Share

Alexander Zverev vs Daniil Medvedev - Ponturi Pariuri ATP Finals, 21.11.2021

ATP

Cota: 1.95

Adaugat de: Tudor Cosma

21 Noi 2021 11:37 693 0
Logo Alexander Zverev Alexander Zverev
Logo Daniil Medvedev Daniil Medvedev
VS
18:00 21 Noiembrie 2021
ATP Finals

Analiză și informații pentru Alexander Zverev v Daniil Medvedev

Turneul Nitto ATP Finals are loc în Torino, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Alexander Zverev și Daniil Medvedev, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Torino este o localitate de 843.000 de locuitori, cunoscută în vremea romană sub numele de Augusta Taurinorum. 
Turneul acesta este mare, având un fond de premiere de 7.250.000 de dolari. 
Gazda este complexul Pala Alpitour, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
În această finală îi avem pe Alexander Zverev și Daniil Medvedev. 

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Alexander Zverev este un german de 24 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Zverev este pe cea mai bună poziție din cariera sa, fiind la finalului celui mai bun sezon al său. Evident, Alexander este o figură centrală a circuitului încă de când avea 19 ani, fiind constant în topul 10 mondial în ultimele sezoane. 
Însă o îmbunătățire în jocul său și în psihicul său este vizibilă. De la un băiat care avea multe oscilații pe parcursul unui an, care servea prost cu mingea a 2-a și care era nesigur, a devenit un tenismen complet. 
Cea mai mare îmbunătățire se vede la serviciu, fiind aproape imposibil să i se facă break atunci când este în formă. 
Aici de exemplu și-a cedat doar de 2 ori serva tot turneul, comițând foarte puține duble greșeli, lucru iarăși ciudat dacă ne raportăm la anii trecuți. 
Zverev a câștigat 2 turnee de Masters în acest an, la Madrid și Cincinnati, are medalie de aur la Olimpiadă și semifinale la Roland Garros și US Open. Are alte titluri importante la Acapulco sau Viena, iar aici a fost impresionant. 
A pierdut cu oponentul de acum în grupă, în tie-breakul setului decisiv, 6-8, însă inclusiv acolo a fost incredibil, cedând doar un break. 
Iar ieri cu Djokovic a arătat un nivel ridicat. Nu i-a deschis unghiurile lui Nole, nu a trimis mingi scurte în terenul advers și a servit excelent, oferind doar 1 break. Iar în schimburile lungi a avut deseori câștig de cauză. 
Semnul de întrebare este oboseala, partida durând 2 ore și jumătate, având timp de recuperare mult mai puțin decât oponentul său. 
În 2021 are sferturi de finală la Australian Open, titlu la Acapulco, sferturi de finală la Munchen, titlu la Madrid, sferturi de finală la Roma, semifinale la Roland Garros, titlu la Jocurile Olimpice, titlu la Cincinnati, semifinale la US Open, sferturi de finală la Indian Wells, titlu la Viena și semifinale la Paris.
Aici:

- 7-6 6-1 cu Berrettini (locul 7 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 3-6 7-6 6-7 cu Medvedev (locul 2 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-2 6-4 cu Hurkacz (locul 9 ATP), câștigând 87% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, fără să ofere mingi de break.
- 7-6 4-6 6-3 cu Djokovic (locul 1 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Daniil Medvedev este un rus de 25 de ani, clasat pe locul 2 ATP. 
Iar Medvedev este la rândul lui unul dintre jucătorii sezonului, realizând ceva ce oponentul său încă nu a putut: a câștigat un grand slam. Daniil vine după titlul de la US Open, unul anunțat de foarte multă vreme, Daniil dominând circuitul pe hard în ultimele sezoane. Avea deja două finale de grand slam, însă acest succes a venit totuși puțin surprinzător, 3-0 în fața lui Djokovic. 
Tot sezonul lui Medvedev a fost bun, poate cu excepția turneelor pe zgură, deși inclusiv acolo s-a văzut o îmbunătățire. 
Iar pe hard are titlu la Toronto, semifinale la Cincinnati sau finală la Paris. 
De la US Open, nivelul său a mai scăzut, jucând chiar prost la Indian Wells, însă aici arată iarăși foarte bine, în special pe serviciu. 
Astfel, Medvedev este neînvins, câștigând grupa iar apoi în semifinale trecând ușor de Ruud, după două seturi scurte în care nu a oferit vreo minge de break. 
În grupe a avut mari probleme cu oponentul de aici, câștigând după un tie-break dramatic, apoi cu Sinner iarăși stând mult pe teren, câștigând 10-8 în tie-breakul setului decisiv și stârnind controverse prin reacțiile sale la adresa oponentului și a publicului. 
Acum însă cred că va fi mai liniștit și nu va resimți oboseală. 
În 2021 are finală la Australian Open, titlu la Marseille, sferturi de finală la Miami, sferturi de finală la Roland Garros, titlu la Mallorca, sferturi de finală la Jocurile Olimpice, titlu la Toronto, semifinale la Cincinnati, titlu la US Open și finală la Paris. 
Aici:

- 6-7 6-3 6-4 cu Hurkacz (locul 9 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, fără să ofere vreo minge de break
- 6-3 6-7 7-6 cu Zverev (locul 3 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (toate salvate)
- 6-0 6-7 7-6 cu Sinner (locul 11 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)
- 6-4 6-2 cu Ruud (locul 8 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 69% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Statistica meciurilor directe Alexander Zverev v Daniil Medvedev

În întâlnirile directe scorul este 6-5 pentru Medvedev, ultima având loc aici în grupe când Daniil s-a impus 6-3 6-7 7-6. 

Cote pentru Alexander Zverev v Daniil Medvedev

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și victorie Medvedev la o cotă de 1.50.

Alexander Zverev vs Daniil Medvedev Pont: Cei mai multi asi - Alexander Zverev +0.5

Alexander Zverev a jucat excelent aici, pierzând cu oponentul de acum doar în tie-breakul setului decisiv meciul din grupe. Iar ieri, în semifinala cu Djokovic, a fost impresionant. Este posibil să resimtă oboseală, însă cu siguranță va fi motivat. Serviciul său a mers de minune în această săptămâna, cedând doar 2 breakuri. Iar ca ași a avut 10 cu Berrettini, 18 cu oponentul de aici, 11 cu Hurkacz și 14 cu Djokovic. Daniil Medvedev este favoritul la titlu, câștigând ultimele 5 partide directe, în plus fiind mai odihnit. Ca ași a avut aici 15 cu Hurkacz, 14 cu acest oponent, 18 cu Sinner sau 3 cu Ruud. În ultimele meciuri directe din ultima vreme, a avut cu 2 respectiv 4 ași în minus. Consider astfel că Zverev va trimite mai mulți ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Cei mai multi asi - Alexander Zverev +0.5

Miza: 8/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Alexander Zverev vs Daniil Medvedev Pont: Zverev - sub 52,5% puncte câștigate cu serviciul al doilea

Mizez cu mare încredere pe un meci solid făcut la retur de către rusul Daniil Medvedev, care să își adjudece mai mult de 47,5% din punctele jucate pe serva a doua a neamțului. Alexander Zverev are un soi de complex în fața acestui adversar incomod, pierzând ultimele 5 dueluri directe. Mai mult decât atât, în 6 din ultimele 7 confruntări directe, germanul a avut o eficiență foarte modestă pe serviciul secund (24%, 33%, 35%, 21%, 41%, 32%). Excepția a fost în meciul din grupe de aici de la Torino, când Zverev a atins borna de 65% puncte câștigate pe mingea a doua. În multe momente, pentru a evita să comită duble greșeli, Alexander servește foarte încet, cu viteze de sub 130 kilometri pe oră și pierde astfel inițiativa în raliuri. Am ales acest pont din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Zverev - sub 52,5% puncte câștigate cu serviciul al doilea

Miza: 10/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Tudor Cosma

Ponturi:

16

Castigate:

6

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici