1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alexander Zverev vs Alex de Minaur

Alexander Zverev vs Alex de Minaur - Ponturi Pariuri ATP Roland Garros, 05.06.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-06-04 21:56:00

Tenis ATP Roland Garros

05 Iunie 2024, 21:15

Alexander Zverev

Alexander Zverev

versus
Alex de Minaur

Alex de Minaur

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Alexander Zverev v Alex de Minaur

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Alexander Zverev și Alex de Minaur, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, fiind al 4-lea oraș ca mărime din Uniunea Europeană. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 53.478.000 euro. 
Gazda este complexul Stade Roland Garros, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Sinner, Ruud, Zverev sau De Minaur. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

Alexander Zverev este un german de 27 de ani, clasat pe locul 4 ATP. 
Iar Zverev este de ani buni unul dintre cei mai valoroși tenismeni din lume, având un joc care arată puține slăbiciuni. Există destul de multe oscilații, un lucru negativ, probabil unul dintre motivele pentru care el nu a câștigat vreodată un turneu de grand slam. Însă, a fost aproape în unele rânduri. 
A avut finală la US Open, unde a servit pentru meci cu Thiem, acolo căzând pe plan psihic, având prea multe emoții pentru a închide partida. În plus, aici a avut o semifinală incredibilă cu Nadal, în primele două seturi jucând de la egal la egal cu Rafael. 
Din păcate, în acel meci s-a accidentat teribil la gleznă, lipsind din circuit peste 7 luni. Era la un pas de poziția de lider mondial, un alt motiv de regret. 
Alexander are unul dintre cele mai bune servicii din lume, însă tot jocul lui mi se pare eficient. Pe retur este foarte abil, reușește destul de ușor break, în plus fiind foarte rapid pe teren dacă ne raportăm la înălțime. 
Este verasatil, bun pe orice suprafață. Are titluri importante pe hard, precum ATP Finals și medalia olimpică la Tokyo, însă are trofee și pe zgură, la turneele de Masters din Roma și Madrid. Cred că și pe iarbă poate să țintească la cel mai înalt trofeu, anume Wimbledon. 
Sezonul trecut a fost complicat în prima sa parte, deoarece a avut nevoie de multe luni pentru a-și intră în ritm, venind după operația la gleznă. A ajuns în semifinale aici, unde a cedat foarte clar cu Ruud, acest meci putând să se reediteze vineri. 
În plus, are două trofee mai mici, pe teren propriu la Hamburg, zgură, apoi la Chengdu, pe hard. 
Noul sezon este relativ bun. Are acea semifinală de Australian Open, unde a pierdut dramatic cu Medvedev, deși părea în total control, având 2-0 scor seturi. A ajuns în semifinale și la Miami, pierzând surprinzător cu Dimitrov, apoi titlu pe zgură, la Roma. 
Astfel, Zverev are momentan o serie de 10 victorii consecutive, lucru care îi ridică încrederea în sine. 
Aici, Alexander a suferit teribil. Întâi, în partida din turul 3 cu Griekspoor, când a fost condus 1-4 în decisiv, având de recuperat două breakuri. A rămas puternic psihic și a reușit să se impună în super tie-break. 
Apoi, în turul 4, cu Rune, când a fost condus 1-2 scor seturi. A arătat bine fizic, însă faptul că a jucat până la 2 noaptea nu o să îi facă prea bine, scoțându-l din rutină. 
În 2024 are semifinale la Australian Open, semifinale la Los Cabos, sferturi de finală la Indian Wells, semifinale la Miami, sferturi de finală la Munchen și titlu la Roma. 
Aici:

- 6-3 7-6 6-3 cu Nadal (locul 275 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (9 salvate)
- 7-6 6-2 6-2 cu Goffin (locul 115 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 3-6 6-4 6-2 4-6 7-6 cu Griekspoor (locul 25 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (6 salvate)
- 4-6 6-1 5-7 7-6 6-2 cu Rune (locul 13 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 41% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (4 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alex de Minaur: Forma echipei, știri și statistici

Alex de Minaur este un australian de 25 de ani, clasat pe locul 11 ATP.
Iar De Minaur a crescut vizibil în ultimii doi ani, devenind un sportiv de luat în considerare, care poate ajunge în fazele finale inclusiv în turnee de grand slam. De fapt, Alex întotdeauna a fost considerat un talent, unul dintre cei mai rapizi tenismeni din circuit, cu un potențial ridicat. Însă, el era foarte firav, ușor de depășit de oponenții mai puternici, având și unul dintre cele mai slabe servicii din prima sută mondială. 
A lucrat mult, serviciul lui s-a îmbunătățit uluitor, iar faptul că a intrat în top 10 ATP este complet meritat. Acum este puțin mai slab clasat, însă în perioada următoare va urca iarăși. 
De Minaur este specialist pe terenuri rapide, fiind crescut pe hard și pe iarbă. Pe zgură a avut întotdeauna probleme, însă aici ne arată câtă capacitate de acumulare are, devenit solid chiar și pe acest gen de teren. 
"Demonul" vine după un sezon bun, în care a ajuns în prima lui finală de Masters, la Toronto, unde a pierdut clar cu Sinner. Nu este singura competiție reușită de anul trecut. Alex are finală la Queen's. pe iarbă, cedată cu Alcaraz, sau titlu la Acapulco. 
Noul sezon este interesant. Și-a aparat trofeul la Acapulco, trecând de Tsitsipas sau Ruud, apoi având sferturi de finală la Monte Carlo, unde a fost învins destul de greu de Djokovic. 
La Barcelona l-a învins pe Nadal, un rezultat mare, deși Rafael nu era la capacitate maximă, nici pe departe. A pierdut cu ibericul la Madrid, iar la Roma a cedat foarte clar cu Tsitsipas. 
Aici, De Minaur joacă bine, deși a avut un tablou relativ ușor. Singura mare victorie mi se pare cu Struff, meci în care a fost condus, fiind ajutat de ploaie, care a întrerupt partida într-un moment greu pentru el, când era pe cale să piardă setul 3. 
Cu Medvedev succesul este important, însă Daniil mi se pare modest pe zgură. 
În 2024 are finală la Rotterdam, titlu la Acapulco și sferturi de finală la Monte Carlo. 
Aici:

- 6-1 6-0 6-2 cu Michelsen (locul 60 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 7-5 6-1 6-4 cu Munar (locul 64 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)
- 4-6 6-4 6-3 6-3 cu Struff (locul 41 ATP), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 51% cu cel secund, oferind 15 mingi de break (11 salvate)
- 4-6 6-2 6-1 6-3 cu Medvedev (locul 5 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (8 salvate)

Statistica meciurilor directe Alexander Zverev v Alex de Minaur

În întâlnirile directe scorul este 7-1 pentru Zverev, ultima având loc în acest sezon la Indian Wells, când Alexander s-a impus 5-7 6-2 6-3. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Alexander Zverev v Alex de Minaur

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 3-1 Zverev, la o cotă de 3.85.


YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alexander Zverev vs Alex de Minaur Pont: Alex de Minaur comite sub 39.5 greșeli neforțate

Alexander Zverev este, în mod normal, favorit uriaș să se califice în semifinale, apoi chiar și în finală. Însă, vine după acel meci lung cu Rune, terminat târziu în noapte. A avut timp puțin de recuperare, așadar marele semn de întrebare este starea sa fizică. Alex de Minaur a jucat bine până acum, însă nu strălucit. A câștigat cu noroc cu Struff, meci în care a oferit 15 mingi de break, apoi trecând de un Medvedev slab. În general, Alex este conservator și nu riscă prea mult. A avut 40 greșeli neforțate cu Daniil, însă acolo el a fost cel nevoit să atace. Astăzi cred că va sta mai mult în defensivă. Cu Struff, meci în care iarăși a stat în defensivă, a comis doar 30 greșeli neforțate, 4 seturi. Iar cu Munar, in 3 seturi, are 31. Consider astlfe că De Minaur va comite sub 39.5 greșeli neforțate, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Alexander Zverev vs Alex de Minaur Pont: Alex de Minaur trimite sub 46.5 lovituri direct castigatoare

Alexander Zverev este favoritul acestui meci și ar trebui să aibă timp de odihnă suficient, ținând cont că a fost programat în sesiunea de seară. Cred că el va avea inițiativa în acest meci, el va trimite loviturile câștigătoare și își va forța oponentul să stea în defensivă. Alex de Minaur a crescut in ultima vreme dacă ne raportăm la zgură, însă nu impresionează. A avut 51 lovituri direct câștigătoare cu Medvedev, număr uriaș, însă fiindcă Daniil mai mult s-a apărat. Cu Struff a avut 28, cu Munar 25, iar cu Michelsen 28. Consider astfel că De Minaur va trimite sub 46.5 lovituri direct câștigătoare/winners, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Favbet pariuri sportive.

Alexander Zverev vs Alex de Minaur Pont: Alexander Zverev - Sub 46.5 lovituri direct câștigătoare cu forehandul

Alexander Zverev este favorit aici, iar în mod normal se va impune în maxim 4 seturi. Zverev este ofensiv, atacă des, așadar trimite multe mingi direct câștigătoare. Însă, multe dintre ele vin din serviciu, sub formă de ași, sau pe backhand. Dacă ne uităm la ultimele două partide, unele maraton, de 5 seturi, vedem doar 39 lovituri direct câștigătoare cu forehand-ul cu Griekspoor și 47 cu Rune. Cu Goffin, în meci mai scurt, are 31 winners. Alex de Minaur este destul de bun în defensivă, fiind foarte rapid pe baseline. Așadar, cred că va ajunge la multe mingi, care vor fi transformate în erori forțate. Consider astfel că Zverev va trimite sub 46.5 winners, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Favbet.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici