Share

Albert Ramos Vinolas vs Cameron Norrie - Ponturi Pariuri ATP Estoril, 02.05.2021

ATP

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

01 Mai 2021 22:06 547 0
Logo Albert Ramos-Vinolas
Logo Cameron Norrie
Albert Ramos-Vinolas
Cameron Norrie
VS
18:00 02 Mai 2021
ATP Estoril

Analiză și informații pentru Albert Ramos-Vinolas v Cameron Norrie

Turneul Millennium Estoril Open are loc în Portugalia, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Albert Ramos Vinolas și Cameron Norrie, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Estoril este o localitate de 61.000 de locuitori, fiind o importantă stațiune turistică din Europa. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 419.470 euro. 
Gazda este complexul Clube de Tenis do Estoril, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
În această finală îi avem pe Albert Ramos și pe Cameron Norrie. 

Albert Ramos-Vinolas: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Albert Ramos Vinolas este un spaniol de 33 de ani, clasat pe locul 46 ATP. 
Iar Ramos este unul dintre tenismenii buni din acest an, deși nimic nu anunța jocul pe alocuri strălucitor al său. Însă Albert este momentan tenismenul cu cele mai multe victorii pe zgură din acest sezon, jucând constant bine în ultima vreme. 
Astfel această finală este una meritată, mai ales că a ajuns aici fără set pierdut. În plus și motivația sa este la cote ridicate, având nevoie de un clasament cât mai bun pentru a fi eligibil pentru Jocurile Olimpice, un obiectiv al său. 
Ramos cum spuneam este în formă de top, săptămâna trecută la Barcelona ajungând până în turul 3 unde i-a luat set lui Rublev, putând chiar să câștige partida, jucând de la egal la egal cu acesta. 
Iar aici nu a avut probleme, trecând ușor de Moutet sau Fokina, oponenți care păreau în formă la rândul lor. 
În 2020 are sferturi de finală la Adelaide, sferturi de finală la Cordoba, semifinale la Santiago și sferturi de finală la Sardinia. 
Iar în 2021 are finală la Cordoba, semifinale la Buenos Aires și semifinale la Marbella. 
Aici:

- 6-3 6-3 cu Verdasco (locul 71 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (1 salvată)
- 6-2 7-6 cu Herbert (locul 86 ATP), câștigând 86% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-4 6-3 cu Moutet (locul 73 ATP), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)
- 6-1 6-4 cu Fokina (locul 48 ATP), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)

Cameron Norrie: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Cameron Norrie este un britanic de 25 de ani, clasat pe locul 50 ATP. 
Iar Norrie este surpriza acestui turneu, el fiind un sportiv care rar ajunge în fazele finale ale turneelor la care ia parte, în special pe zgură, cea care nu este suprafața sa preferată. 
Însă Cameron a declarat că a muncit foarte mult, lucru care de fapt s-a văzut de săptămâna trecută, la Barcelona, când a ajuns până în sferturile de finală, trecând de Khachanov și de Goffin. 
Apoi a fost învins de Nadal însă și acolo a avut unele momente foarte bune. 
Astfel această finală este meritată, iar Norrie cu jocul de până acum poate să viseze la titlu. Traseul a fost unul foarte greu, câștigând de exemplu cu Martinez după 3 seturi foarte lungi, ieri trecând în semifinale de Cilic după două seturi decise în prelungiri. 
În 2020 are sferturi de finală la Sankt Petersburg. 
Iar în 2021 are semifinale la Delray Beach, sferturi de finală la Acapulco și sferturi de finală la Barcelona. 
Aici:

- 6-1 6-3 cu Sousa (locul 103 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)
- 4-6 7-6 7-5 cu Martinez (locul 100 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 49% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)
- 3-6 7-5 6-3 cu Garin (locul 22 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)
- 7-6 7-5 cu Cilic (locul 42 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 20% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)

Statistica meciurilor directe Albert Ramos-Vinolas v Cameron Norrie

În întâlnirile directe scorul este 2-0 pentru Ramos, ultima având loc în 2019 la Barcelona când Albert s-a impus 6-2 6-2. 

Cote pentru Albert Ramos-Vinolas v Cameron Norrie

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Ramos la o cotă de 1.65.

Albert Ramos-Vinolas vs Cameron Norrie Pont: Cameron Norrie trimite mai multi asi

Albert Ramos-Vinolas este sportivul cu cele mai multe victorii pe zgură din acest sezon, jucând din ce în ce mai bine. Săptămâna trecută la Barcelona a fost la un pas să-l învingă pe Rublev iar aici nu a pierdut set toată săptămâna, dominandu-și clar oponenții. Serviciul său este destul de bun însă el trimite în general puțini ași, aici având 3 cu Verdasco, 2 cu Herbert, 0 cu Moutet și 1 cu Fokina. Cameron Norrie este și el în formă de top, venind după sferturi de finală la Barcelona unde a trecut de Khachanov și de Goffin. Serviciul stău este unul bun, ca ași având aici 5 cu Sousa, 9 cu Martinez, 3 cu Garin și 5 cu Cilic. Consider astfel că Norrie va trimite mai mulți ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cottă oferită de Betano.

Pont pariuri: Cameron Norrie trimite mai multi asi

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Tudor Cosma

Ponturi:

33

Castigate:

20

Pierdute:

12

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici