1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Alex De Minaur – Jaume Munar

Alex De Minaur – Jaume Munar – Ponturi Pariuri Tenis ATP Roland Garros – 30.05.2024

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2024-05-29 10:54:00

Tenis ATP Roland Garros

30 Mai 2024, 19:00

Alex de Minaur

Alex de Minaur

versus
Jaume Munar

Jaume Munar

1.53

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Alex de Minaur v Jaume Munar

Favorit numărul 11 la câștigarea Roland Garros, Alex De Minaur îl va întâlni în turul al II-lea al turneului de Mare Șlem pe Jaume Munar (64 ATP, 27 de ani), un meci care ar trebui să înceapă pe parcursul zilei de joi, 30 mai. Mai jos, aveți analiza noastră, iar la final vă oferim un pronostic. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alex de Minaur: Forma echipei, știri și statistici

Anul 2024 este cel în care Alex De Minaur a intrat pentru prima dată printre primii 10 jucători ai lumii. În 19 februarie a ocupat poziția a 9-a în clasamentul ATP. Tenismenul australian se remarcă pentru viteza și agilitatea de pe teren, de unde și-a primit și numele de „Speed Demon”. Adesea returnează mingi care par aproape imposibile de scos.

În 2024 a câștigat al optulea trofeu important al carierei. S-a impus pentru a doua oară pe hard-ul de la Acapulco. Se știe, este suprafața sa preferată. Nu are niciun titlu pe zgură.

În primul tur de la French Open, Alex De Minaur l-a întâlnit pe Michelsen (60 ATP), de care a trecut fără să aibă niciun fel de emoții. A câștigat după o oră și 51 de minute, scor 6-1, 6-0, 6-2. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jaume Munar: Forma echipei, știri și statistici

Jaume Munar este un sportiv în vârstă de 27 de ani care nu a intrat niciodată printre primii 50 de tenismeni ai lunii. Are doar 1,83 metri înălțime și aproximativ 75 de kilograme și nu a câștigat vreodată vreun titlu important în carieră. Deși a început să joace tenis la vârsta de 8 ani pe terenuri cu suprafață hard, cel mai bine se simte pe zgură.

De la începutul sezonului pe suprafața sa preferată a reușit să lege victoriile doar la turneul Challenger de la Aix En-Provence, acolo unde a pierdut finala la Tabilo (23 ATP), un meci cedat în două seturi.

La ATP Roma a trecut de primul tur de Hijikata, apoi a cedat în trei seturi la britanicul Norrie. A fost eliminat din primul tur la Lyon de Tiafoe, iar acum, la French Open, a trecut în patru seturi de conaționalul Bautista. A fost un meci câștigat cu 6-1, 4-6, 6-4, 6-1, în fața unui oponent care a comis numeroase erori.

Să mai spunem faptul că Munar nu a trecut niciodată de turul secund al vreunui turneu de Mare Șlem. 

Statistica meciurilor directe Alex de Minaur v Jaume Munar

Sunt patru mecirui directe între cei doi, iar fiecare a câștigat două dintre ele. Munar s-a impus în primele două meciuri care au avut loc în 2016 și 2017, când ambii sportivi aveau sub 20 de ani.

În 2018, cei doi s-au intersectat la turneul „Next Generations”, acolo unde De Minaur s-a impus în cinci seturi. În fine, pe zgura de la Madrid, în primul meci ATP, De Minaur a câștigat în tre seturi, scor 4-6, 7-5, 6-1, un meci care a avut loc la ediția din 2021 a turneului. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Alex de Minaur v Jaume Munar

Ca un pont alternativ, puteți miza pe faptul că Alex De Minaur se va impune în trei seturi, la o cotă de 2,30 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alex de Minaur vs Jaume Munar Pont: De Minaur, victorie în cel mult 4 seturi

Alex De Minaur a arătat în formă bună în primul meci, în care a returnat foarte bine în fața unui adversar pe care l-a surclasat. De cele mai multe ori, atunci când a întâlnit un adversar mai bine clasat, Jaume Munar nu a putut să facă față. Statistica ne arată că nu a trecut niciodată mai departe de turul secund la un turneu de Mare Șlem. Mizăm pe faptul că Alex De Minaur va câștiga în maximum 4 seturi, la o cotă de 1,53 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici