Alex de Minaur vs Alexander Zverev - Ponturi Pariuri ATP Roma, 12.05.2022

ATP

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

11 Mai 2022 23:58 648 0
Logo Alex de Minaur Alex de Minaur
Logo Alexander Zverev Alexander Zverev
VS
12:00 12 Mai 2022
ATP Roma

Analiză și informații pentru Alex de Minaur v Alexander Zverev

Turneul Internazionali BNL d'Italia are loc în Roma, iar în această analiză voi detalia partida din turul 3 dintre Alex de Minaur și Alexander Zverev, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Roma este o localitate de 2.8 milioane de locuitori, în interiorul ei aflându-se Vaticanul. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 5.415.410 euro. 
Gazda este complexul Foro Italico, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Tsitsipas, Nadal, De Minaur sau Djokovic. 

Alex de Minaur: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Alex de Minaur este un australian de 23 de ani, clasat pe locul 22 ATP. 
Iar De Minaur a impresionat în ultimele sezoane în circuitul ATP, deși nu mi se pare că s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Poate și aceste așteptări au fost prea ridicate în ceea ce îl privește, el până la urmă nefiind un talent la nivelul Big 3. Însă, Alex este capabil să realizeze multe turnee reușite și să învingă sportivi de top. 
De Minaur este considerat cel mai rapid jucător din lume, această deplasare pe teren ajutându-l în multe momente. 
În general, Alex este considerat un specialist pe terenuri rapide. Însă, în acest sezon a demonstrat cât de periculos este pe zgură. 
De exemplu, la Barcelona a ajuns până în semifinale, trecând de Harris și de Norrie. A fost la un pas să-l învingă și pe Alcaraz, ratând două mingi de meci și cedând 4-6 în decisiv. 
Însă, faptul că a jucat de la egal la egal cu Alcaraz și că în multe momente i-a pus probleme, este un mare semn pozitiv. 
La Madrid, săptămâna trecută, Alex nu s-a descurcat atât de bine, cedând cu Sinner în două seturi scurte. 
Aici iarăși este dominant, câștigând primele partide fără set pierdut. Oponenții nu au fost chiar de top, Lajovic și Paul, însă De Minaur a arătat că are un ritm susținut și că poate să spere la un traseu lung. 
În 2021 are titlu la Antalya, sferturi de finală la Stuttgart, semifinale la Queen's și titlu la Eastbourne. 
Iar în 2022 are sferturi de finală la Rotterdam și semifinale la Barcelona. 
Aici:

- 6-4 6-1 cu Lajovic (locul 64 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 39% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (toate salvate)
- 7-5 6-4 cu Paul (locul 34 ATP), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (2 salvate)

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Alexander Zverev este un german de 25 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Zverev este unul dintre cei mai buni tenismeni ai generației sale, un sportiv care este deseori subestimat. Există câteva lucruri negative în cazul său: labilitatea psihică, lucru care se vede atât în momentele dificile cât și în unele izbucniri nervoase, acel scandal de violență domestică, faptul că nu are în palmares vreun grand slam. 
Însă, sportiv, el este excelent indiferent de lipsa trofeelor majore. Are până la urmă 5 trofee de Masters, medalia de aur la Olimpiadă plus ATP Finals de anul trecut. Iar în acest moment este în cursa pentru fotoliul de lider mondial, deși, dacă la Wimbledon nu se acordă puncte, va fi dificil să urce în ierarhie. 
Sezonul său este relativ modest dacă ne raportăm la standardele sale. 
De exemplu, la Indian Wells a cedat în turul secund cu Paul iar la Munchen în primul meci, cu Rune. 
Însă, în ultima vreme are unele turnee reușite: sferturi de finală la Miami, semifinale la Monte Carlo și finală săptămâna trecută la Madrid. 
La Madrid a fost excelent, a trecut în semifinale de Tsitsipas, însă în meciul cu Alcaraz nu a avut replică, fiind dominat clar și pierzând în două seturi scurte. 
Aici, în primul meci, a fost bun cu Baez, partida fiind relativ echilibrată, însă de o calitate ridicată. 
În 2021 are sferturi de finală la Australian Open, titlu la Acapulco, sferturi de finală la Munchen, titlu la Madrid, sferturi de finală la Roma, semifinale la Roland Garros, titlu la Jocurile Olimpice, titlu la Cincinnati, semifinale la US Open, sferturi de finală la Indian Wells, titlu la Viena, semifinale la Paris și titlu la ATP Finals. 
Iar în 2022 are finală la Montpellier, sferturi de finală la Miami, semifinale la Monte Carlo și finală la Madrid. 
Aici:

- 7-6 6-3 cu Baez (locul 37 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Statistica meciurilor directe Alex de Minaur v Alexander Zverev

În întâlnirile directe scorul este 5-1 pentru Zverev, ultima având loc în 2021 la Viena, când Alexander s-a impus 6-2 3-6 6-2. 

Cote pentru Alex de Minaur v Alexander Zverev

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 Zverev, la o cotă de 1.70.

Alex de Minaur vs Alexander Zverev Pont: Alexander Zverev comite mai multe duble greseli

Alex de Minaur este în formă bună, iar la Barcelona a arătat că poate învinge pe oricine. Acolo, în semifinale, a fost la un pas să treacă de Alcaraz, ratând 2 mingi de meci însă jucând excelent. Aici nu a cedat set, așadar are un moral bun. Alex este recunoscut pentru faptul că nu comite multe duble greșeli, recent având 1 cu Martinez, 1 cu Sinner, iar aici 2 cu Lajovic și 1 cu Paul. Alexander Zverev este un sportiv de top, iar în acest meci pornește categoric favorit. Forma lui este bună, săptămâna trecută având finală la Madrid, iar aici jucând bine cu Baez. Cu Sebastian a servit excelent, a oferit 0 mingi de break și a comis doar 1 dublă greșeală. Însă, recent, a fost destul de instabil pe serviciu, având 9 duble cu Aliassime, 4 cu Tsitsipas și 5 cu Alcaraz. Consider astfel că Zverev va comite mai multe duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Alexander Zverev comite mai multe duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

45

Castigate:

26

Pierdute:

16

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici