Share

Pont Mannarino - Seppi. Duelul veteranilor în primul tur la ATP Auckland

ATP

Cota: 2.10

Adaugat de: Gabriel Morariu

13 Ian 2020 16:07 560 0
Logo Adrian Mannarino
Logo Andreas Seppi
Adrian Mannarino
Andreas Seppi
VS
07:10 14 Ianuarie 2020
Tenis ATP - Auckland

Analiză și informații pentru Adrian Mannarino v Andreas Seppi

În primul tur al competiției masculine de la Auckland, față în față se vor afla Adrian Mannarino și Andreas Seppi. Meciul lor este al 3-lea pe Grandstand, undeva în jurul orei 02:45. În cele ce urmează veți găsi prezentarea partidei, iar la final vine și pronosticul meu. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Adrian Mannarino: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î Î

Jucătorul de mână stângă a început anul la Doha, unde a pierdut încă din primul tur cu Alexander Bublik (3-6, 4-6). Francezul de 31 de ani este clasat pe locul 43, iar anul trecut a fost cel mai bun din carieră: a jucat 3 finale (Hertogenbosch, Zhuhai și Moscova), reușind să cucerească titlul pe iarba olandeză. Este singurul trofeu ATP pe care Adrian și l-a trecut în cont în întreaga carieră. Jocul lui nu este unul estetic, însă se dovedește a fi de multe ori eficient. Serviciul rămâne un barometru în evoluția francezului - dacă nu are un procentaj bun pe prima minge, el devine vulnerabil, iar în defensivă nu a rupt niciodată gura târgului. Pe hard outdoor, în 2019 a câștigat doar 13 din cele 27 partide jucate.

Andreas Seppi: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Seppi a evoluat săptămâna trecută pe pământ australian, la Canberra Challenger. Acolo a cedat în runda inaugurală cu Zhe Li, însă a făcut-o greu, după un meci de peste două ore: 6-3, 5-7, 4-6. Italianul de 35 de ani se simte bine în Australia, acolo unde în fiecare an are un start bun de sezon. În 2019 a jucat finala de la Sydney, fiind învins de favoritul local, Alex de Minaur. La Australian Open i-a învins pe Steve Johnson și Jordan Thompson, pentru a ceda în 5 seturi cu Tiafoe. Merită amintit că în urmă cu câțiva ani, tot la Melbourne, Seppi l-a învins în turul 3 pe Roger Federer. Deși nu mai e la prima tinerețe, Andreas se dovedește încă un sportiv de calibru. Din dorința de a scurta punctele, el avansează destul de des la fileu, unde are un procentaj bun al punctelor câștigate. În 2019, pe hard outdoor, are un bilanț de 17/11 în 28 de meciuri. 

 

Statistica meciurilor directe Adrian Mannarino v Andreas Seppi

Este a 10-a partidă directă între cei doi jucători. Trecuți ambii de 30 de ani, se cunosc foarte bine: e 5-4 pentru Mannarino. 

Cote pentru Adrian Mannarino v Andreas Seppi

Mannarino este cotat ușor favorit, însă nu cred că are un meci ușor. În afara pontului oferit, puteți juca și minim un set Seppi, la o cotă de 1,60. 

 

Adrian Mannarino vs Andreas Seppi Pont: Mannarino nu face break în fiecare set

Duelul este unul strâns, deschis oricărui rezultat. Mannarino are dezavantajul de a fi început sezonul la Doha, în condiții complet diferite față de cele de la Auckland. Seppi servește bine, avansează des la fileu, este destul de greu să îi faci break. În condițiile în care nici Mannarino nu este cel mai periculos adversar la momentul de față, consider că selecția de la Betfair este un adevărat value bet. Seppi nu și-a cedat serviciul în primul set cu Zhe Li, ar putea să facă fără probleme acest lucru și cu Mannarino. Pontul devine câștigător chiar dacă italianul pierde un set cu 6-7, dar nu și-a cedat vreodată serviciul în drum spre tiebreak. Să fie verde!

Pont pariuri: Mannarino nu face break în fiecare set

Miza: 10/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

1

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici