1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alexander Bublik vs Alex de Minaur - Ponturi Pariuri ATP Antalya, 13.01.2021

Alexander Bublik vs Alex de Minaur - Ponturi Pariuri ATP Antalya, 13.01.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-01-12 21:22:00

ATP Antalya

13 Ianuarie 2021, 10:00

Alexander Bublik

Alexander Bublik

versus
Alex de Minaur

Alex de Minaur

1.60

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Alexander Bublik v Alex de Minaur

Turneul Antalya Open are loc în Turcia, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Alexander Bublik și Alex de Minaur, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Antalya este o localitate de 2.5 milioane de locuitori, fiind o zonă puternic turistică. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 300.000 de euro. 
Gazda este complexul Limak Arcadia Sport Resort, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
În această finală îi avem pe Alexander Bublik și pe Alex de Minaur. 

Alexander Bublik: Forma echipei, știri și statistici

Alexander Bublik este un kazah de 23 de ani, clasat pe locul 49 ATP. 
Iar Bublik este un sportiv foarte talentat, însă destul de controversat în această lume a tenisului, mulți fani și jurnaliști acuzându-l că nu respectă sportul. Alexander a dat o serie de declarații mai ciudate, spunând că deseori nu are chef să stea pe teren, însă aceste lucruri pot fi puse în special pe seama lipsei de maturitate, până la urmă Bublik fiind tânăr. 
Tot din cauza tinereții se trage și inconstanța sa, însă la un moment dat cred că el va ajunge un sportiv de top cu rezultate foarte bune. Fiindcă Alexander este un mare talent, un tenismen foarte înalt însă foarte rapid pe teren, cu un arsenal vast de lovituri.
 În 2020 are semifinale la Marseille și sferturi de finală la Hamburg. 
Finalul de an a fost total ratat, însă acum Bublik pare într-o formă superioară, lucru îmbucurător în vedea următoarelor turnee. 
Aici:

- 6-3 6-3 cu Salvatore Caruso (locul 76 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-2 6-4 cu Lamasine (locul 271 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (7 salvate)
- 7-6 6-4 cu Berrettini (locul 10 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)
- 6-4 6-7 6-3 cu Chardy (locul 72 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 49% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (9 salvate)

Alex de Minaur: Forma echipei, știri și statistici

Alex de Minaur este un australian de 21 de ani, clasat pe locul 23 ATP. 
Iar Minaur este deja considerat unul dintre cei mai buni jucători din circuit, o mare speranță pentru viitor. Probabil în curând o să-l vedem constant în topul 20 ATP, el obișnuindu-ne cu un start solid de an, lucru poate normal deoarece sezonul începea în Australia. 
Însă și acum a arătat un tenis de mare calitate, iar în acest ritm se poate gândi la o prezență în săptămâna a 2-a la Australian Open. 
Alex este foarte rapid pe teren, marele său atuu, fiind bun în defensivă însă și pe serviciu, în general oferind destul de puține mingi de break. Iar aici și-a dominat toți adversarii destul de clar. 
În 2020 are sferturi de finală la US Open, finală la Antwerp și sferturi de finală la Sofia. 
Aici:

- 6-2 6-1 cu Jaziri (locul 249 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 79% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-3 6-1 cu Andreev (locul 564 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)
- 6-3 6-4 cu Basilashvili (locul 40 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-4 3-6 6-2 cu Goffin (locul 16 ATP), câștigând 85% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Alexander Bublik v Alex de Minaur

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Alexander Bublik v Alex de Minaur

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și 2-0 scor seturi Minaur la o cotă de 1.65. 

Alexander Bublik vs Alex de Minaur Pont: Alex de Minaur comite sub 2.5 duble greseli

Alexander Bublik este un sportiv foarte talentat, însă în semifinala cu Chardy a arătat destul de multe probleme pe serviciu, așadar nu cred că poate să se impună aici. Alex de Minaur a fost solid toată săptămâna, pierzând un set cu Goffin însă și acolo dominând clar partida. Serviciul său a fost foarte bun și atent, iar ca duble greșeli a avut 1 cu Jaziri, 0 cu Andreev, 3 cu Basilashvili și 0 cu Goffin, într-un meci totuși de aproape 2 ore. Consider astfel că De Minaur va comite sub 2.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici