1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alexander Bublik vs Jeremy Chardy - Ponturi Pariuri ATP Antalya, 12.01.2021

Alexander Bublik vs Jeremy Chardy - Ponturi Pariuri ATP Antalya, 12.01.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-01-11 21:10:00

ATP Antalya

12 Ianuarie 2021, 12:00

Alexander Bublik

Alexander Bublik

versus
Jeremy Chardy

Jeremy Chardy

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Alexander Bublik v Jeremy Chardy

Turneul Antalya Open are loc în Turcia, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Alexander Bublik și Jeremy Chardy, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Antalya este o localitate de 2.5 milioane de locuitori, fiind al 5-lea oraș ca mărime din Turcia. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 300.000 de euro. 
Gazda este complexul Limak Arcadia Sport Resort, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
În această fază îi avem pe Minaur, Goffin, Bublik și Chardy. 

Alexander Bublik: Forma echipei, știri și statistici

Alexander Bublik este un kazah de 23 de ani, clasat pe locul 49 ATP. 
Iar Bublik este unul dintre cei mai talentați jucători din lume însă concomitent este și unul dintre cei mai controversați, fiind un sportiv care a dat multe declarații ciudate în trecut, printre altele spunând că nu îi place tenisul și că deseori nu are chef să stea pe teren. 
Probabil de aici se trage și inconstanța sa, Alexander putând să învingă oponenți de top însă și să joace sub nivelul normal și să piardă clar cu oricine. În plus uneori încearcă lovituri fanteziste sau servicii under arm. 
Însă talentul există, Bublik având în arsenal orice lovitură, în plus fiind foarte mobil pentru un sportiv de 1.96m înălțime. 
În 2020 are semifinale la Marseille și sferturi de finală la Hamburg. 
Final de an foarte slab, cu înfrângeri la Raonic, Sonego și McDonald, toate în două seturi. 
Aici:

- 6-3 6-3 cu Salvatore Caruso (locul 76 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-2 6-4 cu Lamasine (locul 271 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (7 salvate)
- 7-6 6-4 cu Berrettini (locul 10 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)

Jeremy Chardy: Forma echipei, știri și statistici

Jeremy Chardy este un francez de 33 de ani, clasat pe locul 72 ATP. 
Iar Chardy este unul dintre sportivii buni din ultimul deceniu, el fiind aproape constant în prima sută mondială, chiar dacă nu a avut mari performanțe așadar nu s-a luptat pentru titluri importante. 
Însă Jeremy a fost destul de solid de-a lungul anilor, are un serviciu eficient iar într-o zi bună poate să pună probleme chiar jucătorilor de top. Acum este pe final de carieră, însă consider că mai poate rămâne în prima sută mondială câțiva ani. 
În 2020 nu are nicio performanță. 
Sezon extrem de slab pentru Chardy, el având noroc că a fost înghețat clasamentul. 
În a doua jumătate de an nu are nicio victorie pe tablourile principale, pierzând la US Open cu Rublev și la Roland Garros cu Rodionov. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Albot (locul 85 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 3 mingi de break
- 7-6 6-7 7-6 cu Fognini (locul 17 ATP), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 49% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (4 salvate)
- 4-6 6-2 7-6 cu Struff (locul 37 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 22 mingi de break (18 salvate)

Statistica meciurilor directe Alexander Bublik v Jeremy Chardy

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Alexander Bublik v Jeremy Chardy

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Berfair: Puteți încerca și victorie Bublik la o cotă de 1.35.

Alexander Bublik vs Jeremy Chardy Pont: Jeremy Chardy comite sub 4.5 duble greseli

Alexander Bublik este un mare talent însă și un jucător foarte inconstant, care deseori nu se concentrează la meci. Însă aici nu a pierdut set, trecând inclusiv de Berrettini, așadar este favorit să acceadă în finală. Jeremy Chardy vine după un sezon slab, câștigând anul trecut doar 3 meciuri, astfel acum deja egalându-și numărul de victorii. Iar evident, pe fondul acelei lipse de formă Jeremy a comis foarte multe duble greșeli, mult pentru media din 2019 sau 2018. Acum însă joacă mai bine, trecând de Fognini și de Struff, de fiecare dată însă la limită, în tie-breakul setului decisiv, cu Struff salvând nu mai puțin de 18 mingi de break. Serviciul său a fost mediu, că duble greșeli având 4 cu Albot, 3 cu Fognini și 5 cu Struff, ultimele meciuri fiind însă foarte lungi. Consider astfel că Chardy va comite sub 4.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici