1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alex De Minaur - Miomir Kecmanovic, Ponturi ATP Acapulco, 25.02.2020, Australianul revine după accidentare

Alex De Minaur - Miomir Kecmanovic, Ponturi ATP Acapulco, 25.02.2020, Australianul revine după accidentare

Guest
Guest

2020-02-24 15:47:00

ATP Acapulco

25 Februarie 2020, 02:00

Alex de Minaur

Alex de Minaur

versus
Miomir Kecmanovic

Miomir Kecmanovic

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Alex de Minaur v Miomir Kecmanovic

O nouă săptămână și noi turnee de tenis, motiv pentru noi să venim în ajutorul vostru cu alte ponturi din sportul alb. Un prim pont vine de la partida dintre australianul Alex de Minuar și sârbul Miomir Kecmanovic, din cadrul turului inaugural al turneului de la Acapulco, meci ce este al doilea al zilei programat pe arena centrală și care va începe după ora 02 00, ora României.  Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

EXCLUSIV: Încasează acum un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + până la 500 de runde gratuite în Age of Gods!

Alex de Minaur: Forma echipei, știri și statistici

Alex De Minaur revine în circuit după o accidentare ce l-a ținut departe de primul turneu de mare șlam al anului. Australianul începuse foarte bine noul sezon, cu evoluții foarte solide la ATP Cup, însă o problemă fizică l-a împiedicat pe Alex să mai joace după turneul dintre națiuni. Lucru ce l-a afectat pe jucătorul lui Hewitt. Deși se preconiza ințial că De Minuar nu va reveni mai devreme de Indian Wells, lucrurile au evoluat mult mai bine pentru australian și Alex e gata de debutul de la turneul din Mexic.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani nu mai are nevoie de prea multe descrieri. Deși are încă o vârstă fragedă, Alex arată o maturitate extraordinară în joc și de multe ori dă senzația că e de ani buni la cel mai înalt nivel. Deplasarea în teren este unul din cele mai mari atuuri ale australianului, care însă are și multe arme, loviturile de rever și forehand fiind la înălțime. La fel și serviciul este unul foarte eficient, cu toate că statura nu îl ajuta prea mult.

Primul meci după o pauză de mai bine de o lună va fi în compania unui jucător din generația sa. Unul la fel de talentat, dar care nu e încă la același nivel etalat de australian. Cred că va fi un meci interesant, între doi dintre jucătorii de top ai următoarei perioade din circuit.

Miomir Kecmanovic: Forma echipei, știri și statistici

Miomir Kecmanovic face și el parte din noua generație. Și la rândul este un tenismen foarte talentat, dar care față de alții de vârsta lui, încă nu a ajuns la nivelul dorit. Sigur, sârbul este în top 50, a făcut meciuri bune contra jucătorilor de top, dar nu are constanța necesară pentru a putea menține un nivel ridicat și implicit pentru a obține rezultate notabile.

Debutul de an nu a fost cel mai bun pentru conaționalul mult mai tânăr al lui Djokovic. Miomir a alternat evoluțiile bune cu cele mai puțin reușite. Totuși sârbul a disputat o semifinală la New York, pierzând în semifinale contra lui Edmund, câștigătorul competiției. După turneul bun de la New York, Kecmanovic nu a mai avut aceleași evoluții solide și la Delray Beach, pierzând în turul 2 cu Ugo Humbert, după un meci totuși de strâns.

Acum va da peste un alt adversar puternic, din aceași generație. Miomir alternează mult de la meci la meci, ca să nu mai zic de la turneu la turneu și e greu uneori de anticipat cum va evolua. Tind să cred că sârbul va lupta din nou pentru șansa sa, dar e clar că dacă nu va evolua la nivelul obișnuit, nu va avea nici o șansă cu De Minuar.

Statistica meciurilor directe Alex de Minaur v Miomir Kecmanovic

O singuă dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, la turneul campionilor, dedicat tenismenilor sub 21 de ani, toamna trecută la Milano, iar Alex s-a impus în 4 seturi

Cote pentru Alex de Minaur v Miomir Kecmanovic

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria simplă a australianului, la o cotă de 1,67 sau chiar succesul în minimum de seturi, la o cotă de 2,65.

Alex de Minaur vs Miomir Kecmanovic Pont: Victorie De Minaur la H de 1,5 gameuri

Se anunță un meci interesant între doi dintre jucătorii buni ai noii generații. De Minaur vine după o accidentare ce l-a ținut departe mai bine de o lună de terenul de joc, însă nu cred că asta îi va afecta jocul. Dacă australianul nu era apt 100%, nu forța revenirea pe teren. De partea cealaltă, Kecmanovic a alternat mult în ultima perioadă și cred că la ora actuală, dacă nu va evolua măcar la un nivel decent, nu poate să-i facă față australianului. Tocmai de aia merg pe mâna lui Alex și voi miza pe acesta.

Miza: 10/10
Cota: 1.83
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici