Share

Ponturi tenis, Roland Garros, Ashleigh Barty - Marketa Vondrousova

Tenis

Cota: 1.67

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

08 Iun 2019 00:22 1,2k 0
Logo Ashleigh Barty
Logo Marketa Vondrousova
Ashleigh Barty
Marketa Vondrousova
VS
16:00 08 Iunie 2019
Roland Garros

Analiză și informații pentru Ashleigh Barty v Marketa Vondrousova

Finala turneului feminin de la Roland Garros le aduce față în față pe Ashleigh Barty și Marketa Vondrousova, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Cele două se află pentru prima dată într-o finală de Grand Slam. Câștigătoarea va încasa 2,3 milioane de euro, iar pierzătoarea va lua 1,18 milioane.

Pariază pe meciurile de la Roland Garros și câștigă o parte din Jackpotul de 375.000RON cash!

Ashleigh Barty: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

La 23 de ani, Ashleigh Barty ajunge în prima ei finală de Grand Slam, pe suprafața ei cea mai slabă. Barty va urca pe locul al doilea în lume, dacă va câștiga și pe trei, dacă va pierde. În semifinala cu Anisimova, Barty a avut 5-0 și două mingi de set pe serviciul adversarei, dar a sfârșit prin a pierde setul la tiebreak. A fost o prăbușire incredibilă, care a trădat emoțiile australiencei. Barty s-a regrupat și și-a mai pierdut serviciul doar de două ori în următoarele două seturi și a făcut un joc excelent la retur. Slice-ul de rever a fost arma prin care a limitat jocul Anisimovei, dar nu cred că va avea aceeași eficiență cu Vondrousova, care preferă jocul de uzură și nu se repede să rupă mingea. Barty are multe arme în bagaj, care o ajută să se regrupeze, dacă lucrurile merg rău. Serviciul ei poate fi foarte eficient și cred că va face diferența în această finală. Barty a pierdut două seturi în drumul spre finală. 

Marketa Vondrousova: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Marketa Vondrousova va împlini 20 de ani pe 28 iunie și a ajuns în finală fără să piardă set. A eliminat jucătoare bune pe zgură ca Suarez Navarro, Sevastova sau Martic. În semifinala cu Konta, Vondrousova a întors în fiecare set, când adversara servea pentru câștigarea acestuia. Marketa a jucat bine sub presiune, dar a și avut o doză uriașă de noroc la prima minge de set a lui Konta, când aceasta a trimis un voleu drive din preajma fileului mult în aut. Vondrousova s-a remarcat printr-o răbdare formidabilă și printr-o construcție atentă a punctului. Se simte bine pe zgură, iar forehand-ul ei are un spin foarte bun prin care o poate scoate pe Barty mult în afara terenului. Este a treia finală pe care o dispută, după Budapesta și Istanbul, ambele pierdute. 

Statistica meciurilor directe Ashleigh Barty v Marketa Vondrousova

Este 2-0 pentru Barty la întâlnirile directe. Australianca s-a impus în 2017 pe iarbă, la Birmingham, 7-5, 7-6. În 2018, la Cincinatti, a fost 6-3, 7-5 

Cote pentru Ashleigh Barty v Marketa Vondrousova

Pentru aceată finală, vă mai ofer două cote asupra cărora să vă abateți atenția. Avem o cotă de 1,65 pentru ca Barty să ia primul set, pentru că mizez pe experiența ei și pe faptul că a învățat din greșelile cu Anisimova. O altă cotă interesantă este cea 1,85 pentru ca Barty să se impună la o diferență de cel puțin trei game-uri.

Ashleigh Barty vs Marketa Vondrousova Pont: Ashleigh Barty câștigă

Merg pe mâna lui Ashleigh Barty, deoarece are un joc complet și poate face diferența cu serviciul într-o zi bună. Australianca știe la ce să se aștepte din partea Vondrousovei, chiar dacă victoriile asupra acesteia au venit pe alte suprafețe. Cred că a tras învățămintele de rigoare din meciul cu Anisimova și nu va mai avea căderi ca aceea din primul set. Cota este bună și merită încercată.

Pont pariuri: Ashleigh Barty câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 6

75%

Nu 2

25%

Ashleigh Barty vs Marketa Vondrousova Pont: Barty să câștige primul set și să servească cel puțin 2 ași în primul set

Barty are un plus de maturitate în exprimare și acest aspect poate fi unul decisiv în finala de la Roland Garros 2019. Vondrousova a scăpat cu multă șansă din semifinala cu Jo Konta, în care a fost dominată copios, dar mai degrabă britanica a fost cea care a ratat șansele ivite. Australianca servește excelent și poate bifa lejer 2 ași într-un prim set, la fel ca la Cincinnati 2018 pe hard sau la Birmingham 2017, pe gazon. Ashleigh a adunat de-a lungul turneului parizian: 5 ași cu Anisimova, 4 cu Keys, 11 cu Kenin, 8 cu Petkovic, 4 cu Daniellle Collins și 3 cu Pegula, în 50% din cazuri depășind linia de 2 servicii câștigătoare și adjudecându-și setul inaugural. Cota de 5.00 oferită de Betfair.ro este extrem de generoasă și o recomand cu o miză medie.

Pont pariuri: Barty să câștige primul set și să servească cel puțin 2 ași în primul set

Miza: 7/10

Cota: 5.00

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Ashleigh Barty vs Marketa Vondrousova Pont: Peste 21,5 ghemuri în meci

Ashleigh Barty și Marketa Vondrousova sunt două tenismene muncitoare, tenace, ambițioase. Australianca are un plus la capitolele tehnică, imaginație, creativitate. Și o experiență superioară. O văd favorită în finala de la Roland Garros, dar după un meci crâncen, probabil în trei seturi. Vondrousova a reușit o performanță incredibilă: 6 victorii fără set pierdut, game-averaj 12-0! Această serie va lua sfârșit în finala cu Barty.

Pont pariuri: Peste 21,5 ghemuri în meci

Miza: 6/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Grigore Cartianu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

5

Castigate:

1

Pierdute:

2

Anulate:

2

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici