1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alexander Bublik vs Denis Shapovalov - Ponturi Pariuri ATP Madrid, 04.05.2021

Alexander Bublik vs Denis Shapovalov - Ponturi Pariuri ATP Madrid, 04.05.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-05-03 19:18:00

ATP Madrid

04 Mai 2021, 14:40

Alexander Bublik

Alexander Bublik

versus
Denis Shapovalov

Denis Shapovalov

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Alexander Bublik v Denis Shapovalov

Turneul Mutua Madrid Open are loc în Spania, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Alexander Bublik și Denis Shapovalov, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Madrid este o localitate de 3.2 milioane de locuitori, având însă peste 6 milioane în aria sa metropolitană. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 2.614.465 euro. 
Gazda este complexul Park Manzanares, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Thiem, Medvedev sau Tsitsipas. 

Alexander Bublik: Forma echipei, știri și statistici

Alexander Bublik este un kazah de 23 de ani, clasat pe locul 43 ATP. 
Iar Bublik este unul dintre cei mai talentați tenismeni din lume, el însă deseori având probleme de concentrare, fiind un jucător care evoluează mai mult din talent și pune munca pe planul secund. 
Alexander deseori a declarat că uneori nu se simte bine pe teren și abia așteaptă să se termine meciurile, el însă având un talent incredibil, putând să facă absolut orice din punct de vedere tehnic. De aceea meciurile sale sunt spectaculoase, el jucând pentru public, la fel ca Monfils sau Kyrgios, încercând lovituri de meci demonstrativ sau servicii under arm. 
Însă chiar și așa este în top 50 ATP, iar dacă o să devină serios poate să urce și mai sus. 
Bublik în plus are un serviciu foarte eficient, lucru normal dacă ne gândim cât de înalt este. 
Sezonul său este mediu, Alexander jucând deja câteva turnee pe zgură însă fără rezultate. 
Astfel, la Monte Carlo a pierdut în primul tur cu Chardy, apoi la Barcelona ajungând în turul secund unde nu a luat set cu De Minaur. 
Iar la ultima competiție disputată, Estoril, nu a avut deloc chef de joc fiind învins de Martinez, câștigând doar 3 gameuri. 
Aici însă pare concentrat, fiind un turneu important, în primul meci trecând de Fucsovics după o partidă extrem de spectaculoasă, cu multe mingi direct câștigătoare. 
În 2020 are semifinale la Marseille și sferturi de finală la Hamburg. 
Iar în 2021 are finală la Antalya, finală la Singapore și sferturi de finală la Miami. 
Aici:

- 7-6 6-3 cu Fucsovics (locul 45 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Denis Shapovalov: Forma echipei, știri și statistici

Denis Shapovalov este un canadian de 22 de ani, clasat pe locul 14 ATP. 
Iar Shapovalov este una dintre marile speranțe ale viitorului, el de fapt și în prezent jucând un tenis de foarte bună calitate și putând să spere la titluri importante. Momentan nu a confirmat însă 100%, având multe turnee reușite însă neputând să intre în acea ligă a sportivilor care pleacă favoriți aproape la fiecare turneu. 
Denis are în ultima vreme probleme cu aceste restricții din cauza pandemiei, spunând că îi este foarte greu să stea în carantină turneu după turneu și nu mai este atât de motivat precum înainte, simțindu-se ca un peste în acvariu. 
În plus Denis s-a declarat nemulțumit și de faptul că premiile în bani au scăzut în acest sezon, un alt motiv pentru care motivația sa nu mai este aceeași. 
Iar acest lucru se vede în rezultate, Shapovalov însă având un turneu foarte bun la Dubai unde a ajuns până în semifinale. 
De curând a participat pe zgura din Estoril, fiind învins însă de Moutet după un meci de slabă calitate. 
Aici însă este mult mai motivat, condițiile fiind mai bune pentru el, mai rapide. Acest lucru s-a văzut în primul tur când nu i-a lăsat nicio șansă lui Lajovic, pierzând doar 4 gameuri. 
În 2020 are sferturi de finală la Auckland, sferturi de finală la Marseille, sferturi de finală la US Open, semifinale la Roma și semifinale la Sankt Petersburg. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Doha și semifinale la Dubai. 
Aici:

- 6-1 6-3 cu Lajovic (locul 38 ATP), câștigând 90% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Statistica meciurilor directe Alexander Bublik v Denis Shapovalov

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Bublik, aceasta având loc în 2020 la Marseille când Alexander s-a impus 7-5 4-6 6-3. 

Cote pentru Alexander Bublik v Denis Shapovalov

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Shapovalov la o cotă de 1.47.

Alexander Bublik vs Denis Shapovalov Pont: Peste 8.5 asi in meci

Alexander Bublik este un mare talent însă un sportiv care uneori nu se concentrează la meci, fiind lipsit de motivație. Aici însă în primul tur a arătat bine, meciul cu Fucosvics fiind foarte spectaculos iar Bublik reușind multe lovituri direct câștigătoare. Serviciul sau este unul foarte bun, având recent 5 ași cu Chardy, 6 cu De Minaur și 6 cu Martinez. Iar în primul tur cu Fucsovics a servit 8 ași. Denis Shapovalov este unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, iar aici în primul tur a arătat o formă de top, trecând foarte ușor de Lajovic, plăcându-i aceste condiții rapide. Serviciul său în plus a funcționat, în acel meci trimițând 7 ași. Consider astfel că vom vedea peste 8.5 ași în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici