Share

Pont Barty - Duan. WTA Nottingham 14.06.2018

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Admin

14 Iun 2018 03:00 760 0
Logo Ashleigh Barty
Logo Ying-Ying Duan
Ashleigh Barty
Ying-Ying Duan
VS
16:30 14 Iunie 2018
WTA Nottingham

Analiză și informații pentru Ashleigh Barty v Ying-Ying Duan

În ultima partidă a zilei de la Nottingham se vor afla față în față principala favorită, Ashleigh Barty și chinezoaica Ying-Ying Duan. Confruntarea va avea loc undeva în jurul orei 16:30, iar în continuare puteți citi analiza acesteia. La final veți găsi și pontul oferit.

Ashleigh Barty: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V Î V

După un sezon de zgură destul de bun, startul întrecerilor pe iarbă a fost unul încrezător - Barty s-a impus la pas, în două seturi, contra elvețiencei Stefanie Voegele, Australianca a câștigat cu 6-3, 6-3 și ne-a adus un meci verde la cota2 de marți. Ashleigh are un joc bazat pe lovituri în forță, serviciul este unul plat la exterior, executat cu o viteză ridicată. Barty este o specialistă a jocului pe iarbă, în condițiile în care adaptează excelent stilul serviciu-voleu pe această suprafață de joc. Este o jucătoare foarte bună de dublu, probă la care a disputat trei finale de Grand Slam, și a reușit să își perfecționeze jocul la fileu. În ultimele două sezoane de iarbă a reușit nu mai puțin de 18 victorii, cu finală la WTA Birmingham, și alte două semifinale în circuitul mondial. Este principala favorită la câștigarea titlului din acest an de la Nottingham, fiind plasată pe locul 17 WTA.

Ying-Ying Duan: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î Î V Î

Chinezoaica a venit la Roland Garros după o perioadă de 5 săptămâni de pauză, din cauza unei accidentări la cot. Duan a făcut figurație la Paris, unde și-a adjudecat un singur game în partida cu Caroline Garcia. Apoi a tras adânc aer în piept, iar la adăpostul premiului de 40 000 euro a început pregătirea pentru sezonul de iarbă. Înalta asiatică a început în forță, cu un succes clar cu Savinykh, scor 6-2 6-2. dar acum are o adversară de cu totul și cu totul alt calibru. Din cauza rezultatelor slabe din 2018 (12/12 victorii/înfrângeri în acest an), Duan a căzut în afara primelor 100 de locuri în circuitul feminin, acum fiind pe 111 WTA. Ea își poate crea avantaj cu atacurile pe forehand, însă uneori are tendința de a pune prea multă tărie în execuții, pe care le scapă des dincolo de linia de fund. 

Statistica meciurilor directe Ashleigh Barty v Ying-Ying Duan

Va fi prima partidă directă între cele două jucătoare în circuitul WTA.

Cote pentru Ashleigh Barty v Ying-Ying Duan

Barty pornește cu prima șansă la câștigarea acestui meci, iar eu am mers pe mâna jucătoarei din Australia. Pentru o miză moderată puteți încerca și varianta de handicap la game-uri -4,5, la o cotă de 1.72.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Ashleigh Barty vs Ying-Ying Duan: victorie Barty 2-0 la seturi

Fostă semifinalistă la Nottingham, Barty este foarte periculoasă pe iarbă. Australianca este mult mai bine clasată în comparație cu adversara sa, iar tactica adoptată este mult mai potrivită pentru această suprafață iute. Barty ia mingile din urcare, pentru a lua din timpul de reacție al adversarelor - chiar dacă ele ajung la atacurile lui Ashleigh. ea este pregătită la fileu pentru a executa voleui în siguranță. Diferența dintre cele două jucătoare este una mare, tocmai de aceea toate casele de pariuri partenere îi oferă o cotă infimă la victorie lui Ashleigh Barty (1.15). Prin prisma jocului mai variat și mai pretat pe iarbă, mă aștept la un succes clar obținut de favorita #1, pont care se regăsește în cota2 de joi!

Pont pariuri: victorie Barty 2-0 la seturi

Miza: 10/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

21

Castigate:

11

Pierdute:

8

Anulate:

2

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0