Share

Alejandro Davidovich Fokina vs Hubert Hurkacz - Ponturi Pariuri ATP Montpellier, 25.02.2021

ATP

Cota: 1.42

Adaugat de: Tudor Cosma

24 Feb 2021 23:43 633 0
Logo Alejandro Davidovich Fokina
Logo Hubert Hurkacz
Alejandro Davidovich Fokina
Hubert Hurkacz
VS
14:00 25 Februarie 2021
ATP Montpellier

Analiză și informații pentru Alejandro Davidovich Fokina v Hubert Hurkacz

Turneul Open Sud de France are loc în Montpellier, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Alejandro Davidovich Fokina și Hubert Hurkacz, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Montpellier este o localitate de 285.000 de locuitori, menționată pentru prima oară într-un document din 985. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 262.160 euro. 
Gazda este complexul Sud de France Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Lajovic, Goffin, Hurkacz sau Gerasimov. 

Alejandro Davidovich Fokina: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

Alejandro Davidovich Fokina este un spaniol de 21 de ani, clasat pe locul 56 ATP. 
Iar Fokina este un jucător promițător, ajungând destul de rapid în prima sută mondială și reușind să se mențină acolo. Alejandro are avantajul faptului că este tânăr, având o deplasare bună pe teren facilitată de faptul că este scund, având doar 1.83m înălțime. În ciuda acestui fapt el se simte bine inclusiv în condiții rapide, deși jocul său nu se bazează pe forță. 
Astfel în general meciurile lui Fokina au destul de multe breakuri, fiind bun pe retur însă putând să-și piardă serviciul destul de ușor. 
Startul de an a fost total ratat pentru el, Alejandro având Covid-19, astfel trebuind să stea în carantină și ratând Australian Open. Acum este la primul turneul ATP din an, deși a mai jucat două turnee challenger, la ultimul dintre ele fiind învins în două seturi de Gaio. 
În 2020 are semifinale la Koln1 și sferturi de finală la Koln2. 
Iar în 2021 nu are performanțe. 
Sezonul său trecut a fost chiar solid, având tur 4 la US Open unde a trecut ușor chiar de oponentul de aici, apoi indoor având victorii cu Cilic sau Khachanov. 
Aici:

- 7-6 5-7 6-2 cu Miralles (locul 153 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (5 salvate)

Hubert Hurkacz: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î Î

Hubert Hurkacz este un polonez de 24 de ani, clasat pe locul 30 ATP. 
Iar Hurkacz este deja un tenismen solid de top 50 mondial, el în viitor putând să obțină multe performanțe dacă nu există variabile negative din punctul său de vedere. Fiindcă până la urmă Hubert este foarte tânăr, în prima parte a carierei, având deja unele turnee reușite, de fapt chiar în acest an câștigând un titlu la Delray Beach, acolo arătând foarte bine și fiind lăudat de toți specialiștii din acest sport. 
De atunci Hubert nu a confirmat, având un sezon slab în vara australă, pierzând chiar în primul tur la Australian Open împotriva lui Mikael Ymer. Meciul a fost echilibrat, haotic, de 5 seturi, însă Hurkacz pornea mare favorit deci această desfășurare a fost o surpriză. 
Aici însă Hurkacz încearcă să ajungă iarăși în fazele finale, având un tablou destul de bun. 
În 2020 are semifinale la Auckland și sferturi de finală la Koln. 
Iar în 2021 are titlu la Delray Beach și sferturi de finală la Melbourne. 

Statistica meciurilor directe Alejandro Davidovich Fokina v Hubert Hurkacz

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Fokina, aceasta având loc în 2020 la US Open când Alejandro s-a impus 6-4 1-6 6-2 6-2. 

Cote pentru Alejandro Davidovich Fokina v Hubert Hurkacz

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Hurkacz la o cotă de 1.62. 

Alejandro Davidovich Fokina vs Hubert Hurkacz Pont: Hubert Hurkacz +2.5 handicap gameuri

Alejandro Davidovich Fokina este un sportiv talentat, intens pe teren care a avut un final de sezon trecut foarte reușit, indoor având victorii cu Cilic sau Khachanov, punându-i mari probleme și lui Zverev. În acest start de an însă are dificultăți, având Covid-19 în ianuarie, acest lucru dându-i peste cap pregătirea, ratând și Australian Open. Are două turnee challenger disputate, fiind destul de modest, de exemplu venind după înfrângere în două seturi cu Gaio. Iar aici s-a chinuit mult cu Miralles, câștigând după 3 seturi însă pierzându-și de 5 ori serviciul. Hubert Hurkacz a avut o vară australă slabă, pierzând în primul tur la Australian Open cu Ymer, o contra-performanță. Însă Hurkacz este talentat, având deja un titlu în acest sezon, la Delray Beach câștigând trofeul fără să piardă set. Așadar și aici este favorit, jucând în niște condiții care îl avantajează. Consider astfel că Hurkacz nu va pierde la mai mult de 2 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Hubert Hurkacz +2.5 handicap gameuri

Miza: 8/10

Cota: 1.42

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

44

Castigate:

25

Pierdute:

13

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici