Share

Adrian Andreev - Alexei Popyrin: ponturi pariuri ATP Singapore. 24.02.2021

ATP

Cota: 3.00

Adaugat de: Gabriel Morariu

23 Feb 2021 14:22 356 0
Logo Adrian Andreev
Logo Alexei Popyrin
Adrian Andreev
Alexei Popyrin
VS
13:15 24 Februarie 2021
ATP Singapore

Analiză și informații pentru Adrian Andreev v Alexei Popyrin

Într-un meci din turul 2 al turneului ATP organizat în această săptămână în Siganpore, față în față se vor afla Adrian Andreev și Alexei Popyrin. Partida este programată pe terenul central și încheie ziua de competiție de marți. Duelul dintre cei doi tineri va începe undeva în jurul orei 13:15. 

Adrian Andreev: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Bulgarul de 19 ani este într-o continuă ascensiune. Adrian Andreev are 9 victorii în cele 11 meciuri jucate în 2021. El a impresionat prin tenisul jucat anul trecut, precum și în perioada junioaratului. Ca răsplată, el a primit un wild card pe tabloul principal de la Singapore, iar răspunsul a fost unul pe măsură. Deși este clasat pe locul 423, Adrian a trecut în runda inaugurală de Lloyd Harris. Sud-africanul este clasat pe poziția 82 ATP, însă nu a putut trece de serviciul bun al lui Andreev. Tânărul bulgar s-a impus cu 1-6, 6-3, 6-4, într-un meci în care în setul decisiv nu și-a cedat nici măcar o dată serviciul. În luna ianuarie 2021, Andreev a reușit să cucerească titlul de la ITF Antalya, fără set pierdut în cele 5 confruntări bifate în acea săptămână în Turcia. 

Alexei Popyrin: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V
Alexei Popyrin nu a rupt gura târgului în cele două turnee disputate în Victoria Park. La ATP 250 Melbourne, australianul de 21 de ani i-a învins pe Borna Gojo și Tommy Paul, iar apoi a fost eliminat de bulgarul Grigor Dimitrov. În primul Grand Slam al anului, Popyrin a cedat în runda a doua, chiar în fața celui eliminat în primul tur de la Singapore de Adrian Andreev, sud-africanul Lloyd Harris. Popyrin este tipul de jucător înalt (1.96 m), cu un serviciu puternic, dar cu un joc destul de fragil de pe linia de fund. Din această cauză, Alexei nu reușește să pună prea des presiune pe serviciile adverse. În cele 6 meciuri jucate în 2021, Popyrin a disputat deja 9 tiebreak-uri, un detaliu statistic important. În primul tur din Singapore, Alexei Popyrin l-a eliminat pe americanul Christopher Eubanks, scor 7-6, 7-6. Pe întreaga durată a confruntării, australianul de pe locul 114 ATP a făcut un singur break. 

Statistica meciurilor directe Adrian Andreev v Alexei Popyrin

Este primul meci direct între cei doi jucători.

Cote pentru Adrian Andreev v Alexei Popyrin

Alexei Popyrin este considerat favorit în acest meci, însă nu cred că va avea o misiune facilă. Adrian Andreev servește bine, iar recomandarea mea merge pe această idee. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Betfair, pentru o miză moderată puteți încerca și minim un set câștigat de tânărul bulgar. Dacă Andreev își trece în cont minim un set, veți prinde o cotă de 2,20. 

Adrian Andreev vs Alexei Popyrin Pont: Alexei Popyrin NU face break în fiecare set

Adrian Andreev servește bine, are o deplasare solidă pe linia de fund, iar încrederea sa este la cote maxime în startul lui 2021. Poate nu va avea puterea să producă încă o surpriză la Singapore, dar mă aștept să îl chinuie serios pe Popyrin. Australianul are o experiență superioară în circuit, dar jocul său de retur nu impresionează. De aceea, cele mai multe seturi jucate de Alexei ajung la tiebreak, fără game-uri cedate și fără break-uri reușite. În acest sens, mi-a făcut cu ochiul selecția Popyrin nu face break în fiecare set, din oferta Betfair, care ne permite să ne triplăm investiția. O recomand cu încredere medie, merită încercată o sumă moderată. Succes!

Pont pariuri: Alexei Popyrin NU face break în fiecare set

Miza: 7/10

Cota: 3.00

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

33

Castigate:

25

Pierdute:

6

Anulate:

2

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici