1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alex de Minaur vs Rafael Nadal

Alex de Minaur vs Rafael Nadal - Ponturi Pariuri ATP Barcelona, 17.04.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-04-17 00:48:00

ATP Barcelona

17 Aprilie 2024, 17:00

Alex de Minaur

Alex de Minaur

versus
Rafael Nadal

Rafael Nadal

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Alex de Minaur v Rafael Nadal

Turneul Barcelona Open Banc Sabadell are loc în Spania, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Alex de Minaur și Rafael Nadal, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Barcelona este o localitate de 1.6 milioane de locuitori, având peste 4.8 milioane în aria urbană. 
Turneul acesta este mare, ATP 500, având un fond de premiere de 2.782.960 euro. 
Gazda este complexul Real Club de Tenis Barcelona, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Tsitsipas, Ruud, Nadal sau Jarry. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alex de Minaur: Forma echipei, știri și statistici

Alex de Minaur este un australian de 25 de ani, clasat pe locul 11 ATP. 
Iar De Minaur se apropie de potențialul său, iar în viitor cred o să mai crească. Probabil nu o să se lupte pentru poziția de lider mondial, însă Alex poate să devină o prezență constantă în topul 10 ATP, deoarece are toate calitățile necesare. 
Mai mult, la el se vede o evoluție de la sezon la sezon. Evident, toată lumea știe cât de rapid este cel supranumit "Demonul", acoperind foarte bine terenul, atât pe baseline, însă și spre fileu. Însă, în ultimul an el a lucrat foarte mult la serviciu, fiind mult mai eficient cu prima minge. 
Rămân lucruri de îmbunătățit, deoarece el încă arată o fragilitate. Însă, este destul de tânăr, deci în deceniul următor probabil se va mai dezvolta, atât fizic cât și ca putere psihică. 
Sezonul trecut a fost bun, deși el a pierdut cea mai importantă finală a carierei sale, la Canadian Open cu Sinner. Chiar și așa, are finală la Queen's, unde a cedat cu Alcaraz, însă și titlu la Acapulco. 
Pe final de an nu are niște rezultate prea bune, însă a jucat în general indoor, așadar în condiții care nu îi plac. 
Noul sezon este unul solid până acum. Are finală la Rotterdam, pierdută cu Sinner, titlu la Acapulco sau sferturi de finală săptămâna trecută la Monte Carlo. Acolo a pierdut cu Djokovic, însă partida a fost echilibrată. 
Astfel, De Minaur nu ar trebui subestimat astăzi, chiar dacă oponentul său este cel mai bun din istorie pe această suprafață. 
În 2023 are sferturi de finală la Rotterdam, sferturi de finală la Marseille, titlu la Acapulco, sferturi de finală la Barcelona, sferturi de finală la s'Hertogenbosch, finală la Queen's, sferturi de finală la Atlanta, finală la Los Cabos, finală la Toronto, sferturi de finală la Tokyo și sferturi de finală la Paris. 
Iar în 2024 are finală la Rotterdam, titlu la Acapulco și sferturi de finală la Monte Carlo.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rafael Nadal: Forma echipei, știri și statistici

Rafael Nadal este un spaniol de 37 de ani, clasat pe locul 646 ATP. 
Iar Nadal este o legendă a sportului, nu doar a tenisului. Unul dintre cei mai populari sportivi din toate timpurile, unul dintre cei mai titrați, Rafael va rămâne întotdeauna un simbol, un exemplu atât pentru sportivi, însă și pentru fanii săi. 
Nadal a cucerit aproape toate trofeele majore, având 22 de turnee de grand slam în palmares. Pe zgură a fost aproape imbatabil, având 14 titluri la Roland Garros, o performanță care nu cred că poate să fie întrecută la niciun grand slam. 
În plus, aici are 12 titluri, arena centrală purtându-i numele. 
Pe lângă performanțele uriașe, Rafael a fost și este un exemplu de urmat. Un exemplu de bun simț, de modestie, de reziliență și respect. Nu a rupt nicio rachetă în toată cariera sa, în contrast cu unele nume din circuit, un exemplu la îndemână fiind Rublev, care distruge în fiecare meci câte o rachetă. Nadal a avut o filosofie diferită, corectă, spunând că sunt mulți oameni care nu își permit o rachetă, deci fiecare trebuie prețuită. 
Acesta este doar un exemplu al omului Nadal și a mentalității sale, influențată decisiv de unchiul Toni. 
Acum, Rafael este pe final de carieră. În ultimii doi ani a disputat doar 2 turnee, având probleme majore cu accidentările, la picior, apoi la șold, acum la abdomen. Este probabil ultimul sezon a lui în circuit, spunând că simte că nu se va mai reîntoarce aici, însă este bine că mai poate să joace, deci să-și ia un adio de la fani într-un mod corect. 
Probabil va participa și la Roland Garros, turneul său de suflet, poate și la Olimpiadă, deși până atunci are nevoie să-și refacă clasamentul. 
Din cauza problemelor la abdomen, el și-a schimbat și serviciul, trimițând mult mai încet mingea, având o rotație mai scurtă din braț. Acest lucru nu este pozitiv, evident, iar ieri, în meciul împotriva lui Cobolli, s-a văzut că are probleme. 
A câștigat clar, însă a profitat de numărul mare de erori neforțate ale italianului, în plus jucând bine de pe baseline. 
În 2023 nu are performanțe. 
Iar în 2024 are sferturi de finală la Brisbane. 
Aici:

- 6-2 6-3 cu Flavio Cobolli (locul 62 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Alex de Minaur v Rafael Nadal

În întâlnirile directe scorul este 3-0 pentru Nadal, ultima având loc în 2020 la ATP Cup, când Rafael s-a impus 4-6 7-5 6-1. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Alex de Minaur v Rafael Nadal

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 De Minaur, la o cotă de 4.10.


YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alex de Minaur vs Rafael Nadal Pont: Alex de Minaur trimite mai mulți ași

Alex de Minaur este considerat ușor favorit aici, pe bună dreptate, ținând cont că se află într-o formă bună de joc, fiind superior pe plan fizic. El și-a îmbunătățit mult serviciul în ultimele luni, iar asta s-a văzut la Monte Carlo, unde a avut raport pozitiv al așilor cu Popyrin, 2-1, însă și cu Djokovic, 3-2. Rafael Nadal a disputat doar 2 turnee în ultimii 2 ani, iar acest lucru se vede. În plus, din cauza durerilor in zona abdominală, a fost nevoit să își schimbe serviciul. A câștigat ușor primul meci de aici, însă pe servă a avut probleme, trimițând mingea mai încet decât de obicei. Astfel, a trimis 0 ași, cifră care este posibil să se repete și astăzi. Consider astfel că De Minaur va trimite mai mulți ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.91
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici