1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Aleksandar Vukic vs Alexandre Muller

Aleksandar Vukic vs Alexandre Muller - Ponturi Pariuri ATP Marrakech, 02.04.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-04-01 17:51:00

ATP Marrakech

02 Aprilie 2024, 14:00

Aleksandar Vukic

Aleksandar Vukic

versus
Alexandre Muller

Alexandre Muller

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Aleksandar Vukic v Alexandre Muller

Turneul Grand Prix Hassan II are loc în Marrakech, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Aleksandar Vukic și Alexandre Muller, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Marrakech este o localitate de 928.000 de locuitori, fondată în 1070. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 579.320 euro. 
Gazda este complexul Royal Tennis Club de Marrakech, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Wawrinka, Evans, Vukic sau Acosta. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Aleksandar Vukic: Forma echipei, știri și statistici

Aleksandar Vukic este un australian de 27 de ani, clasat pe locul 65 ATP. 
Iar Vukic nu poate să fie considerat unul dintre tenismenii buni din prima sută mondială, chiar dacă are un clasament destul de constant dacă ne raportăm la ultima perioadă. S-a stabilizat undeva în afara topului 50 mondial, o performanță, lucru care îi aduce o serie de beneficii, calificarea directă pe tabloul principal al majorității turneelor. 
Astfel, obiectivul său cred că este menținerea poziției, poate chiar o ușoară îmbunătățire, deși este greu de crezut că îl vom vedea vreodată în topul 30 ATP. 
Totuși, are perioade bune de joc, în special pe hard, suprafața sa preferată, unde profită de armele sale, în special de un serviciu eficient. 
Sezonul trecut a fost mediu, cu niște rezultate bune în circuitul challenger, având de exemplu titlu la challengerul din Busan sau finală la challengerul din Oeiras, acesta fiind disputat pe zgură. 
Are finală la Atlanta, unde a luat set în fața lui Fritz, apoi pe final de an niște rezultate modeste, fără să fie capabil să ajungă în fazele finale. 
Noul sezon a început foarte slab, cu o serie de 4 înfrângeri consecutive, una dintre ele venită în primul tur la Australian Open în fața lui Thompson. Nu pot zice că și-a revenit în totalitate, însă la Indian Wells a luat set cu Djokovic, apoi având semifinale la challengerul din Phoenix. 
Aici vine după Miami, unde iarăși a fost modest și a pierdut în minimum de seturi, 6-7 3-6, cu Baena. 
În 2023 are sferturi de finală la challengerul din Waco, sferturi de finală la challengerul din Sarasota, finală la challengerul din Seul, titlu la challengerul din Busan, finală la challengerul din Oeiras și finală la Atlanta. 
Iar în 2024 are semifinale la challengerul din Phoenix. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alexandre Muller: Forma echipei, știri și statistici

Alexandre Muller este un francez de 27 de ani, clasat pe locul 85 ATP. 
Iar Muller a fost considerat un mare talent în tinerețe, un sportiv de la care așteptările erau enorme. Din păcate pentru el, Alexandre niciodată nu a confirmat un talent care este doar pe alocuri vizibil. Are ca maxim locul 71 ATP, obținut chiar în startul acestui an, o poziție mediocră, care nu îl onorează. 
Mai mult, acum este aproape să iasă din prima sută mondială. 
Muller nu este înalt, dimpotrivă, având doar 1.83m, iar tenisul său nu se bazează pe forță. Este destul de creativ pe teren, bun în schimburile lungi, fiind la bază un zgurist, deci nu se poate spune că este unul tipic. 
Sezonul trecut a fost modest, deși are unele faze finale. Majoritatea au venit în turnee challenger, însă are și sferturi de finală la Doha, unde a luat set cu Murray, sau finală aici. 
Așadar, Muller are de aparat destul de multe puncte, fiind foarte important pentru el să câștige măcar 2 partide, altfel riscând să iasă din prima sută mondială cât de curând, probabil înainte de Roland Garros. 
Noul sezon a debutat bine, cu sferturi de finală la Auckland, însă de atunci rezultate pozitive au dispărut. 
Recent are înfrângere 2-6 4-6 cu Borges în primul tur al challengerul din Phoenix, apoi eșec 6-7 3-6 cu Kwon în primul tur al Mastersului din Miami. Seria de 3 înfrângeri consecutive, toate în minimum de seturi, nu va aduce un moral prea ridicat. 
În 2023 are sferturi de finală la challengerul din Koblenz, sferturi de finală la Doha, finală la challengerul din Waco, sferturi de finală la challengerul din Sanremo, finală la Marrakech, semifinale la challengerul din Perugia, titlu la challengerul din Montechiarugolo, semifinale la challengerul din Cassis și sferturi de finală la challengerul din Helsinki. 
Iar în 2024 are sferturi de finală la Auckland. 

Statistica meciurilor directe Aleksandar Vukic v Alexandre Muller

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Aleksandar Vukic v Alexandre Muller

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Muller, la o cotă de 3.80.


YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Aleksandar Vukic vs Alexandre Muller Pont: Aleksandar Vukic - primul care trimite 3 ași

Aleksandar Vukic are un sezon modest, ieșind în evidență doar prin setul luat lui Djokovic la Indian Wells. Însă, serviciul lui rămâne unul eficient, iar Vukic trimite un număr mare de ași. Recent are 9 ași cu Djokovic, 6 cu Halys, 5 cu Berrettini sau 6 cu Baena. Alexandre Muller este un sportiv specializat pe jocul pe zgură, iar aici este favorit la victorie. Meciul acesta este important pentru el din punct de vedere al clasamentului, va fi motivat, însă vine și el în formă slabă, după 3 înfrângeri consecutive, toate 0-2 scor seturi. Muller este destul de scund, iar serviciul sau nu este atât de performant. Recent a trimis 4 ași cu Dimitrov, 3 cu Borges sau 4 cu Kwon. Consider astfel că Vukic va trimite primul 3 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici