1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alex De Minaur - Lorenzo Sonego

Alex De Minaur - Lorenzo Sonego: ponturi pariuri ATP Eastbourne. 22.06.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-06-21 20:54:00

ATP Eastbourne

22 Iunie 2022, 13:00

Alex de Minaur

Alex de Minaur

versus
Lorenzo Sonego

Lorenzo Sonego

1.53

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Alex de Minaur v Lorenzo Sonego

În turul secund al competiției masculine de la Easbourne, față în față se vor afla Alex De Minaur și Lorenzo Sonego. Partida dintre cei doi este programată în cursul zilei de miercuri, în Devonshire Park Lawn Tennis Club. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit. 

Alex de Minaur: Forma echipei, știri și statistici

Alex De Minaur este un talentat sportiv din Australia, în vârstă de 23 de ani. El ocupă în prezent locul 24 în clasamentul ATP, însă a fost la un moment dat și pe poziția a 15-a. Alex este deținătorul titlului pe iarba de la Eastbourne, după ce anul trecut l-a învins în finală chiar pe Lorenzo Sonego. Pentru De Minaur a fost titlul cu numărul 5 în circuitul ATP. El se simte bine pe iarbă, iar anul trecut a obținut 8 victorii pe această suprafață, din 11 meciuri jucate. Debutul la actuala competiție de la Eastbourne a fost încununat cu succes - în runda inaugurală, De Minaur a trecut de Cristian Garin, cu 6-3, 6-3. De Minaur a reușit 6 ași, 4 break-uri și și-a trecut în cont 27/37 puncte jucate cu prima minge (73%). 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lorenzo Sonego: Forma echipei, știri și statistici

Lorenzo Sonego este un jucător de 27 de ani din Italia, care în această săptămână este pe locul 32 în lume. În luna aprilie, peninsularul era pe 21 ATP, însă în ultima vreme a intrat într-un con de umbră. Singurul rezultat notabil din ultimele 8 turnee a fost sfertul de finală reușit la ATP Stuttgart. La întrecerea din Germania, Sonego a profitat de un culoar bun, i-a eliminat pe Benoit Paire și Jan-Lennard Struff, pentru a ceda în fața conaționalului Matteo Berrettini. Chiar dacă a ajuns anul trecut în finală, Lorenzo nu rupe gura târgului în rest pe iarbă. La primul meci din 2022 jucat la Devonshire Park, italianul s-a chinuit teribil cu James Duckworth. Sonego s-a impus cu 4-6, 7-6, 7-6, într-un duel în care adversarul lui a avut 2-1 la capitolul break-uri. Duckworth a avut 78% puncte câștigate pe primul serviciu, statistică relevantă în ceea ce privește jocul pe retur al lui Lorenzo. 

Statistica meciurilor directe Alex de Minaur v Lorenzo Sonego

Acesta va fi cel de-al treilea duel direct între cei doi jucători. Alex De Minaur s-a impus de fiecare dată până acum: 6-3, 7-5 în sală la Paris Bercy, respectiv 4-6, 6-4, 7-6 în finala de anul trecut de la Eastbourne. 

Cote pentru Alex de Minaur v Lorenzo Sonego

Alex De Minaur este considerat favorit în acest meci, iar eu cred că va obține victoria. În afara formei de moment, australianul are avantajul și în privința meciurilor directe. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 21,5 game-uri. Această selecție are o cotă de 1,75. 

Alex de Minaur vs Lorenzo Sonego Pont: Victorie Alex de Minaur

Alex De Minaur are un avantaj important din punct de vedere moral în fața lui Sonego, pe care l-a învins de două ori în tot atâtea întâlniri. Lorenzo este într-o scădere de turație, asta s-a văzut atât în ultimele luni, cât și în duelul din primul tur cu James Duckworth. Consider că De Minaur nu va repeta erorile conaționalului său și îl va elimina pe Sonego. Sper ca recomandarea mea să vă fie de folos!

Miza: 7/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Alex de Minaur vs Lorenzo Sonego Pont: Handicap Game-uri: De Minaur -0,5

De Minaur este favorit, inclusiv prin adaptarea sa mai bună la suprafețele rapide. Australianul e un monument de tenacitate, având o defensivă uimitoare. Italianul e mai experimentat (27 de ani față de 23), iar în clasamentul ATP nu e prea departe de adversarul său (locul 32 față de 24). De Minaur știe însă cum să-l învingă pe Sonego, a mai făcut-o de două ori.

Miza: 9/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici