1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alex De Minaur – Tommy Paul

Alex De Minaur – Tommy Paul, ponturi pariuri tenis ATP Roma, 11.05.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-05-10 13:42:00

Tenis ATP Roma

11 Mai 2022, 15:00

Alex de Minaur

Alex de Minaur

versus
Tommy Paul

Tommy Paul

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Alex de Minaur v Tommy Paul

Alex De Minaur (22 ATP) și Tommy Paul (34 ATP) se vor întâlni miercuri, 11 mai, într-un meci programat să înceapă la ora 11, în turul al II-lea al turneului ATP de la Roma, pe zgură. Ambii jucători au câștigat în turul inaugural cu scorul de 2-0 și au petrecut aproximativ același timp pe teren. Va fi primul meci care se va disputa pe zgură între cei doi tenismeni. Pronosticul îl puteți vedea la finalul analizei, cu o cotă pe care o oferă Superbet pariuri sportive.

Alex de Minaur: Forma echipei, știri și statistici

În vârstă de 23 de ani, australianul Alex De Minaur este locul 22 ATP. A început sezonul de zgură la Monte Carlo, acolo unde a fost eliminat de Rublev, în turul al II-lea. A urmat participarea la turneul de la Barcelona, unde De Minaur a ajuns până în semifinalele competiției. I-a învins pe Humbert, Harris și pe britanicul Norrie. În semifinalele competiției i-a ieșit în față noua senzație a tenisului mondial, spaniolul Alcaraz, care avea să câștige turneul de la Barcelona, apoi și pe cel de la Madrid în stil de mare campion.

În fine, De Minaur s-a înclinat în fața lui Alcaraz cu scorul de 1-2 la seturi. Primul set i-a aparținul jucătorului australian, care s-a impus în tiebreak. A urmat un set secund decis tot cu ajutorul unui tiebreak. Asta după ce De Minaur avusese două mingi de meci la scorul de 6-5. În setul decisiv Alcaraz l-a învins pe De Minaur cu scorul de 6-4.

La Madrid, De Minaur a fost eliminat în turul al doilea de italianul Sinner. A fost 2-0 la seturi.

Din Spania, De Minaur a ajuns la turneul din Roma, unde în primul tur l-a întâlnit pe sârbul Lajovic. S-a impus cu scorul de 2-0, fiind încercat doar în primul set, câștigat cu scorul de 6-4. În setul secund a fost 6-1.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tommy Paul: Forma echipei, știri și statistici

Tommy Paul a jucat doar cinci partide pe zgură în 2022. Americanul născut la New Jersey a participat la turneul din Houston, acolo unde, după ce a trecut de Gojowczyk care a declarat forfait, a fost învins de Kyrgios cu scorul de 0-2 (4-6, 2-6).

Au urmat înfrângeri în primul tur al turenului de la Estoril, din Portugalia. Deși a fost favorit, Tommy Paul a pierdut în două seturi în fața lui Gasquet (5-7, 2-6).

Iar la Madrid, tenismenul american avea să fie eliminat de italianul Sinner cu scorul de 1-2 la seturi. Sinner care, ulterior, îl învingea pe De Minaur.

Turneul de la Roma a fost început de Tommy Paul cu o victorie în două seturi în fața spaniolului Ramos. Americanul care ocupă poziția 34 ATP nu era favorit, însă a făcut un meci în care a greșit mai puțin decât adversarul său. Victorie în două seturi, un dublu 6-4.

Statistica meciurilor directe Alex de Minaur v Tommy Paul

De Minaur și Tommy Paul s-au mai întâlnit o singură dată în carieră. Nu a trecut mult timp de atunci. Cei doi au jucat în 16-imile de finală ale turnului de la Indian Wells, în data de 15 martie 2022. A fost o partidă pe care australianul De Minaur a câștigat-o cu scorul de 2-0, însă după două seturi care au fost disputate intens.

În primul set s-a mers din egal în egal, cu o singură excepție, atunci când De Minaur a făcut 4-2 pe serviciul adversarului său. Însă Tommy Paul a revenit și a egalat, ca mai apoi setul să ajungă în tiebreak, pe care De Minaur l-a câștigat cu scorul de 7-2, după ce a avut 6-0. Iar în setul secund echilibrul s-a rupt la scorul de 5-3. De Minaur a câștigat partida când a avut prima minge de meci.

Cote pentru Alex de Minaur v Tommy Paul

Pe lângă pontul principal vă propunem să mizați că meciul se va decide în trei seturi, la o cotă de 1,57 pe care o oferă Superbet.

Alex de Minaur vs Tommy Paul Pont: Alex de Minaur victorie

De Minaur are nouă partide jucate pe zgură în acest sezon, în timp ce Tommy Paul a jucat de doar cinci ori și a pierdut trei dintre aceste meciuri. Australianul și-a arătat calitatea jocului inclusiv în partida contra lui Alcaraz, pe care a fost aproape de a-l învinge, în fața căruia a avut două mingi de meci. În condițiile în care Alcaraz avea să câștige și turneul de la Barcelona, și pe cel de la Madrid. În singura întâlnire directă, pe „hard”, De Minaur s-a impus. Cea mai bună clasare a lui De Minaur a fost locul 15 ATP, în 28 iunie 2021. În 2022 are 17 victorii și nouă înfrângeri. În timp ce Tommy Paul a ajuns cel mai sus pe locul 33 ATP, iar de la începutul anului a înregistrat 15 victorii și 10 înfrângeri. Pronosticul nostru este că va câștiga De Minaur, la prima întâlnire de pe zgură a celor doi.

Miza: 7/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici