentarea ei, iar la final veți găsi pronosticul meu. 

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

Alexander Zverev traversează o formă foarte bună după reluarea circuitului ATP. Neamțul de 23 de ani a ajuns în finala de la US Open, învins de Dominic Thiem. Apoi a obținut 3 victorii la Roland Garros, dar a fost eliminat în optimi de Jannik Sinner. Au urmat cele două turnee de acasă, de la Koln, unde a câștigat fiecare partidă. Săptmâna trecută s-a impus în finala cu Auger Aliassime și a cucerit astfel al 12-lea trofeu ATP al carierei. La nivel fizic, Zverev arată bine pregătit, astfel că el a ajuns din nou în finală. Din postura de principal favorit, Sascha a beneficiat de tur liber, astfel că drumul său spre ultimul act a fost presărat cu doar 3 meciuri: i-a învins pe parcurs pe John Millman, Adrian Mannarino și și-a luat revanșa în fața lui Jannik Sinner. În primele două partide a avut nevoie de set decisiv, iar în confruntarea de sâmbătă cu italianul s-a impus cu 7-6, 6-3.

Diego Schwartzman: Forma echipei, știri și statistici

Argentinianul a impersionat în ultimele 6 săptămâni. Diego a ajuns în finala de la Roma, după ce a reușit probabil cel mai dificil lucru din tenisul mondial - să îl învingă pe zgură pe Rafa Nadal. Apoi a trecut în semifinale la Foro Italico și de Denis Shapovalov, pentru a ceda în ultimul act în fața lui Novak Djokovic. Performanța din Italia a fost dublată de cea mai bună comportare la un turneu de Grand Slam - a ajuns în semifinală la Roland Garros. Pe parcurs, Schwartzman a trecut și de Dominic Thiem, deși austriacul era considerat favorit. În penultimul act, Diego l-a înfruntat din nou pe Rafa Nadal, însă spaniolul a fost de netrecut pe "Philippe Chatrier". Odată cu turneul de la Paris, Schwartzman a pătruns pentru prima dată în Top 10 ATP. El este în prezent pe locul 9. După Roland Garros, Diego și-a luat o săptămână de vacanță, iar apoi a stat câteva zile la Academia lui Rafa Nadal din Manacor, unde s-a pregătit pe hard indoor pentru finalul sezonului. În drumul lui spre finală, Schwartzman i-a învins pe Oscar Otte, Davidovich Fokina și Felix Auger Aliassime.

Statistica meciurilor directe Alexander Zverev v Diego Schwartzman

Este a patra întâlnire directă între cei doi jucători. Argentinianul conduce cu 2-1, el câștigând și cel mai recent duel: la US Open, în 2019. 

Cote pentru Alexander Zverev v Diego Schwartzman

Alexander Zverev este considerat favorit în acest meci, însă eu consider că nu va avea o misiune ușoară. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 11,5 game-uri adjudecate de Diego Sebastian Schwartzman. Cota este una atractivă, de 2,25. 



Alexander Zverev vs Diego Schwartzman Pont: Diego Schwartzman câștigă minim un set

Față în față se vor afla doi jucători în formă, cu mențiunea că Zverev e la capătul unui proces de două săptămâni, față de Schwartzman care e mai proaspăt fizic. Argentinianul trace tare pentru calificarea în premieră la Turneul Campionilor de la Londra. Alexander a avut un ridicat consum fizic și mental, iar tenisul arătat în această a doua săptămână la Koln nu a fost la fel de bun precum în precedenta. Chiar și așa, nivelul neamțului a fost suficient pentru a face pasul spre o nouă finală ATP. Duminică mă aștept să aibă din nou multe bătăi de cap în fața lui Diego, care l-a învins și anul trecut la New York, deși pe foaie Alexander era favorit. Schimburile de mingi de vor prelungi, suprafața nu este pe atât de rapidă încât să îi permită lui Zverev să închidă punctele din doar 2-3 lovituri. Insistența lui Schwartzman în defensivă este formidabilă, mă aștept să îl agaseze pe neamț cu mingile trimise înapoi. În concluzie: Betano oferă o cotă excelentă pentru cel puțin un set câștigat de Diego, iar eu cred cu tărie că Zverev nu se va putea impune în două seturi, oricât de mare favorit ar fi considerat la Koln. Succes!

Alexander Zverev vs Diego Schwartzman Pont: Alexander Zverev -1.5 duble greseli

Alexander Zverev este la a 21-a finală ATP din carieră, lucru de apreciat ținând cont că deja a depășit tenismeni precum Cash sau Dimitrov. Serviciul său este bun însă deseori are probleme cu mingea a 2-a, aruncându-o prea jos sau încercând să servească prea tare, de aceea comite multe duble greșeli, aici având 10 cu Millman, 9 cu Mannarino și 5 cu Sinner. Diego Schwartzman a jucat un tenis excelent în ultimele luni, intrând în top 10, având finală la Roma iar aici având șanse la titlu. Schwartzman evident nu are serviciul oponentului său, însă ca duble stă mult mai bine, aici având 2 cu Otte, 0 cu Fokina și 1 cu Aliassime, in meciuri lungi. Consider astfel că Zverev va comite cu minim 2 duble greșeli mai multe decât oponentul său, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Alexander Zverev vs Diego Schwartzman Pont: Diego Schwartzman H+4,5 game-uri

Pont pentru proiectul #biletulzilei. Alexander Zverev dispută a doua finală consecutivă aici în Koln, jocul său însă fiind puțin în scădere. Dacă primul turneu l-a câștigat fără prea mari probleme, acum deja a pierdut set cu Millman și Mannarino, ieri pierzându-și de 3 ori serviciul cu Sinner. Diego Schwartzman joacă constant bine in ultima lună, venind după finală la Roma apoi turneu bun la Roland Garros. Aici a avut probleme cu Fokina, revenind de la 2-6 2-5, însă apoi a jucat foarte bine cu Aliassime, chiar și când nu mai avea controlul schimburilor rămânând concentrat și puternic pe plan mental. În plus jocul său la retur a fost foarte bun, ajutându-l perioada de antrenament la Academia lui Rafa Nadal. Consider astfel că Schwartzman nu va pierde la mai mult de 4 gameuri diferență, pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de PublicWin.

Alexander Zverev vs Diego Schwartzman Pont: Peste 20,5 game-uri

Zverev e la cea de-a doua finală consecutivă în 2 săptămâni și vizează un nou succes. Adversarul va fi însă unul ceva mai solid, Diego Schwartzman arătând în această săptămâna un joc solid. Cred că argentinianul se va ține bine de neamț și cred că sunt șanse să vedem un meci cu minimum 21 de gameuri. Cota oferită de betano este una bună!

Miza: 10/10
Cota: 1.63
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici